"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 8

• 74 069
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Смели и Красиви 20.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри

Синан Hug bouquet

Ширин откри изрезките,но и Ръза я видя! Peace

# 151
Синан Hug bouquet

----------------------
Ау, тати речи-затваряй си устата Joy
------------------------------------------
Момичета,Ринка Hug-я няма ,дано всичко е наред Peace

# 152
Звезди Hug,за гифчетата! bouquet
Така е! PeaceРинка Hug Hug

Новите снимки....

Последна редакция: вт, 28 мар 2017, 18:52 от Zlatina3

# 153

Злати Hug Peace
резюме
Скрит текст:
Краткое содержание 20 серии

Даже если Джесур согласился на развод, чтобы защитить ее, Сюхан очень разочарована. Хотя ему и говорит, что все закончилось, Джесур, не примет этот ответ, сперва развязывает войну с Тайсином Корлудагом, а после решает вернуть назад любовь.

Секреты Джахиде потихоньку начинают раскрываться, становясь причиной потрясений семьи Корлудаг. Самый большой урон от этого потрясения снова получит Корхан. Трудное решение Корхана снова сводит вместе Джесура и Сюхан.

Пока Рыза со своими коварными планами продолжает завоевывать доверие Джесура, Тахсин Корлудаг, благодаря разводу считающий, что вышел победителем против Джесура, пьян победой. Однако на сей раз цену за содеянное оплатить будет очень тяжело.

Когда в сердце Сюхан прорастает надежда, что снова придет весна, дойдя до Джесура, новость глубоко потрясет его. Снова свести Сюхан и Джесура вместе уже сложнее. чем в прежние времена.

Последна редакция: вт, 28 мар 2017, 19:25 от zvezdomira78

# 154
Здравейте! wavey wavey wavey

Не мога да се включвам през деня и пропускам доста от "разговорите" между вас, но колкото, толкова.
Искам да поздравя Кузманова за стихоплетството. newsm51

О, имаме си трей. Доста конфликти ще има. Ширин очаквах да поразтършува около Ръза и хоп снимките на Сю. Интересен конфликт има между Ръза и Салих. Как се познават и откога те двамата? Това ми е загатка.
Преди 30 години  какви са били техните отношения? Не помня дали се изясняваше в първите серии дали Ръза и той е бил в сиропиталище, както Адалет. Ако да, как се познават със Салих, който преди 30 години е бил женен и е живял при Тахсин, защото Тахсин му предлага да живее при него, след като му взима земите?
Ако не е бил в сиропиталище, тогава защо Адалет е била? Много въпроси от миналото.
Хареса ми шамарът на Сю върху Джахиде, която май закъсва от излязлата истина за нейната предходна бременност.
А от озета се разбира, че Джес започва повече да вярва на Ръза, което е тревожно, но пък явно необходимо за сценария. Но Ширин си знае работата Joy JoyИнтересно какво видя Джес на екрана, че бе аплодиран от Ръза?

Синан, благодаря за трейлъра! bouquet
Звезди, благодаря за озета! bouquet
Злати, благодаря за снимките! bouquet

Защо си мисля, че Сю не е бременна, а страда от развода и нервите са й опънати до гадене и залитане?
А дали пък не е направила например аборт, ако е била бременна и се чувства дисконфортно  физически и психически?

Доста въпроси newsm78 newsm78 Ох, чакам си четвъртък. Peace

# 155
  • гр. Върбица обл. Шумен
Синан, Звезди, Злати, благодаря за новостите! Снимките и трейлърът ми дадоха някаква надежда за по-приятни преживявания с епизод 20, ама резюмето отново ме "тръшна" с края си. Няма вечно спокойствие и пълно щастие...  smile3518

# 156
Ръза дано не посегне на Ширин и отново с план натопен друг. Този така си е тренирал мозъка 30 години в затвора, че за никоя своя злина не съжалява.

# 157
Ръза дано не посегне на Ширин и отново с план натопен друг. Този така си е тренирал мозъка 30 години в затвора, че за никоя своя злина не съжалява.

Дано не посегне на Ширин, но ми се струва, че това със снимките и заварването й от Ръза е напосоки.Може би Ръза да навреди с нещо на Ширин, след като я хвана на "местопрестъплението", а това ще доведе до скарването им на Ръза с   баща й Салих. Така ми се иска да стане, въпреки, че е малко жестоко, защото Салих само посегателство върху дъщеря му ще го накара да действа срещу Ръза, но пък не се знае Ръза с какво го държи.
Очаквам в тази двойка Ръза- Салих да има много интриги и между тях, и забъркани от тях.

# 158
  • Манчестър
Може ли да помоля някой от вас да напише текста от двата трея,тъй  като немога да ги видя във V box-a Heart Eyes

# 159
  • гр. Върбица обл. Шумен
Може ли да помоля някой от вас да напише текста от двата трея,тъй  като немога да ги видя във V box-a Heart Eyes

Трейлър 2
Ръза към Салих - Ти до ден днешен си кучето а Корлуда. Не остана мръсотия, в която не се забърка заради него. До шия си потънал в лайна.

Джахиде -Не можеш да ми попречиш да видя мъжа си.  
Сюхан - Ти вече нямаш бъдеще с него. Вече няма да го наряняваш

Корхан - Какво прави там онази вечер, татко?
Таксин -За да спася Адалет от затвора, представихме смъртта на Хасан за самоубийство.

Т - Ти си едно нищожество и такъв ще си останеш. Срамувам се от теб. От сега нататък нямам син на име Корхан.

Сюхан - Как ще ти бъде достоен, татко. Като накара да бият хората? Като ги псува? Като ги отвлича? Като ги убива?

т - Стига вече! Прекаляваш. Млъкни!

# 160
Здравейте Дръзки и Красиви

Днес сме си получили и резюмето, и снимките за епизода, и 2 трей - Синан  bouquet благодаря ти за превода
Злати Hug за снимките

Благодаря на всички ви за коментарите  bouquet

Димана Hug и аз съм като теб. През деня на работа, а като се прибера - често момента за обсъждане на даден въпрос е отлетял. Но както казваш - когато тогава  Peace

За съжаление Ръза продължава да печели доверието на Джес Sick А Корхан вследствие на скандала с тати, който отново го унижава, решава да посегне на себе си. Но това е повод Сю и Джес да са отново заедно yes И най накрая Джахиде получава шамар, който би трябвало да я приземи. thumbsup Но защо си мисля, че това ще е повод тя да се озлоби още повече към Сю вследствие на него Rolling Eyes Ръза хвана Ширин да разглежда розовата папка.  Sunglasses И погледите и на двамата ме притесниха  Sad Може и да се опита да я накара да си затвори устата. Хубавото при нея е, че Кемал не му вярва на Ръза Peace А и татко Салих няма да остави нещата така, ако Ръза посегне на дъщеря му.  yes Мисля си, че вчерашния фрагман ще е на края на епизода  Rolling Eyes

Малко гифчета от 2-ия трей и от мен. Тя Звезди Hug  е направила още веднага след излизането на фрагмана. Ама нали харесваме сентенциите на Мечо Пух Flutter

mimoza Hug ето ти думичките от 2 трей, но са на руски

- ты до сегодняшнего дня остался псом Корлудага
- Ложь
- Ложь? Не осталось гадости который ты не сделал ради него.
- Ты не имеешь право мне мешать видеть своего мужа!
- Отныне, у вас с Корханом нет будущего! Я не дам тебе возможности его еще раз обидеть!
- Что ты делал Папа в ту ночь?
- Чтобы защитить Адалет от тюрьмы, изза убийства Хасана я все скрывал..
- Вот так вот Корлудаг!!!
- Ты придурок. Я тебя стыжусь! С этого дня у меня нет сына Корхана!
- И как тебе можно понравитьсяч папа? Нужно запугивать людей , похищать а может и убивать да?
- Хватит! Уходя уходи!

Дано с Ринка Hug всичко да е наред  Praynig

Едно сборно гифче от трея Heart Eyes

Лека нощ!  smile3524

ПП. Кузманова Hug  вече е сложила текста от 2 трей, ама няма да трия

# 161
  • гр. Върбица обл. Шумен
Може ли да помоля някой от вас да напише текста от двата трея,тъй  като немога да ги видя във V box-a Heart Eyes

Трейлър 1

Джесур - Мислех си за теб и ми се прииска да те чуя. Добре ли си?
Сюхан - Постъпих неразумно. Извинявай! Трябваше да ти благодаря, че не усложни нещата. Много ти благодаря и ти пожелавам щастие в живота!

# 162
  • София
Ето какво измислих. Ръза и Салих се познават от детските си години. На една възраст са. Ако Адалет тогава е била 16, а брат й 18-19, 30 години по-късно е към 48-49. На толкова би трябвало да е и Салих. Имат само едно дете - Щерин, и тя е по-малка от Сюхан, която според моите сметки трябва да е към 34, защото Корхан е около 37-8, по време на събитията преди 30 години беше 7-8, както и Джесур.
Ръза и Салих са поддържали връзка през тези години, защото вероятно и двамата са били потенциални малолетни престъпници. Бог знае какви са ги въртяли. Сигурно са свързани по някакъв начин с някакво престъпление и това ги държи заедно.Салих е станал слуга на Корлудаа и това го е спасило от наркотиците, оженил се е, родила се е Шерин и т.н.  Само не можах до тук да разбера какво Корлудаа караше Ръза да направи и го беше провисил надолу с главата от високото в старата фабрика. Може би идеята да продават момичета е била негова, а Ръза не е искал? Надявам се, че ще се разбере по-нататък.

# 163
  • Манчестър
Благодаря

Трейлър 2
Ръза към Салих - Ти до ден днешен си кучето а Корлуда. Не остана мръсотия, в която не се забърка заради него. До шия си потънал в лайна.

Джахиде -Не можеш да ми попречиш да видя мъжа си.  
Сюхан - Ти вече нямаш бъдеще с него. Вече няма да го наряняваш

Корхан - Какво прави там онази вечер, татко?
Таксин -За да спася Адалет от затвора, представихме смъртта на Хасан за самоубийство.

Т - Ти си едно нищожество и такъв ще си останеш. Срамувам се от теб. От сега нататък нямам син на име Корхан.

Сюхан - Как ще ти бъде достоен, татко. Като накара да бият хората? Като ги псува? Като ги отвлича? Като ги убива?

т - Стига вече! Прекаляваш. Млъкни!

# 164
  • Манчестър
Благодаря и на теб!
Здравейте Дръзки и Красиви

Днес сме си получили и резюмето, и снимките за епизода, и 2 трей - Синан  bouquet благодаря ти за превода
Злати Hug за снимките

Благодаря на всички ви за коментарите  bouquet

Димана Hug и аз съм като теб. През деня на работа, а като се прибера - често момента за обсъждане на даден въпрос е отлетял. Но както казваш - когато тогава  Peace

За съжаление Ръза продължава да печели доверието на Джес Sick А Корхан вследствие на скандала с тати, който отново го унижава, решава да посегне на себе си. Но това е повод Сю и Джес да са отново заедно yes И най накрая Джахиде получава шамар, който би трябвало да я приземи. thumbsup Но защо си мисля, че това ще е повод тя да се озлоби още повече към Сю вследствие на него Rolling Eyes Ръза хвана Ширин да разглежда розовата папка.  Sunglasses И погледите и на двамата ме притесниха  Sad Може и да се опита да я накара да си затвори устата. Хубавото при нея е, че Кемал не му вярва на Ръза Peace А и татко Салих няма да остави нещата така, ако Ръза посегне на дъщеря му.  yes Мисля си, че вчерашния фрагман ще е на края на епизода  Rolling Eyes

Малко гифчета от 2-ия трей и от мен. Тя Звезди Hug  е направила още веднага след излизането на фрагмана. Ама нали харесваме сентенциите на Мечо Пух Flutter

mimoza Hug ето ти думичките от 2 трей, но са на руски

- ты до сегодняшнего дня остался псом Корлудага
- Ложь
- Ложь? Не осталось гадости который ты не сделал ради него.
- Ты не имеешь право мне мешать видеть своего мужа!
- Отныне, у вас с Корханом нет будущего! Я не дам тебе возможности его еще раз обидеть!
- Что ты делал Папа в ту ночь?
- Чтобы защитить Адалет от тюрьмы, изза убийства Хасана я все скрывал..
- Вот так вот Корлудаг!!!
- Ты придурок. Я тебя стыжусь! С этого дня у меня нет сына Корхана!
- И как тебе можно понравитьсяч папа? Нужно запугивать людей , похищать а может и убивать да?
- Хватит! Уходя уходи!

Дано с Ринка Hug всичко да е наред  Praynig

Едно сборно гифче от трея Heart Eyes

Лека нощ!  smile3524

ПП. Кузманова Hug  вече е сложила текста от 2 трей, ама няма да трия

Общи условия

Активация на акаунт