Дали имат връзка

• 106 685
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 750
Авторке, явно след всичко, което се случи и видя, още не си готова да го изриташ. Трябва ти „отрезвителен шамар”, за да прогледнеш и да си тръгнеш от тази отровна връзка. Моят съвет е да заминеш някъде за ден, два, за да предразположиш мъжа си да се види с въпросната и да наемеш детектив. Трябва да видиш с очите си какво се случва, за да осъзнаеш, че те наистина имат нещо. Подразни ме и факта, че те изкарал теб виновна, че си я предизвикала. Що за наглост?

# 751
Скрит текст:
Здравейте, мили момичета,

Скрит текст:
Отдавна не бях писала, но искам да споделя последния развой на събитията около мен.
Моята съперница ми писа лично във вайбър, че очевидно между нас има някакви недоразумения и искала да ги изясним. Някакъв човек бил ходил на местоработата и разпитвал за нея и мъжа ми и тя подозирала, че е пратен от мен.
Според мен това беше блъф понеже мъжа ми не работи отдавна там, с мъжа и са в отворена връзка и не се интересува а и тя постоянно пише закачливо с мъже. Стилът и на писане беше досущ като на мъжа ми, отделно на два пъти се издаде че знае много лични неща за мен, за които знаем само аз и мъжа ми.
Отговорих и студено и по-скоро делово, че имам прекалено много служебно ангажименти, че не ми е до чатове, след което тя постна невероятно унизителен пост публично във фейсбук как била обвинена от “една дама” че имала връзка с мъжа и, да си го затворела у тях с черна лента на очите и да се преместим всички в манастир да не общува той с други жени.
Поста завършваше с това как трябва да ми се съберяла благотворителна сума за да си купя дрехи, ходела съм като циганка, облечена от битака, последва описание на облеклото ми, а аз работя в сферата на финансите и ходя с бизнес облекло, никога не съм си позволявала лукса да изляза зле облечена ..и поста завърши как да се завра в дупка с бутилка алкохол за да оплача нещастното си съществуване откак съм се “пръкнала на бял свят”..
Просто беше ужасно, при все какво знаех за срещите им не бях си позволила една обида.
Беше пропито от злоба, грозно и вулгарно..
Скрит текст:
Направих скрийн шот и пратих на мъжа ми, той каза че сигурно аз съм я предизвикала, но най-много наблегнах да ми обясни откъде тази жена знае толкова лични неща за мен. Той каза, че тя налучква..
Но знам, че е споделил...!
Въпроса е до каква степен са било близки за да и споделя толкова.
Много ме обиди всичко това и живея с горчивината от случката..не исках да развалям семейството заради някакви догадки и мои усещания и предположения, но мисля, че все пак са стигнали доста далеч!
Тази жена изобщо не е за подценяване. Удря на най-болното, при положение , че авторката работи , за да издържа екстравагантния си мъж.
Хванала се е за неща , от които боли. И не , не е злобна. Безсилие да те достигне  е това.
Въпросът е на какво ниво се намира съпругът ти, спрямо теб. Защото към тази пошлост, на 40 годишната , би трябвало да има и съответен афинитет. ТМ одобрява ли такова арогантно , демонстративно и примитивно отношение , като поведение от жена. По принцип. То е ясно , че ти не си от този тип.

Tays,

не разбрах, кое според теб е 'най-болното' по което удря? Това, (1) че само Даяна работи за да издържа семейството или (2) че се облича 'зле' според 'загрижената приятелка' на мъжа на Даяна; или (1) + (2)?

Наистина ми стана любопитно  Simple Smile

# 752
  • София
Аз мисля, че Даяна безкрайно страда или от липса на уважение или ѝ харесва ролята на жертва. Друго обяснение нямам.

# 753
Вероятно е по малко и от двете, макар че първоначалната реакция на Даяна би била сигурно да отрече Hug

Аз много добре разбирам Даяна, защото тя е във вихъра на емоциите и се чуди накъде да тръгне. Отговорна е, обича мъжа си, мисли за семейството си, добър и стойностен човек е, и се чуди с какво е причинила всичко това. Бидейки в ситуацията й е трудно сега да разбере, че тя няма вина за нищо, и че просто трябва да спаси разсъдъка си, защото ще й е нужен след това. Освен всичко друго, вероятно все още не иска да допусне, че най-близкият й човек играе "двойна игра" в нейн ущърб. За съжаление, ще трябва да мине през всички гадости, за които се опитваме всички да я предупредим, за да вземе решение.

Наистина, моментът на пречупване за всеки е различен. На мен ми отне много, много време, и изчакването взе много от мен! Сигурно и на мен са се чудели, и са си мислели, че съм свръх-мазохист.  Simple Smile

# 754
Скрит текст:

Скрит текст:
Отдавна не бях писала, но искам да споделя последния развой на събитията около мен.
Моята съперница ми писа лично във вайбър, че очевидно между нас има някакви недоразумения и искала да ги изясним. Някакъв човек бил ходил на местоработата и разпитвал за нея и мъжа ми и тя подозирала, че е пратен от мен.
Според мен това беше блъф понеже мъжа ми не работи отдавна там, с мъжа и са в отворена връзка и не се интересува а и тя постоянно пише закачливо с мъже. Стилът и на писане беше досущ като на мъжа ми, отделно на два пъти се издаде че знае много лични неща за мен, за които знаем само аз и мъжа ми.
Отговорих и студено и по-скоро делово, че имам прекалено много служебно ангажименти, че не ми е до чатове, след което тя постна невероятно унизителен пост публично във фейсбук как била обвинена от “една дама” че имала връзка с мъжа и, да си го затворела у тях с черна лента на очите и да се преместим всички в манастир да не общува той с други жени.
Поста завършваше с това как трябва да ми се съберяла благотворителна сума за да си купя дрехи, ходела съм като циганка, облечена от битака, последва описание на облеклото ми, а аз работя в сферата на финансите и ходя с бизнес облекло, никога не съм си позволявала лукса да изляза зле облечена ..и поста завърши как да се завра в дупка с бутилка алкохол за да оплача нещастното си съществуване откак съм се “пръкнала на бял свят”..
Просто беше ужасно, при все какво знаех за срещите им не бях си позволила една обида.
Скрит текст:
Направих скрийн шот и пратих на мъжа ми, той каза че сигурно аз съм я предизвикала, но най-много наблегнах да ми обясни откъде тази жена знае толкова лични неща за мен. Той каза, че тя налучква..
Много ме обиди всичко това и живея с горчивината от случката..не исках да развалям семейството заради някакви догадки и мои усещания и предположения, но мисля, че все пак са стигнали доста далеч!
Тази жена изобщо не е за подценяване. Удря на най-болното, при положение , че авторката работи , за да издържа екстравагантния си мъж.
Хванала се е за неща , от които боли. И не , не е злобна. Безсилие да те достигне  е това.
Въпросът е на какво ниво се намира съпругът ти, спрямо теб. Защото към тази пошлост, на 40 годишната , би трябвало да има и съответен афинитет. ТМ одобрява ли такова арогантно , демонстративно и примитивно отношение , като поведение от жена. По принцип. То е ясно , че ти не си от този тип.

Tays,

не разбрах, кое според теб е 'най-болното' по което удря? Това, (1) че само Даяна работи за да издържа семейството или (2) че се облича 'зле' според 'загрижената приятелка' на мъжа на Даяна; или (1) + (2)?

Веднага ти отговарям :
Кратката версия- суетата.
Разширена версия:
Всички момиченца , още от малки , се стремим да сме красиви , като критерият ни, е сравнението с другите момиченца. За целта поддържаме  перфектен външен вид, изтъквайки силните си черти , "оперението си" , в конкурентна среда. В случая имаме две съперници , в борба за Муньо богоравний.
Съперницата не може да засегне Даяна нито на възраст / значително по-млада е/  , нито на тема перфектно тяло / бивша балерина/ , нито , очевидно, на визия.  И решила да се прицели в оперението. защо смятам , че  е "болно ". Защото и Даяна , както всяка от нас , иска да се накифли в добрия смисъл , но с две деца на ръцете и с перманентно безработния си мъж , едва ли всеки сезон сменя дрехи  и обувки. Освен това , както е обрана и скромна в начина си на изказ , подозирам , че  е такава и в стила си на обличане. За разлика от нея , подозирам пък , че стрина фейс фурия , носи просташки и кичозни , но ярки дрехи. И иска да уязви Даяна точно по тази линия, с типична долнопробна провокация : ти си нещастница с параноични подозрения, но то е , защото си семпла и скучна, и нямаш кинти да ми се сравниш , удави се в алкохол от нещастие.
Ударът е двоен-не изглеждаш добре , защото си нещастна , а си нещастна , защото нямаш кинти. /Таза разсъждавам , че мисли фейсфурията/.
А Даяна се засяга , защото няма самочувствие. На хора като Даяна такъв просташки изблик може да причини болка , както е и станало. А не бива . Но суетата е иманетнта същност на всяка жена и трудно бих повярвала, че някоя не би се засегнала от такъв коментар.  Целта е именно засягане , уязвяване , омаловажаване , унижение.
Пюююю, днес така се ядосах , че за малко да искам фейса на тази персона, за  да и драсна няколко реда под публикацията Joy

# 755

Пюююю, днес така се ядосах , че за малко да искам фейса на тази персона, за  да и драсна няколко реда под публикацията Joy
Не си единствената.  Joy

# 756
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:
Хванала се е за неща , от които боли. И не , не е злобна. Безсилие да те достигне  е това.

Tays,

Веднага ти отговарям :
Кратката версия- суетата.
Разширена версия:
Всички момиченца , още от малки , се стремим да сме красиви , като критерият ни, е сравнението с другите момиченца. За целта поддържаме  перфектен външен вид, изтъквайки силните си черти , "оперението си" , в конкурентна среда. В случая имаме две съперници , в борба за Муньо богоравний.
Съперницата не може да засегне Даяна нито на възраст / значително по-млада е/  , нито на тема перфектно тяло / бивша балерина/ , нито , очевидно, на визия.  И решила да се прицели в оперението. защо смятам , че  е "болно ". Защото и Даяна , както всяка от нас , иска да се накифли в добрия смисъл , но с две деца на ръцете и с перманентно безработния си мъж , едва ли всеки сезон сменя дрехи  и обувки. Освен това , както е обрана и скромна в начина си на изказ , подозирам , че  е такава и в стила си на обличане. За разлика от нея , подозирам пък , че стрина фейс фурия , носи просташки и кичозни , но ярки дрехи. И иска да уязви Даяна точно по тази линия, с типична долнопробна провокация : ти си нещастница с параноични подозрения, но то е , защото си семпла и скучна, и нямаш кинти да ми се сравниш , удави се в алкохол от нещастие.
Ударът е двоен-не изглеждаш добре , защото си нещастна , а си нещастна , защото нямаш кинти. /Таза разсъждавам , че мисли фейсфурията/.
А Даяна се засяга , защото няма самочувствие. На хора като Даяна такъв просташки изблик може да причини болка , както е и станало. А не бива . Но суетата е иманетнта същност на всяка жена и трудно бих повярвала, че някоя не би се засегнала от такъв коментар.  Целта е именно засягане , уязвяване , омаловажаване , унижение.
Даяна се е засегнала, защото е "вътре" в ситуацията.
Ако беше някоя квартална досадница, нямаща никакво отношение, едва ли щеше да й пука какво мисли буля Пена за нея и облеклото й.
Та, в този ред на мисли, сигурна съм, че има жени, които просто биха се изсмели с презрение на подобно просташко ....изсира.е.Защото си е точно такова.
Аз поне хич не бих се впечатлила, че някоя си там (позната де, за да е налице все пак някаква "връзка") маНдама не одобрява или плюе по мен.Да си плюе, мен какво ме "грее"?!

# 757
Tays,

права си в описанието, но мисля, че грешиш по отношение облеклото на Даяна да ѝ е 'болно място' и да се е засегнала от това  Peace

По начина по който пише Даяна, в средата в която работи и това, че бивша балерина, създават впечатление за жена с вкус.

# 758
Tays,

права си в описанието, но мисля, че грешиш по отношение облеклото на Даяна да ѝ е 'болно място' и да се е засегнала от това  Peace

По начина по който пише Даяна, в средата в която работи и това, че бивша балерина, създават впечатление за жена с вкус.

Може , zon
,
На мен лично ми прави впечатление на неуверена жена, без самочувствие. И се дивя защо.
И както казва  Amour*, някоя друга не би обърнала внимание изобщо. Но Даяна е и вътре в ситуацията , и сигурно много пъти се  е питала с какво тази жена я превъзхожда , и смятам , че от тези думи я е заболяло. Не че е истина.
При тези двете разликата е в класата. Но Даяна труден път ще извърви , докато възвърне самоувереността си. В такъв филм , като главен герой , е трудно да бъдеш безпристрастен.

# 759
Считам, че Даяна се е засегнала от реакцията на мъжа си, а не от писанията на съперницата. Направила е скрийншот и му го е показала, защото искрено е вярвала, че след разговорите им преди 2 седмици, той този път ще покаже, че е разбрал колко тя страда, и ще я защити. Това не се е случило, и това е причината Даяна да пише в темата отново.

За съжаление, точно реакцията на мъжа й ще я накарат да са замисли с какво тази фльорца я превъзхожда, и да се съмнява в себе си. А не бива!  Hug

# 760
Болното място на авторката е, че някаква повлекана навлиза в личното и пространство. Не е въпрос на облекло. Ако някаква започне да ми обяснява какви са и отношенията с мъжът ми с фамилиарничене и лиготии, а аз съм на етап въпроси и подозрения бих се почувствала точно толкова отвратително колкото се чувства тя.

# 761
На мен лично ми прави впечатление на неуверена жена, без самочувствие. И се дивя защо.

Но Даяна труден път ще извърви , докато възвърне самоувереността си.

В такъв филм , като главен герой , е трудно да бъдеш безпристрастен.

Мисля, че мъжът ѝ се е постарал и има принос в 'смачкване на самочувствието и самоувереността ѝ'  Peace

# 762
И аз за миг си помислих да попитам за профила и и да я насея и навея честно  Twisted Evil

# 763
Даяна може и да търпи, но определено не дава вид на жена без самочувствие. Напротив, осъзнава много добре какво представлява като жена. Сигурна съм, че ще й прекипи в един момент и ще ги постави всички на мястото им. Отстрани може и да ни изглежда ясна картинката, но ето, няколко потребителки, минали оттам, споделиха, че процесът по осъзнаване отнема време. Ще дойде и нейното.

# 764
Скрит текст:
Добре, де, имам чувството, че вместо реално да действаш, ти си се превърнала в самоизмъчващ се наблюдател, вкл. по отношение на всяко действие и дума на съпреницата Само така мога да си обясня, че си разбрала за написаното от нея практически веднага, а не си я блокирала още.

Това с обаждането по вайбър ми напомня за един друг отчаян ход - на влюбената като принцеса продавачка от кварталния магазин, дето беше звъннала на половинката на носещия рози със зъби, уж за да и се извини за прелюбодеянието. (Виж заключената тема за любовницита)

И, накрая, за разведряване на атмосферата, колкото и да не ти е смешно - не давай пари за детектив, за да не станеш като героя от този виц:

Мъж заподозрял жена си в изневяра и наел частен детектив. След неделя детективът му докладва: - Жена ти се срещна с мъж в едно кафене, после се качиха на една кола и от прашиха извън града до една вила. Влязоха в хола, пиха вино, вечеряха леко, отидоха в спалнята, съблякоха се, легнаха и изгасиха лампата, повече нищо не видях. - Ех, пак тази проклета неизвестност!

И аз си мислех, че парите за детектив са хвърлени на вятъра, но пък сега си мисля друго. Този съпруг е по мръсните номерца. Мисля си, че е хубаво Даяна да има доказателства за неморалното му поведение ако се стигне до развод /то и би трябвало де/. Ами ако иска попечителство над децата? Всякакви луди има. Мисля, че ако се развежда трябва всички да знаят какъв е. И също факта, че е водил децата на любовните си срещи.

Общи условия

Активация на акаунт