Ужас! Бързо да се възстановяваш и да се погрижиш за себе си и да откриете причината, че да не се случва повече! И двамата с Марти сигурно много сте се изплашили
Добре че си успяла да стигнеш до телефона!
. Бързо възстановяване и да се пазиш. Майка ми имаше такъв случай и по същия начин и предписаха на тъмно да лежи и да почива. Причината беше преумора, нерви,стрес. Мисля, че не ти е непознато....
Изтръпнах докато четях и си представях. Радвам се, че си успяла да реагираш адекватно и от бърза помощ са се отзовали. Бързо въстановяване ти желая и дано наистина откриеш причината. 
Пък и нашето не е точно разстройство, а точно както при kali_gali - един път нормално, един път - рядко.
Но пък ме успокояваш, че не сме уникален случай.

малко пеещо човече!
.Даже помислих,че е чревен вирус и това беше една от причините да я отложа.Давам и Линекс и съм ограничила максимално по-"засуканите" манджи,караме на класически супи,попара,бебешка каша,АМ и кърма.Да си кажа,защото е някакво странно,супер много съвпадат случките на наборчетата ни
Аз вече започвам да си мисля, че това с по-рядкото ако може да е от зъби, защото на всички които се оплакваме децата вадят сега и зъби. А може и да е етап в развитието и съзряването на стомашно-чревния тракт.
Освен това ако детето ака повече от веднъж на ден или веднъж, но голямо количество както е нашия дребос, е нормално да е по-меко/кашесто/редичко. Важното е да не е течно.
Той сега е на вълна по веднъж на ден, но обилно. В началото си личи че е било с нормална консистенция и финалната порция е била мека/кашеста. Според мен е нормално. Също е имало случаи да ака по два-три пъти на ден, но без да е било диария, просто всеки път по малки количества. Първият път нормална консистенция, втория/третия път меко/кашесто. По-добре сега да са им така, отколкото твърди и запечени и да се мъчат. А и те за по-малко от 24 часа изкарват храната... 
Препоръчани теми