Американски колеж - осма тема

• 105 141
  • 764
  •   1
Отговори
# 150
До родителите които днес са на родителска среща: Децата от групата по акапелно пеене в момента са пред Сандърс Simple Smile, репетират или се забавляват или по-скоро и двете, но пеят уникално  Heart Eyes ако имате време, спрете и ги послушайте!

# 151
  • България
Честито на приетите!

# 152
Влизам да се похваля,младежът е приет на 6-то място с резултат от есе 13% и тест 47,19%!
Поздравления на всички приети и късмет на резервите.

# 153
Стефане, промениха частта с резервите - канят резервите от ..% до ..%, независимо от пола и съответно номера в списъка  Simple Smile

# 154
.

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 00:11 от pnt

# 155
pnt,
страхотен тест!!!

# 156

И ние сме при г-жа Томова , не сме много по есетата , но компенсираме с математика....

___________________________________________________________________________________

Тест: 61.21 %Съчинение: 6.50 %Краен резултат: 67.71 %
___________________________________________________________________________________

Статус: ПРИЕТ СПИСЪК 1
Място в класирането: 2

Поздравления от сърце!!!
newsm10

горката Г-жа Томова - май АК ще обере резултатите от труда и...
...не е честно!
 newsm11

# 157
  • София
Много вълнуващ ден е днес в тази тема!  Simple Smile

На приетите - честито!  bouquet

На резервите - късмет!  Praynig

Браво за страхотните резултати на някои от форумските деца! Peace

# 158
Честито на приетите!

И добре дошли в Колежа на всички!

Тръгвам за родителската среща и с радост ще послушам децата пред Сандърс...

# 159
Честито на успешно издържалите изпита  smile3501  
Нека сега празнуват, а после трезво да обмислят кое е най-добро за тях, защото са спечелили привилегията и лукса ТЕ да избират, а не са си докарали някакво задължение. Това важи за всички:
- тези, които са твърдо решени да учат в АК, имат привилегията да избират дали да се готвят за НВО или да го "отсвирят";
- тези, които се колебаят между АК и друго училище, могат да избират още доста време;
- тези, които идват от СМГ и им е на сърцето математиката, имат опцията да се явят на НВО, да посочат СМГ като първа опция, да бъдат приети в СМГ и после да не се запишат. Това им оставя вратичка един ден да се върнат, ако така се стекат нещата. Извинявам се, че намесвам СМГ, но само за там знам, че това работи. За НЕГ не знам дали е същото Peace

Успех на резервите, докато не хлопне мандалото нищо не е загубено  newsm10

Горе главата на тези, които нямат шанс. Човек никога не знае какво печели, когато губи и какво губи, когато печели  smile3521

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 17:17 от Черна станция

# 160
Може, разбира се, да има промени, аз описвам това, което си спомням, когато моето дете кандидатства, а то е сега 11-ти клас.
Пенева, абсолютно правилно, благодаря за корекцията, наистина резервите се канеха и по наше време не по пол а по успех.

Понеже се пита, опитах да обясня това, което помня, тогава някой беше  питал по телефона в Деканата и му бяха обяснявали....

Което можете и Вие да направите, принципно информация винаги може да получите, телефона го има на сайта....

# 161
Честито на успешно издържалите изпита  smile3501  
- тези, които идват от СМГ и им е на сърцето математиката, имат опцията да се явят на НВО, да посочат СМГ като първа опция, да бъдат приети в СМГ и после да не се запишат. Това им оставя вратичка един
Горе главата на тези, които нямат шанс. Човек никога не знае какво печели, когато губи и какво губи, когато печели  smile3521

newsm10

# 162
  • София
 bouquetБлагодаря много за "подсказването" да отида преди началния час за РС при Василева, минах от първите. Послушах и акапелно пеещия хор пред Сандърс Хол, отделно и билети си купих за ТЕД-а за 23.04.2017.

# 163
Ей, за "подсказване" на пробация ще ме пратиш  Crazy
Успях даже и при преподватели които не планирах да видя...
Учителката по биология (американка) разконспирирала на изпита малкия по името... поговорили си били  Whistling много чаровен бил... ми аз си го знам, ама "Приет е, нали?"... Ами, не, не е!
И като координаторка на обучението по български от ученици на чуждестранните преподаватели се плесна по челото с "Това ваше двойно отрицание!"  Blush

# 164
  • София
Prizma, поздравления за представянето на детето!
Впечатляващ резултат на есето! Браво!

Общи условия

Активация на акаунт