Дали имат връзка

• 106 574
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна/Лондон
Точно така, правилно.
Ти нали знаеш, че това е невъзможно? Няма начин да коментираш снимки на човек, който не е във френдлиста ти.
Може, аз съм коментирала снимки, които не са на приятел, но имаме общ такъв. Peace

# 181
Добре, всички са на мнение, че нейните провокативни снимки са за да предизвика интереса му. Но запитвате ли се ЗАЩО и е този интерес. Ако имаха връзка нямаше да са необходими.
Те просто вече не са заедно! Така че всички ултиматоми, всички поставени избирания между нея и нея са напълно излишни.

Какво искаш, авторке? Какво искаш за теб и децата си в близко бъдеще? Реши какво искаш и тогава действай.
Заедно са, просто го предизвиква да вземе ''голямото'' решение.  Grinning

Точно така смятам и аз. Тя се опитва да го мотивира да напусне жена си, давайки му да разбере, че докато той си седи вечер вкъщи, тя си обикаля и се забавлява. Очевидно бракът на тази жена е изчерпан, може и вече в същинския си край да е, защото не ми се вярва нормален мъж да толерира подобно поведение.

# 182
Такива жени като "приятелката" са ми много жалки... Един себеуважаващ се мъж надали би се занимавал с такава. Тя няма никакво ниво, на 40г. да се държиш като разгонена тийнейджърка и да се правиш на вървежна във ФБ буди съжаление в мен.

# 183
  • Сф
Хм. Според вас за какво и е на 40 годишната мацка, с деца и мъж счетоводител , да се занимава с женен, безработен пикльо?
Опитвам се да погледна от друг ъгъл просто, защото това със следенето и ваденето на ген.заключения от фейса ми идва в повече!За две години авторката какво всъщност хвана като доказа телства лично тя? Любовен чат? Нещо друго недвусмислено?
Скрит текст:
  Имаме приятелско семейство.Често се засичам с мъжа, и децата ни са заедно.ММ беше по чужбина, представям си какво си мислят някои хора, които са ни виждали да пием бира по градинките и ако  са ни се заслушали в простотиите.Просто сме майтапчии.Даже един път се наложи да купувам памперси от него и направихме етюд в аптеката от раз.Представям си колежката му какво си помисли..
Но не си чатим , бъзикаме се чат пат през фейса на жена му- той няма , а и сме всички, четиримата - близки.
Ако жена му беше ревнива щеше да е тъпо примерно или изобщо някой от нас четиримата.Поводи никой не е дал, но хорската " доброжелателност" е много жалко нещо.
Казвам всичко това, защото тук имаме едната гледна точка. В крайна сметка верно има детективи и кейгенове. А и всеки си знае собствения мъж дали залита или не.То че отричат до последно е ясно.. но поне се убеди сигурно и тихичко първо.

# 184
На каквато и възраст да си, вулгарното и гнусно поведение, е грозно и отблъскващо. Халал да му е, на когото го цени и се кичи с него.

# 185
Такива жени като "приятелката" са ми много жалки... Един себеуважаващ се мъж надали би се занимавал с такава. Тя няма никакво ниво, на 40г. да се държиш като разгонена тийнейджърка и да се правиш на вървежна във ФБ буди съжаление в мен.

Остави го нейното ниво. В случая е важно нивото на благоверния.  А той няма никакво ниво.

# 186
  • На земята, която е всъщност звезда.
..... Блокирах я вече, просто не желая да гледам повече.

Освен това си сложи ограничиние кой да вижда твоите снимки и публикации- само приятелите ти.

# 187
  • Варненска клюкарка
На любовницата за какво и е неработеш мъж висящ и на шията? Ще му се порадва месец-два и ще го натири. Сега си злобее и дразни авторката, защото и е кеф да го прави, смята че така владее положението. Да не забравяме че приема и антидепресанти, вероятно има някакво заболяване, на първо четене се сещам за би-полярно разстройство, на което една от основните черти е еуфорията, която пък от своя страна прави жените  по-освободени и бъбриви - ето ви обяснение защо се мята на вратовете на абсолютно непознати по баровете Wink Ако пък смесва лекарствата и с алкохол, положението направо може да излезе от пътя....
Според мен авторката на първо време трябва да спре издръжката на мъжа си. Следващата стъпка да го прати  да си търси работа, но без опция за напускане ако не му харесва. От там нататък според новите обстоятелства, ако не е влязъл в пътя да му мисли ще го гони ли, или е готова още да го търпи такъв.
Преди години имах позната която ходеше по любовни срещи с детето си. Даже беше и доста голямо, на 6-7  години. Докато сме били с други майки покрай децата си на площадката, какви неща разказваше, изобщо не се криеше... чак ме беше срам да я слушам Embarassed Оставяла детето си  в другата стая, пускала му игри или анимации, а тя с любовника в спалнята... А детето и какви неща разказваше на детската площадка doh

# 188
Аз доколкото разбирам, мъжът на авторката не е трайно безработен и вероятно ще си намери работа ако опре ножа до кокала. Това настрана, не е нечувано жена да издържа младия си любовник. Като мина през случая на бивш колега и стигна до Жени Калканджиева и Тачо, явно не е такава рядкост.

# 189
Аз доколкото разбирам, мъжът на авторката не е трайно безработен и вероятно ще си намери работа ако опре ножа до кокала. Това настрана, не е нечувано жена да издържа младия си любовник. Като мина през случая на бивш колега и стигна до Жени Калканджиева и Тачо, явно не е такава рядкост.
Аз сериозно се съмнявам, че тази е някоя богата кака с много добри финанси да може да издържа и мунчо. По описанието звучи като да е доста свободна - ежедневно по площадките, по дискотеки и барове... По-скоро нея я издържа мъжа счетоводител, който е решил да не си слага присърце кой с кого какво прави.

# 190
Според мен и моето усещане, ако изобщо мога да се доверя на усещанията си той не жадува раздяла с мен в момента.
Но няма да крия, че се е прибирал от срещи с нея и в тона му се е усещало озлобление към мен.
От озлоблението се пораждаше конфликт, от който излизах виновна (за нещо, в което ме е обвинил в момента) и е казвал, че може би е добре да се разделим.
Първите пъти се шашках, дори се бях разплакала първия път като ми го каза.
Последно заявих, че за мен е по-добре да си взема багажа и децата и, че вероятно пътищата ни да се разделят е по-доброто решение за всички нас.
Тогава той се отрезви и започна да ме спира, дори се появяваха някакви наченки на любовни обяснения, които не бях чувала от години.
Но винаги обяснението  и версията са едни и същи: Те нямат нищо общо. Срещали са се два-три пъти (случайно). Навивам се, оставям погрешни впечатления в околните.
Настройвам децата (на последното отвръщах, че не съм ги водила аз с нея). Никога не бил писал с нея. Само тогава, когато се скарали и му отвърнала. Хората ме лъжели, защото съм наивна и им се гледа сеир.
Питам защо има потребност да я води еди къде си (посочвам конкретни места, за които съм информирана и е потвърдил). Няма обяснение.
Всеки път ме гледа в очите и ме убеждава яростно. В такива моменти съм се обърквала какви са реално нещата-дали се заслепявам от някаква ревност, или имам право да мисля, че имат връзка.
Честно да си призная, пускайки темата очаквах различна реакция, че повечето дами ще реагират, обвинявайки ме в параноя и прекомерна ревност.
Но отговорите все повече ме отрезвяват и си давам сметка, че съм обект на ловка манипулация.

# 191
Аз сериозно се съмнявам, че тази е някоя богата кака с много добри финанси да може да издържа и мунчо. По описанието звучи като да е доста свободна - ежедневно по площадките, по дискотеки и барове... По-скоро нея я издържа мъжа счетоводител, който е решил да не си слага присърце кой с кого какво прави.
Мъжът ми е често безработен. Хваща се накъде, после напуска.
Мъжа на тази жена има висок доход, тя-не толкова.
Това, което ми прави впечатление е, че излизат поотделно на нощни клубове и кръчми.

# 192
Скрит текст:
Според мен и моето усещане, ако изобщо мога да се доверя на усещанията си той не жадува раздяла с мен в момента.
Но няма да крия, че се е прибирал от срещи с нея и в тона му се е усещало озлобление към мен.
От озлоблението се пораждаше конфликт, от който излизах виновна (за нещо, в което ме е обвинил в момента) и е казвал, че може би е добре да се разделим.
Последно заявих, че за мен е по-добре да си взема багажа и децата и, че вероятно пътищата ни да се разделят е по-доброто решение за всички нас.
Тогава той се отрезви и започна да ме спира, дори се появяваха някакви наченки на любовни обяснения, които не бях чувала от години.
Скрит текст:
Но винаги обяснението  и версията са едни и същи: Те нямат нищо общо. Срещали са се два-три пъти (случайно). Навивам се, оставям погрешни впечатления в околните.
Настройвам децата (на последното отвръщах, че не съм ги водила аз с нея). Никога не бил писал с нея. Само тогава, когато се скарали и му отвърнала. Хората ме лъжели, защото съм наивна и им се гледа сеир.
Питам защо има потребност да я води еди къде си (посочвам конкретни места, за които съм информирана и е потвърдил). Няма обяснение.
Всеки път ме гледа в очите и ме убеждава яростно. В такива моменти съм се обърквала какви са реално нещата-дали се заслепявам от някаква ревност, или имам право да мисля, че имат връзка.
Честно да си призная, пускайки темата очаквах различна реакция, че повечето дами ще реагират, обвинявайки ме в параноя и прекомерна ревност.
Но отговорите все повече ме отрезвяват и си давам сметка, че съм обект на ловка манипулация.

Естествено, че се отрезвил за малко. Нали кранчето ще спре и няма да има кой да го дондурка. Ще трябва да работи, а не е свикнал горкия.
Добре де, той въобще помага ли ти с нещо? Гледа ли децата, чисти ли, готви ли. След като ти си на работа по цял ден.
Това че прибирайки се от среща с нея е злобен към теб, говори много.

# 193
  • Варна
Аз мисля, че въпросната не го иска наистина. Просто си чеше егото с него. Както и вероятно с други мъже. Жената иска да си се докаже и покаже като вървежна. В момента, в който го получи на тепсия, целия, ще му тегли българските и ще го зареже. Затова са всички манипулации. Интересен е, защото е недостижим, един виж забранен понеже има жена и семейство.  На нея й харесва да пуска фитилчета, да върти мъжлето на пръстчето си и да гледа сеир докато й минават номерцата, а като види, че официалната съпруга не се връзва започва да й става още по-интересно и да пуска коментарчета във фейса с идеята да нажежи обстановката и да се покаже като фаталната жена. На мъжа й явно не му пука, ако изобщо знае. Но и аз мисля, че тя няма интерес да си разваля собственото семейство. За мен изказвания, че ако авторката го изрита онази веднага ще го прибере, защото само това чака и ще им се освободи терена да са щастливи, са смешни. Та тя ако искаше вече отдавна щеше да го е развела тоя мъж. Но последното, което иска е да се върже с нов мъж и да спре с игричките по барове и във фейса.

В цялата ситуация обаче мъжът на авторката изглежда много зле и все по-жалък. Тия игрички с временната работа, докато женичката се бъхти и издържа цялото семейство особено много го излагат. Да не говорим за отношението към жената, на която буквално дължи храната на масата и дома под краката му, да не говорим за издръжката на децата. Че и претенции ще има, моля ти се, да станели приятелки. Намерил, че премерил.

Значи, аз също съм имала моменти, в които съм издържала семейството. И то сравнително дълги. Но мъжът ми и насън не би си помислил в това време да си разиграва коня някъде, камо ли да ползва детето ни за параван, а да ме убеждава, че съм параноичка дето си мисли, че светът се върти около нея. Щото ще му намажа кънките толкова бързо, че няма да се усети откъде му е дошло.

Остра съм ама много се ядосах. Авторке, дано си поотвориш очите бързичко. Те и собствените ти деца са ти го заявили кратко и ясно, какви още отговори търсиш, не знам.

# 194
Скрит текст:
Скрит текст:

Виж, аз не мога да си представя мъжът ми да вижда, че се тормозя от нещо и той да продължава да го прави и да ми казва, че си въобразявам.
Въобразявам, не въобразявам - аз се чувствам зле от тия неговите работи и на него, ако му пука за моите чувства и начина, по който се усещам в момента, трябва да престане.
Съответно и аз, ако го карам да се чувства недобре с нещо, което правя, гледам да наместя нещата така, че да не страда той заради мои действия или бездействия.
Просто и двамата много ценим това да се усещаме спокойни и гледаме да се грижим за това другия да се чувства добре.
Твоят мъж обаче много не се трогва, че ти не си ок с тази му приятелка.
И хората говорят...
Егати и приятелството честно!
Той, ако има бръмбари в главата си и не усеща как изглежда отстрани, кажи му, че ти си си съвсем наред с главата и нямаш намерението да се правиш на маймуна, за да им върви приятелството на тия двамата.
Егоистично или не, аз бих изграла ва банк и бих поставила нещата "или-или".
Ако му е по-важно да си поддържа приятелството отколкото жена му да се чувства спокойна- ок, значи ти си излишната и това е.

Общи условия

Активация на акаунт