Американски колеж - осма тема

• 104 741
  • 764
  •   1
Отговори
# 105
  • софия
ето меееееееееееееееееееееееееееее

БЕЗКРАЙНО СЪМ ЩАСТЛИВА!!!!!!

УСПЯ ДЕТЕТО!

girluu Hands Clap nuts

# 106
  • София
 newsm44 newsm44 newsm44 Аз казах ли ви?

//Преди години се шегувахме, че семейните мъже след 30 минавали в клуб "100+", а жените - в клуб "аз казах ли ти".//

# 107
Записвам се при вас Simple Smile

Честито на всички приети !
Дъщеря ми е резерва . Да питам ,някой знае ли мястото в класирането, което е посочено под статута' резерва' е място от всички кандидати или само от резервите?  Или всички неприети са в списъка на резервите?

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 12:19 от mama vili

# 108
Приет на 2-ро място с 65.3%
newsm68 newsm44 newsm68

# 109
Честито и от мен на всички приети, на резервите - малко успокоение, няма да са малко децата, които ще се откажат.
Е, Ezhko, а ти се шашкаш за детето. Браво!!! И понеже знам за още поне 2 деца от нашия клас, че са вътре,  нашата обща класна заслужава страхотни адмирации.

# 110
Честито и Успех на приетите.
Добре започнахте, чакаме Амели и Пенева.

А, точно написах, че таралежа нищо не казва, а той се похвалил...
Поздравления за успеха!
2-ро място на този изпит е повод за гордост.

# 111
Резерва с малки шансове за покана  Rolling Eyes но и някак си бях сигурна за точно това число в %... Той каза, че даже и да е класиран няма да учи в Колежа (заради високата летва вдигната от батко му Whistling)

Шарки, да намина и аз при Василева днес да си припомня чакането Wink Препоръчвам ти да си там в 15:55 (от опит), ако не си в първите 5-10, обиколи си български (и там има чакане), английски и сайънс и после пак...

# 112
Честито На всички приети!❤
Чакам само хубави новини за форумските деца!
Моят син е резерва, 103 място.- шарки, искаше ми се да си права с онези думи, ама...ние сме изключението, което потвърждава правилото!
Амели, щастлива съм за вас❤❤❤

# 113
  • софия
Честито На всички приети!❤
Чакам само хубави новини за форумските деца!
Моят син е резерва, 103 място.- шарки, искаше ми се да си права с онези думи, ама...ние сме изключението, което потвърждава правилото!
Амели, щастлива съм за вас❤❤❤

че вие сте сто на сто вътре!  Hug Hug Hug

# 114
абсолютно, особено момче...

# 115
  • София
Резерва! Къде да прочета, на кое място е?

Прочетох, ама вълнението ме заслепи  Mr. Green

# 116
  • България
Под статуса.

# 117
  • софия
Резерва! Къде да прочета, на кое място е?

долу вдясно има два реда-
статус:................
място в класирането:.................
съдържнието е написано в червено

# 118
Току що младежа звънна, че са излезли резултатите, да проветя  Rolling Eyes все едно не знае майка му колко е нетърпелива... И заяви "Ей, да бях изкатал още 3%! Ама нали имам шанс, а?" А до вчера повтаряше, че не го интересува, не иска и...  ooooh!

# 119
  • София
Записвам се при вас Simple Smile

Честито на всички приети !
Дъщеря ми е резерва . Да питам ,някой знае ли мястото в класирането, което е посочено под статута' резерва' е място от всички кандидати или само от резервите?  Или всички неприети са в списъка на резервите?
Мамо Вили, със статут резерва и право на поканване са номера 81-100 (моят маймун беше 92). Тези 20 деца са приети. За 103тия на Любаша вероятността да бъдат поканени в началото на юни е над 60%, защото тогава започват да попълват бройката до 160 деца общо. Ако сте чели тази тема предходните години, поне до 107-108 дете стигат...

Общи условия

Активация на акаунт