,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 87 907
  • 773
  •   1
Отговори
# 450
Не е длъжен да я кара, разбира се, НО и не е нужно да я унижава, можеше да не й предлага пари за таксЕ просто.

Колкото до проблематичния хронотоп, има начини да се покаже, че е минало време, без да се разтегля събитието в 2 или 3 епизода, но на авторите на този сериал забележително и категорично не им пука за време-пространството. Naughty Laughing

# 451
  • Разпиляна във въображението
А той защо е длъжен да я кара? Сериозно. Защо? Тя разбра за чувствата му, ако и тя има - да му каже в прав текст, защото времето минава, той е с дружа жена. Ако не ми е на живот и смърт и видя същата сцена ще отмина.
Никъде не казвам, че е длъжен. Никой не е длъжен на никой. Но когато пледираш, че някой ти е много близък приятел, никога няма да постъпиш така с него. ПРИЯТЕЛИТЕ не постъпват така.

Щом му била толкова близка какво го бърка да минел... Нищо нямаше да й стане да го остави на мира в момент, когато е с приятелката си и се целува с нея. Аз не бих виснала на стъклото, да му чукам по него и да го моля. Тя нали му е близка - да го остави или да го вземе. Другото си е чиста мъка и за нея и за него.

# 452
И според мен по-основателна причина за "зарязване" от страна на Галя е да разбере, че момичето свързано с монетата е Вяра, отколкото секса. Но логиката на сценаристите е съвсем друга и винаги са непредсказуеми. За съжаление негативно (за мен) в повечето случаи Laughing Предполагам обаче, че Тасев ще остави Стилянова, а не тя него.

Сега като ви изчетох,  ами.... сцената в асансьора може пък толкова да ми хареса именно, защото е единствената с хепи енд от началото на сезона.  Mr. Green Като оставя майтапа, много ми въздействаха с нея и изобщо не ме вълнува реалистично ли е или не. Винаги може да има и бързо и екстремно раждане. Предпочитам въздействащи не толкова реални неща, отколкото реалния развод на Генадиеви и източването на ЗК, които ме депресират.

Между другото от няколко дни се каня да пиша и все не стигам до това, но само аз ли смятам, че Стоян Алексиев играе добре? Абсолютно ми се вписва в ролята си и ме кара да му вярвам. С този равен глас и малката си уста ми е типичен мошеник, прикрит зад добрата си репутация.

# 453
Разбира се, че не е длъжен, но има норми на поведение. Приятели са от много години, доколкото ни беше подсказано тя е тази, благодарение на която е станал доктор. Тя е учила по - усърдно, нямала е гръб като него, ( пролича си и болницата ) как му подсказва. Не е етично от човешка гледна точка да махнеш ей така, леко с ръка на някой, с който си бил близък години наред и да ти е по- важна някаква, дето вчера си се запознал с нея.
Най - тъжното е, че това вече се налага като норма в обществото ни. Имам интрес за нещо - той ми е приятел,  а тези от миналото -......

# 454
Разбира се, че не е длъжен, но има норми на поведение. Приятели са от много години, доколкото ни беше подсказано тя е тази, благодарение на която е станал доктор. Тя е учила по - усърдно, нямала е гръб като него, ( пролича си и болницата ) как му подсказва. Не е етично от човешка гледна точка да махнеш ей така, леко с ръка на някой, с който си бил близък години наред и да ти е по- важна някаква, дето вчера си се запознал с нея.
Най - тъжното е, че това вече се налага като норма в обществото ни. Имам интерес за нещо - той ми е приятел,  а тези от миналото -......
Абсолютно подкрепям казаното! Точно това имам предвид и аз!

# 455
Съгласна съм, но все пак смятам, че и нейното поведение не е правилно. Изпортва го за нещо, за което той не е искал да се разчуе и го направи нарочно. Значи тя може постоянно да подлага приятелството им на "изпитание" с тона си, държанието си, намеците си и т.н., а той да я търпи. Това са много години несподелена любов. Аз приемам държанието му като ответна реакция.

# 456
  • There I was on a July morning
Не мисля, че Вяра го е "изпортила" нарочно за колата. Тя откъде да знае, че Борис е излъгал Галя, че колата не е негова? А това БМВ уж го криеше, пък във вчерашния епизод го спря точно пред входа, където всички ще го видят.

Между другото от няколко дни се каня да пиша и все не стигам до това, но само аз ли смятам, че Стоян Алексиев играе добре? Абсолютно ми се вписва в ролята си и ме кара да му вярвам. С този равен глас и малката си уста ми е типичен мошеник, прикрит зад добрата си репутация.
Аз също смятам, че играе добре, споменавала съм го в по-старите теми. Peace

# 457
И аз ще разводня малко темата за раждането. Нито съм чел литературата, нито съм раждал, но ако асансьорът в родилното беше заседнал, моята жена с първото ни дете щеше да повтори сцената от филма, даже в по-облекчен вариант.
С тази разлика, че половин час след раждането вече пиехме кафе със съпругата в барчето до поликлиниката. Освен да е имала две-три деца отпреди да се оженим, за които не знам Simple Smile
Второто раждане, пак напук на научната литература, беше значително по-тежко и добре че попаднахме на добри лекари и акушерки.

# 458
Изобщо не го е изпортвала Вяра. Тя НЕ ЗНАЕШЕ, че той е казал за колата, че е на приятел. И изобщо не го е направила нарочно. Вяра до сега все му е помагала. Направи се на негово гадже по негова молба за пред Захариев. Подсказа му в операционната, когато той запецна. Това ѝ действие беше много великодушно, защото въпреки, че се борят за едно и също място в болницата, тя все пак му помогна. Това е постъпка на ПРИЯТЕЛ.

# 459
Добре, добре, не го е портила, помага му, прикрива го, подсказва му - изобщо най-добрия приятел.

# 460
На мене много нереално ми се струва момче и момиче, млади и хубави, толкова години да останат само приятели, при условие, че има привличане между тях. И след като подпийнали правиха секс, айде пак - приятели били, страшно приятелство е вече. А дано до края на сезона да си стават гаджета, че си отиват. А и Тасев осъзнава, че познава Добрева толкова добре и му е толкова близка, че май натам отиват нещата. Какво го свързва с Галя - увлечение вероятно, но най-вече - тя е много напориста. Галя му е сърдита за тъпия си подарък, разбира се. Тя може да се върне при Пеци като нищо след вчерашната случка, някак натам вървят нещата. Mr. Green

# 461
И ако може Пеци да и забие един голям шут 46-ти номер, много ще се изкефя  Laughing

# 462
На мен ми се ще Пецко и Вили да се съберат. Допълват се, а и си знаят номерата. Хич не виждам Виолета с бизнесмена- много е скучен като за нея, а с Петър винаги има емоции. С малкия Пешко ще тренират за внучето, и готово. Mr. Green

# 463
Няма да съм доволна, ако Виолета прибере дъртия коцкар, той не заслужава.

# 464
  • София
Малко бяха прекалили с драматизма при раждането. И накрая Захариев как разправя - карайте я в зала, жената е с епизиотомия. Все едно операция и е правил.
Иначе Тасев и Стилянова са най-скучната двойка, която съм виждала. Да я зарязва вече младежът, че хич няма химия между тях.

Общи условия

Активация на акаунт