Парламентарни избори 2017 - Какво следва?

• 154 488
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 120
Единственото ясно до сега е ,че е имаме ясен победител и това е ГЕРБ  и после всичко зависи от тях.

# 121
  • Ямбол
Ако Реформаторите не влезнат,ще е интересно
Тогава ГЕРБ ще имат повече депутати. Ще бъде по-стабилно.

# 122
  • Berlin
Е, Воля май отпадат вече, май и реформаторите.

# 123
  • София
Аз не виждам нищо изненадващо в тези резултати. Напълно очаквана преднина за ГЕРБ. Заиграването с думичката "демокрация" допълнително предопредели този развой на нещата.
Резултатът на Румен Радев подхлъзна Нинова. Тя така и не разбра какво и защо стана на президентските избори. Тази вечер вероятно го проумя, но по трудния начин.
искаш да кажеш че не знае че добрия резултат на Радев е на база малко омразка към Бойко + доста нелеп опонент и си е мислила че е резултат на БСП?
чак толкова да е тъпа?  Rolling Eyes
Повярва и още как. Не е тъпа, победата ѝ се услади.

# 124
По последни данни нито Марешки, нито РБ влизат!

Става много интересно! Патериците на ГЕРБ една по една изчезват!

Поне е урок за всички, които решат да правят коалиция с ГЕРБ!

Дано патриотите имат поне малко мозък в главата си, но като знам алчността на Симеонов или ги чака разпад, или прегръдка с ГЕРБ!

# 125
Не се надявай!
Патриотите са 4-ти към момента
Пак ще е същата мъка като до сега,ще извиват ръце на ББ и ще добутат година -две,после доста неща ще са промемени за това време
Големият коз на Борисов е ,че всички големи телевизии работят за него
В петък той беше и по 2-те телевизии ,тънеше в комфорт,Нинова беше в четвъртък и изненадващо вечерта бтв не можеше да се гледа по нета,а ББ в петък с успяхме да гледаме.Въпросите бяха много удобни за него, аНинова 1час права беше като като на разпит...има си механизми баце ,да са живи и здрави Хекимянчо,Цолова и Виктор

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 23:23 от MG18

# 126
При ония избори се гласува за човек (уж). Победата е на Радев. Защо неговата победа й дава на нея някакви надежди  Rolling Eyes

"Дано патриотите имат поне малко мозък в главата си, но като знам алчността на Симеонов или ги чака разпад, или прегръдка с ГЕРБ!" - е остава и властта да изпуснат. говорите като за аматьори нещо. ако си поискат ГЕРБ те ще им дадат.

# 127
Е, Воля май отпадат вече, май и реформаторите.

Сериозно? Shocked
Това кой го дава?

# 128
Бай Ганьо е ВЕЧЕН в България, разберете го най-сетне. Тука е така... Бай Ганьо е неизтребим по тези географски ширини. Ще си го гледаме и ще му се радваме. Който не иска - терминал2 ей го къде е.

# 129
  • София
На косъм са дос да влянат.На-ко-съм.

Не знам кое е по-притеснително дос вътре или инат.
При ДОСТ нищо не се знае, защото вотът от ТР ще е техен и хич няма да е малък. Не случайно агенциите казаха, че тези проценти за ДОСТ не са реални.

За мен е по-притеснително ДОСТ да са вътре. Аз бих предпочела на мястото на ДОСТ и ДПС да влязат други партии, които и да са те -реформатори, Кънев, Мънев, даже и Дончева.

# 130
Арогантни във студиото, арогантни във форума- забавно е! hahaha

# 131
  • София
При ония избори се гласува за човек (уж). Победата е на Радев. Защо неговата победа й дава на нея някакви надежди  Rolling Eyes

Скрит текст:
"Дано патриотите имат поне малко мозък в главата си, но като знам алчността на Симеонов или ги чака разпад, или прегръдка с ГЕРБ!" - е остава и властта да изпуснат. говорите като за аматьори нещо. ако си поискат ГЕРБ те ще им дадат.
Защото тя го посочи за кандидат и 100 пъти му напомниха (Ст. Данаилов) да не забравя кой го е подкрепил.

# 132
Гледам сега едни шутове  по бтв- водещи ,карабашлиев, леа, левчев-
Слава Богу, че съм встрани от всичко това!
Тежко ви, мили драги сънародници, дето сте в България! Дупе да ви е яко!
Много си ни е добре. Гледаме отстрани как ще се разцепи Великата Британия, как в Париж интегрират арабите, как в Италия пристигат кораби пълни с нови за интегриране африканци и рупаме пуканки.

Караме си колите, ходим си на почивка на черно или бяло море всяко лято, зимата на ски, и си садим домати на вилата, ако ни се занимава.

# 133
Изборите приключиха! Предварителните резултати са факт.

Какво следва оттук нататък?

Ами какво следва...следва правителство на малцинството на ГЕРБ. Да видим дали ще стане, обаче.

# 134
Изборите приключиха! Предварителните резултати са факт.

Какво следва оттук нататък?

Ами какво следва...следва правителство на малцинството на ГЕРБ. Да видим дали ще стане, обаче.
Няма да стане.
 Ще трябва да разделите с Каракачанов и Марешки.
Аз съм ок. с това, само другарката да е аут.
Надявам се да не влязат реформаторите. Бих предпочела Радан да е вътре, но жалко.
 Москов трябва да се държи далеч от власт. Няма да му простя идиотщината с  пръстовите отпечатъци и да третира хората като престъпници....нещ@стник.

Общи условия

Активация на акаунт