,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 87 894
  • 773
  •   1
Отговори
# 465
  • София
На мене много нереално ми се струва момче и момиче, млади и хубави, толкова години да останат само приятели, при условие, че има привличане между тях. И след като подпийнали правиха секс, айде пак - приятели били, страшно приятелство е вече.
Ох, това приятелство между мъж и жена - аз поддържам теорията за стълбите - 1 при мъжа и 2 при жената.

# 466
Малко бяха прекалили с драматизма при раждането. И накрая Захариев как разправя - карайте я в зала, жената е с епизиотомия. Все едно операция и е правил.

Е, нали трябва да я зашият, къде, в коридора ли да я шият.

На мене много нереално ми се струва момче и момиче, млади и хубави, толкова години да останат само приятели, при условие, че има привличане между тях. И след като подпийнали правиха секс, айде пак - приятели били, страшно приятелство е вече.
Ох, това приятелство между мъж и жена - аз поддържам теорията за стълбите - 1 при мъжа и 2 при жената.
Не разбрах съвсем, само предполагам какво имаш предвид. Simple Smile Не знам тази теория, затова.

# 467
Нормално е да я карат в зала , за да я позашият  Thinking
Не знам защо толкова детайлно  изследваме  всяка медицинска случка . Сериалът не е научно-популярен , а всички тезе случки са фон на  взаимоотношенията и интригите между героите .
Виолета ми липсва , а като гледам , май скоро и Калин ще го  разкарат  ooooh!

# 468

Аз съм жив пример за това. Имам много добър приятел от 18 години, с който сме деляли залъка си, помагали сме си много, помагаме си и до ден днешен. Когато бяхме към 23-24 годишни се "препаткахме" на 2 пъти след бар и употреба на алкохол. След тези две случки, нищо не се промени в отношенията ни. Към ден днешен, всеки си има семейство, но пак сме си най-добри приятели и си помагаме както през всичките тези 18 години.

# 469

Не знам защо толкова детайлно  изследваме  всяка медицинска случка . Сериалът не е научно-популярен , а всички тезе случки са фон на  взаимоотношенията и интригите между героите .

Е, то ясно, че са фон, но ако сериалът претендира да е И медицински, не Само сапунка, малко от малко поне да уважават зрителя. Имат мед. консултанти със сигурност, не може така да се излагат, обидно е за зрителите.

А За времето, за начина по който тече То в сериала - това пък е още по-тъпо.

Хич не вярвам аз в приятелството между мъж и жена. Никога не е само приятелство. Всички момчета, които съм мислела за приятелчета, са ми показвали бързо-бързо, че не ме приемат като приятелка. Ама аз съм неустоима, това е ясно. bowuu
Имах си само един такъв приятел, но той е обратен. Но и той ме харесваше, въпреки обратната резба. Mr. Green

# 470
Каква е теорията за стълбите?
То и аз имам такъв най- добър приятел от над 20 години, който продължава да иска да се пробваме, ама явно алкохола ни е бил малко. Mr. Green

# 471
  • София
E, то така излиза, че вие нямате приятели. Щото нали между мъж и жена само приятелство нямало, пък жени приятелки било научна фантастика. И какво остава.  newsm78 Не ги разбирам аз тези теории.

# 472
пък жени приятелки било научна фантастика. И какво остава.  newsm78 Не ги разбирам аз тези теории.
Аа, не, приятелки си имам няколко, малко, но истински, колкото и банално да звучи. Mr. Green

# 473
  • София
Каква е теорията за стълбите?
То и аз имам такъв най- добър приятел от над 20 години, който продължава да иска да се пробваме, ама явно алкохола ни е бил малко. Mr. Green
https://www.edna.bg/pod-zavivkite/syveti/cinichnata-istina-za-pr … i-zhenite-4638066
Не ми харесва точно стила на материала, давам го като линк заради теорията.
Има и изключения, разбира се, също така семейните приятели не ги броя.

# 474
  • Разпиляна във въображението
Изгледах пак момента с признаването и все пак мисля, че не й беше работа на Добрева да изброява какво уж е споделил Тасев със Стилянова. Добрева може да е помагала на Тасев, но пък и не спира да му натяква колко е по-отдадена на професията от него - къде видимо, където завоалирано. Ето случая с документите, с които трябваше да се занимават "На теб явно не ти пука" /че един ден няма да оперира/, "Тя извървяла пътя си, а той по кратката пътека /подсмихвайки се/ ", "Той суеверен, тя разчитала на себе си". Той прави/казва нещо и тя го посича.

# 475
  • София
С какво пътят на Тасев е по-кратък от този на Добрева? Да не говорим, че тя има психологически проблем, той засега не показва такива. И ако не друго - няма да се поддава толкова лесно на корупция, щом е заможен.

# 476
  • Разпиляна във въображението
Не знам с какво е по-кратък. За кратката пътека са нейни думи казани през усмивка. Освен да намеква, че са му давали изпитите заради парите, че се е възползвал от връзки и т.н. Не си го обяснявам. Може пък да съм пропуснала нещо в разговорите им. Голямо приятелство, цена няма натякването  Laughing

# 477
Сега Пеци отива при Генадиев и сключва сделка
"ОК поемам поста на шеф на АГ отделението ...НО Стилянова е аут Mr. Green"
Така я разкарва от болницата, фитнес инструктурчето и Добрева се събират ...

# 478
  • София

Много по-интересно ми е какъв е  резултата от изследването на Калин, дано не се е заразил.

Сигурно така ще завърши серията и резултата ще го кажат следващата серия.

# 479
Не знам дали така ще завърши днес, но много се опасявам да не вземат да махнат Калин вместо Пенев или Галя.
Такива разни неща четох из нета, че Калин ще е аут от сериала и се моля да е партенка.
То една хубава двойка има - Калин и Наталия и типично по български ще вземат да ми развалят хармонията в гледането... Twisted Evil

С какво пътят на Тасев е по-кратък от този на Добрева? Да не говорим, че тя има психологически проблем, той засега не показва такива. И ако не друго - няма да се поддава толкова лесно на корупция, щом е заможен.

Е как да не показва? Тя има фобия от пениси, а той от мъртъвци.

Общи условия

Активация на акаунт