Американски колеж - осма тема

• 105 153
  • 764
  •   1
Отговори
# 135
___________________________________________________________________________________

Тест: 51.55 %Съчинение: 16.00 %Краен резултат: 67.55 %
___________________________________________________________________________________

Статус: ПРИЕТ СПИСЪК 1
Място в класирането: 1

Браво, Prizma!
Много се радвам за вас.
Поздрави!

# 136
  • София
Не съм следяла темите за Колежа. Може ли да ми кажете до коя резерва имат шанс  децата да бъдат приети?

Поздравления за всички успешно и блестящо представили се деца!!!

# 137
Първият и вторият - форумски деца. newsm10 newsm51

Честито и на тях, и на всички приети деца и много успехи занапред в Колежа!

# 138
  • София
Не съм следяла темите за Колежа. Може ли да ми кажете до коя резерва имат шанс  децата да бъдат приети?

anelima, на този въпрос съм отговорила на предната страница на същата тази тема, пост №120. Поредните номера в класирането, от резервите след 100ния поред, се появяват на първата старница на уебсайта на колежа, някъде около 10 юни.

# 139
Тази година след 28.06.  Grinning на 27.06. излиза първо класиране за другите гимназии и приклюпва срока за записване на кандидатствалите за финансиране. (Учвбната година за седмокласниците е удължена с 2седмици и съответно всичко свързано със записване - пак с толкова изместено)

# 140
  • София

Ето тук има информация за миналата година

# 141
  • СОФИЯ, по празниците в Разлог
Запис!
Моят син е със статут Резерва и място в класирането - 198.  Sad Почти никакви шансове, но да питам.
Всички ли неприети деца са със статут - резерви? Мястото в класирането е място в резеррвите ли?

# 142
  • София
 Hug, добре, че има по-помнещи от мен...аз записах малкия още първата възможна седмица и след това не следях внимателно какво се случва.

198 е наистина прекалено назад, за да има шанс за записване.

# 143
  • София
  Записвам се в темата, че май ще ми се наложи да я следя.  Grinning
  Младежът е приет и засега това му е първото желание. Аз имам съмнения дали му е мястото там, но възнамерявам да уважа избора му. Пък току-виж се стегнал и се справил с многото учене.  Party

# 144
  • София
Благодаря за поздравленията! Толкова мило - от нови и от стари познати, и от съвсем непознати.
Поздравления на приетите и късмет на резервите!

# 145
 .

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 23:45 от pnt

# 146
  • София

Тест: 61.21 %Съчинение: 6.50 %Краен резултат: 67.71 %

Статус: ПРИЕТ СПИСЪК 1
Място в класирането: 2

Страхотен резултат от теста  bouquet

# 147
.

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 23:46 от pnt

# 148
Призма, поздравления за страхотното класиране на детето.
И успехи в избора оттук нататък (предполагам ще мине и през НВО - втората част, или вече решението е твърдо за АК), ако има колебания, дано намери най-доброто място.

# 149
Някой може ли да поясни какво значи ...
ПРИЕТ СПИСЪК 1
Място в класирането: ....

Мястото общо ли е или е отделно момичета/момчета ?

Благодаря !!!

Преди няколко години беше така:

Момчетата се класират отделно от момичетата, от 1 до 250 примерно ако има 250 момчета и 250 момичета, на два списъка с класирани
Съответно номерът беше номер в общото класиране, на всички кандидатстващи от съответния пол по съответния списък.
Примерно ще приемат 180 деца, съответно 90 момчета и 90 момичета. Кандидатите по списък 1 и 2 от номера от 1 до 100 излизат със статус "приет" а Кандидатите от 101 до 250 ссъс статус резерва . Децата със статус 'Приет"  ги канят да се запишат, имайки предвид, че поне по 10 и от двата пола няма да го напряват - кой решил друго, кой не го устройва стипендията, кой заминал нанякъде, така че си спествата каненето на резерви поне за първите 10 свободни места.
Ако, след първия срок на записване има още места, излиза на сайта съобщение  - от номер 100 до 110 да заповядат момчета и от 100 до 105 - момичета.
Ако и от тях не наберат нужното - нататък, докато запълнят бройките
Не вярвам да са променили много системата

Общи условия

Активация на акаунт