Здравословен и естетичен проблем след раждане

• 68 804
  • 476
  •   1
Отговори
# 135
Калина Малина е права, че първо е по-добре да се обадиш. Но явно положението е било доста тежко. Най-важното е обаче е да си здрава в край на сметка. Като прочетох написаното от теб направо си казах как може да се оплаквам, че моите проблеми са големи, като виждам, че има и много по-сериозни. Пожелавам ти всичко да е наред!  Hug

# 136
То винаги има по-сериозни проблеми, човек никога не трябва да се оплаква прекалено много, а да се бори срещу препятствията в живота.

# 137
Kalina_Mallina, щеше ми се да бяха оправили всичко, но аз влязох за премахване на един миомен възел,обаче се оказали два на различно място позиционирани с прораствания, изместен и усукан пикочен мехур, заради това са премахнали матката, укрепили са тазовото дъно, а това което ми пречи сега е разтегната влагалищна тъкан за която не са имали време при 4 часовата операция.Sad Лош късмет общо взето, но поне хистологията беше чиста защото размерите на двете миоми бяха големи. Ще звънна по телефона да питам

4-часова операция - много страшно звучи.  Sad Дано занапред всичко да ти върви по вода. Тази отпусната тъкан само визуално ли ти пречи или ти създава и други неразположения..

# 138
  • Милано
Следя темата за приятелка с такъв проблем след раждането.

# 139
Хубаво е, че си обсъждаме тези важни неща за здравето ни, момичета.  Hug

Искам да ви кажа, че остана малко до последната ми процедура с лазера. Вече с мъжа ми си водим редовно полов живот и съм много щастливаа!  newsm76 Всичко е почти както преди, само леко придърпване усещам от време на време при секс, но съвсем минимално и не е болка за умиране, а и като че ли намалява с всеки изминал ден.  Peace Мисля, че съвсем скоро всичко ще е перфектно, ще видим. Rolling Eyes  Много съм доволна, че и външно вече изглеждам добре. Пожелавам на всички успешни резултати, казвайте и другите какво се случва с вас!  Hug

# 140
Браво Калина Малина, много хубаво, че си доволна. Имай търпение и последната процедура да мине.

# 141
  • Sofia
Здравейте следя темата. И аз имам подобен проблем.Леко смъкване и изпускане на урина.Гинекологът ми каза че още не съм за операция.Много четох за тези лазери..Открих още няколко клиники които предлагат подобна процедура. Въпросът ми е, вие коя клиника бихте препоръчали и едни и същи ли са тези лазери?

# 142
Здравей, апаратурата не е една и съща. Аз се подложих на процедурите в болница Свети Лазар, тъй като след проучване установих, че само те разполагат с най-новото поколение лазер това е най-иновативната и надеждна технология в момента.  А ефектът му не е само на стягане на тъканите, като други лазери, ами и справяне с изпускането и предпазване от бъдещи проблеми с уретрата.  Ти скоро ли си раждала, на колко си години?  Hug

# 143
С изпускането нещата не са толкова прости, но ако човек има средства, може да пробва все пак с лазер първо.

# 144
  • София Младост
Здравейте момичета,

А пробвали ли сте тренажори за тазово дъно Embarassed? Моя приятелка ползва този и каза, че веднага се усеща ефект Shocked

http://kegel8.bg/bg-product-details-6.html

# 145
Здравейте момичета,

А пробвали ли сте тренажори за тазово дъно Embarassed? Моя приятелка ползва този и каза, че веднага се усеща ефект Shocked

http://kegel8.bg/bg-product-details-6.html
Е как да сме пробвали, то да не струва два лева? За пръв път, го виждам, ще разуча, благодаря!

# 146
Извинявам се  ако сте коментирали вече, но нямам време да прочета цялата тема.
Интересува ме дали лазера помага при проблеми със задържането?

# 147
За такъв тренажор чувам за първи път. Муцуни за какво задържане говориш, би ли обяснила?  Rolling Eyes

# 148
Привет, момичета. Една седмица не съм влизала във форума и гледам големи промени във визията на БГ Мама има, викам да не обърках сайта.  Mr. Green Да ви се похваля - и аз направих първата процедура с лазера за вагинално подмладяване в Свети Лазар. Преди процедурата нещо ми стана и доста се притесних, беше ми много нервно. Представям си какво щеше да бъде ако беше нещо по-сериозно или операция.  Shocked За щастие обаче като влязох в болницата всички бяха много мили и се успокоих моментално, всичко мина сякаш за секунди. Усещането мога да го опиша като  загряване, както когато бяхме малки и ни загряваха ушите с лампа, като сме настинали.  Grinning Сега ще чакам резултат. Най-важно ми е да спре изпускането и да се премахнат пигментациите, и стягането разбира се. Дано да е положителен като при Калина Малина. Поздрави на всички.   Hug

# 149
Kalina_Mallina, да задържиш пишкането, а не при кихане, силно кашляне или смях да се изпускаш по-малко, това имам предвид.
Tsveta_D, за какви пигментации говориш?

Общи условия

Активация на акаунт