Каква бира предпочитате?

• 44 622
  • 368
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Морети я правят Загорка вече у нас. Всяка вносна бира, която почва да се прави тук, в началото, с цел зарибяване, е 1:1 като в чужбина. ПОсле си става чиста загорка.

Оригинална морети (от чужбина) може да се намери в бутилчици по 330 мл, мисля, на доста места. Но кенчета и всичко друго си е чиста Загора. Очаквам скоро и пластмаси по литър да пуснат Морети Grinning

# 331
4% е слаба ракия. 5% е минимума. За мен,де.
А максимум?

# 332
  • гр.Пловдив
Цитат
Сега, отделен е въпросът защо бургас и пирин има вкус на вода, определено не трябва да е така.

Защото ги редуват на промоция през седмица в Лидъл и Кауфланд и за 1лв консервата -толкова Smiling Imp
Но на мен лично са ми любими-лекички,пивки,не ме боли глава след 4 бири и ми утоляват жаждата :beer

# 333
4% е слаба ракия. 5% е минимума. За мен,де.
А максимум?
Към и около 10%. В Лидъл има тяхна фирмена бира Аргус с по 7%. Един приятел ми каза,че Аргус е истинска бира и не влагат разни примеси като царевица.

# 334
Чакам вече да пуснат Младото пиво да си взема няколко стека.

# 335
Пуснаха го.

# 336
Да видях, но чакам да пуснат стековете с големите вериги на промоция. Сега си вземах три кенчета като за начало. Наздраве!

# 337
  • Somewhere far away

Към и около 10%. В Лидъл има тяхна фирмена бира Аргус с по 7%. Един приятел ми каза,че Аргус е истинска бира и не влагат разни примеси като царевица.
Пила съм я и нея и наистина не е лоша.

# 338
  • Somewhere far away
лелее, нямам думи да опиша красотата на тази бира.

отдавна не бях пила толкова хубава бира!
днес ми се наложи да ходя в района , където се намира единствения магазин с белгийски и други вносни оригинални бири и мога да ви кажа дългото ходене и многото крачки и умората си заслужаваха напълно! Рядко ходя там , точно защото ми е далеече , но този път по стечение на обстоятелствата.. така се случи, радвам се че влязох в този магазин!

# 339
  • София
лелее, нямам думи да опиша красотата на тази бира.

отдавна не бях пила толкова хубава бира!
днес ми се наложи да ходя в района , където се намира единствения магазин с белгийски и други вносни оригинални бири и мога да ви кажа дългото ходене и многото крачки и умората си заслужаваха напълно! Рядко ходя там , точно защото ми е далеече , но този път по стечение на обстоятелствата.. така се случи, радвам се че влязох в този магазин!
Каква е тая изгъзица?

# 340
  • Somewhere far away
Не е изгъзица, просто трудно се намира в Бг.
Това е белгийска черешова бира - една от иконичните и най-известни бири, запазена марка на Белгия. Съществува от много години.

# 341
  • София
Това е белгийска черешова бира - една от иконичните и най-известни бири, запазена марка на Белгия. Съществува от много години.
Трябва да я пробвам,защото пия само белгийска и холандска бира. Лефе ми е фаворит ,ама много я оскъпиха наще бизнесмени

# 342
  • Somewhere far away
Нищо против Лефе , харесвам я , но тази ми е много по -вкусна и прекрасна.

# 343
  • In transit
Любимата ми! Имам и същата чаша. Heart Eyes
Скрит текст:
Ако искаш мога да ти дам контакт на официалния вносител на тези бири и доста други белгийски бири, поне за Варна си вземаме директно от него, знам, че има офис и в София.

PITP, не го приемай, като заяждане, но щом пиеш само белгийски и холандски, Лефе-то не трябва да я споменаваш изобщо. Тя е, като Каменицата в Белгия.

# 344
Как е бира любители? На каква бира  сте?

Общи условия

Активация на акаунт