Дали имат връзка

• 106 580
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 150
Да Зандали, разбрах я.  Peace

Впрочем той и да прекрати връзката, болката пак ще си остане.
Просто се чудя защо толкова дълго време търпи. Други жени биха изтърпели заради зависимост. Но авторката я няма.

# 151
  • Варна
Цитат
Вижте, възможно е да имам вина.....
...Не съм емоционален инвалид
  Ама, я се спри. Не говориш в момента с мъжа си! И никой тук, не иска да ти внуши чувство за вина.
   Какво се самобичуваш само? Дори ти се каза неведнъж, че си подценявала неговата вина. А ти продължаваш да дълбаеш в себе си.
   Я, вземи му подпали, на него, гъзягата! Че нещо, много уютно се чувства човекът - на два стола.
 И, щом мъж, може да си позволи да напусне (поредната) работа, заради несдържанността си - значи, му е мноого широко около...врата. Смятай!

# 152
Преди бяхме нормална двойка, проблемите между нас бяха редки, породени от сивото ежедневие.
Той е по-избухливият, аз по-балансираната.
Защо напусна работа ли-той не се задържа на едно място повече от година-две, вечно се оказва в окото на някаква буря, или конфликт, или нещо го дразни.
Възможно ли е да има някакво психическо разстройство?

# 153
Аз не съм сигурна, че разбрах едно нещо добре и ще помоля авторката за уточнение. Писа, че въпросната жена не ти е приятелка във фейсбук, но коментира ехидно твои снимки и корици. Правилно ли съм разбрала?

# 154
Точно така, правилно. Тя просто направи публикациите си публични, а не видими само за приятели. Моите профилни снимки и корици са публични, иначе публикациите ми не вижда, понеже са видими за моите приятели.

# 155
Точно така, правилно.
Ти нали знаеш, че това е невъзможно? Няма начин да коментираш снимки на човек, който не е във френдлиста ти.

# 156
Точно така, правилно.
Ти нали знаеш, че това е невъзможно? Няма начин да коментираш снимки на човек, който не е във френдлиста ти.
Еее, недей така с недоверчиво.
Възможно е, ако е натиснала настройка да се коментира от приятели на приятели.
Авторката е приятелка със съпругът си. Но бабата и тя е приятелка със съпругът. Така бабата отива в опцията приятел на приятел.

# 157
Точно така, правилно. Тя просто направи публикациите си публични, а не видими само за приятели. Моите профилни снимки и корици са публични, иначе публикациите ми не вижда, понеже са видими за моите приятели.

Уиш е права, няма как да ти коментира, ако не ти е приятел.
Тоест тя ти взима нещата от стената, пейства ги на своята и там коментира. Така ли?  newsm78

Ами блокирай я някак си. И си направи публикациите да се виждат само от приятели, а не да са публични.

# 158
Тя ги коменира, пускайки публични постове в отговор на мои снимки. Не под мои публикации. Може би не съм се изразила правилно.

# 159

Тоест тя ти взима нещата от стената, пейства ги на своята и там коментира. Така ли?  newsm78

Ами блокирай я някак си. И си направи публикациите да се виждат само от приятели, а не да са публични.
Именно! Преди тя самата ме блокираше и разблокираше често. Няма логика, никога не съм търсила контакт, да и пиша, или каквото и да е. Блокирах я вече, просто не желая да гледам повече.

# 160

Именно! Преди тя самата ме блокираше и разблокираше често. Няма логика, никога не съм търсила контакт, да и пиша, или каквото и да е. Блокирах я вече, просто не желая да гледам повече.

Пълно безумие  ooooh!
Ти показа ли това на мъжа си? Всички тези ехидни постове. Той как реагира?

# 161
Да, в началото тя ги изтриваше ден, два след като ги е публикувала. Но успях да му покажа няколко. Отговорът беше :„Защо мислиш, всички се занимават с теб.Просто съвпадение !”

# 162
Да беше направила скрийншот на постовете.
А сега продължава ли да го прави? Нали уж са се разделили.
Разрешението на тази ситуация зависи от теб и твоето решение. Ти ще си решиш още колко години ще търпиш това унижение и мързеливия си мъж.

# 163
Може да се коментират публични снимки от всички, а снимката на корицата е публична.

# 164
  • Вестерос
Точно така, правилно.
Може, кориците са публични, ако и профилните са ти публични всеки може да ги коментира.

Едит: видях сега, че Динчо е отговорил  Peace

Направи си на профила за приятели, а от кориците ги трий, ако не искаш да я блокираш.

Божке, тя пускала публични коментари на своята стена относно нейни снимки, пълна кукувица. Директен блокаж. Ако те пита мъжа ти защо му кажи, защото така.

Общи условия

Активация на акаунт