Каква бира предпочитате?

• 43 489
  • 363
  •   1
Отговори
# 345
Смая ме това,че по нашето Черноморие англичаните масово пият...Пиринско и даже Бургаско! Laughing Доколкото може да се разпознаят,че са англичани... Срам! Yum

# 346
Като знам една голяма част от английските туристи по черноморието... Не се учудвам че налитат на най-евтините марки, на тях количеството им е по-важно от качеството при алкохола Grinning
А от повечето ни масови бири и без това вкусово няма как да очакваш съществено повече отколкото от Бургаско и Пиринско, тъй че и не изпускат много...

# 347
  • София
Как е бира любители? На каква бира  сте?

Напоследък съм на безалкохолна бира. Simple Smile

# 348
Безалкохолната съдържа 0.5% алкохол.

# 349
  • София
Безалкохолната съдържа 0.5% алкохол.

Мдааа.... Но много върви с цаца, сафрид, картофки....

# 350
Карлсберг

# 351
  • София
Vergina Weiss

# 352
На студена. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 353
  • Бургас
Че какво му е на Пиринското?
Обожавам го!
За мен Загорката и Каменицата удрят прекалено много на спирт.
Харесвам и бомбичките на Шуменското.
Както и Стела Артоа, Хайнекен,Кромбахер,Перленбахер.

# 354
Като знам една голяма част от английските туристи по черноморието... Не се учудвам че налитат на най-евтините марки, на тях количеството им е по-важно от качеството при алкохола Grinning
А от повечето ни масови бири и без това вкусово няма как да очакваш съществено повече отколкото от Бургаско и Пиринско, тъй че и не изпускат много...

Много снобарско е това изказване. 😉
Аз, пък смятам, че хората пробват местното. Така, както само любопитния западен турист прави.
Аз също на ново място, опитвам от непознатото.
Те, английските бири си ги знаят, и когато се приберат, няма да им избягат.
Определено, мисля, че това им е причината

# 355
Високоалкохолни не пия, предпочитам макс 5% или безалкохолна Стела. Иначе Bernard.

# 356
  • Somewhere far away
Засякох онзи ден много готини IPA   в Billa и веднага си взех. Ирландска е и е чудна!

https://beercloud.ie/wp-content/uploads/2022/07/ryerivercoastalbeercloud.png

Силната ми хареса повече, но не ме изненадва това, при тези бири по -силните винаги ми харесват повече, обичам силен и интензивен вкус.   

# 357

Препоръчвам!

# 358
  • гр.Пловдив
Придържаме се към бюджетните промоции по 1лв за консерва Пиринско или Бургаско,свикнали сме,нямаме и грам желание за нещо различно...Frowning1

# 359
Напоследък каквато и да е, стига да е 330 мл. Не само на мен, но и на тези около мен. Половинката ни идва много, ако си я разделим двама – малко.
330 мл ни е таман. Simple Smile
От известно време насам почти не правя разлика във вкуса на различните видове бира, продавани у нас. Искрено се надявам причината да е в моето ЕГН, а не в качеството на бирите.

Общи условия

Активация на акаунт