,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 87 902
  • 773
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Ми отдаде се на страстта и явно не е излизала от апартамента  Joy
ужас ooooh! Тия съвсем изпаткаха...две серии я забравиха!

# 436
  • тук, на мястото си
Виолета сигурно ще я покажат довечера, може да е ходила жената да види дъщеря си, то за Бибито ни вопъл, ни стон. 
 Много по-интересно ми е какъв е  резултата от изследването на Калин, дано не се е заразил.

# 437
Вчера Тасев ме издразни, когато говориха с Вяра за това, че той остава. Уж много се притесняваше как да каже на приятелката си от толкова години, преди това с Добрева говориха и ѝ каза, че му е много криво, тя дори му каза - "Ако искаш да и помогнеш-откажи се"
И после думите му към Добрева:
"Вече е решено кой остава. Аз оставам. Ти си тръгваш.
Никога не бих употребила такива думи към човек, за който пледирам, че ми е много близък приятел.

# 438
Само не разбрах с какво Добрева заслужи цялото това хвалене от страна на Захариев. Тя май само седеше и говореше на родилката. Другото, което не разбрах е откъде взеха чорапогащник, за да клампират пъпната връв - жената беше боса...освен Добрева да се е събула в асансьора и да е дала своя.  Rolling Eyes И трето, тия асансьори дистанционно ли ги оправят?  newsm78

# 439
  • Разпиляна във въображението
Вчера Тасев ме издразни, когато говориха с Вяра за това, че той остава. Уж много се притесняваше как да каже на приятелката си от толкова години, преди това с Добрева говориха и ѝ каза, че му е много криво, тя дори му каза - "Ако искаш да и помогнеш-откажи се"
И после думите му към Добрева:
"Вече е решено кой остава. Аз оставам. Ти си тръгваш.
Никога не бих употребила такива думи към човек, за който пледирам, че ми е много близък приятел.

Тя понеже беше толкова тактична към него. Поне я прекъсна навреме, защото после щеше да го обвини, че е слушал изповедта й, когато вече е знаел, че остава и я кара да се чувства като глупачка и бла-бла-бла...

# 440
На мен пък ми се стори безкрайно унизително:
Тасев и Стилянова в КОЛАТА, Добрева им почука на стъклото (да, малко нахалничко), пита го дали може да я закара донякъде, той казва, че са в друга посока и "Искаш ли да ти дам пари за такси?", ужас, аз ако бях, щях да му зашия един шамар при тоя въпрос зададен пред врагинята Стилянова. Mr. Green

А това лезвие първия път го чух като левзея и умрях от смях. hahaha

# 441
Опитвам се да реша дали не е тактика да я амбицира да се стегне.

# 442
На мен пък ми се стори безкрайно унизително:
Тасев и Стилянова в КОЛАТА, Добрева им почука на стъклото (да, малко нахалничко), пита го дали може да я закара донякъде, той казва, че са в друга посока и "Искаш ли да ти дам пари за такси?", ужас, аз ако бях, щях да му зашия един шамар при тоя въпрос зададен пред врагинята Стилянова. Mr. Green
Да, и това беше гадно. Действията му към уж много близкия му човек са супер смешни. Големия приятел много ще го обърка като мине допълнителни 5 км примерно в друга посока, за да закара Вяра. После и "баровеца" в него проговори - "да ти дам пари за такси"
И от мен щеше да отнесе шамар, наистина.

# 443
  • Разпиляна във въображението
А той защо е длъжен да я кара? Сериозно. Защо? Тя разбра за чувствата му, ако и тя има - да му каже в прав текст, защото времето минава, той е с дружа жена. Ако не ми е на живот и смърт и видя същата сцена ще отмина.

# 444
  • Бургас
На мен серията ми хареса. Имаше напрежение и хепи енд.
Не е родила толкова бързо бременната, трябваше ли да ражда две серии, за да е по-достоверно? Все пак е сериал, не е риалити, че да показват всичко и да държим на пълни подробности.
И аз за ракията се смях  Joy
Вяра постъпи много тъпо, като почука на стъклото, помислих, че все пак лезвието е останало в нея и ще го върне на Тасев, а то ,,ще ме закараш ли,,.  ooooh! Излага се, смята че като дразни Стилянове ще си върне Борис, ли? Все едно са на 12.

# 445
  • There I was on a July morning
Тасев ми се струва твърде неориентиран. Имам чувството, че трябва някоя от двете /Вяра или Галя/ да се откаже сама от него, за да му помогне в избора. Може Стилянова "случайно" да разбере за пиянския секс между тях и да го зареже. Thinking

# 446
Защо Стилянова да го зареже щом разбере за пиянския секс? Те по това време не бяха заедно май.

# 447
А той защо е длъжен да я кара? Сериозно. Защо? Тя разбра за чувствата му, ако и тя има - да му каже в прав текст, защото времето минава, той е с дружа жена. Ако не ми е на живот и смърт и видя същата сцена ще отмина.
Никъде не казвам, че е длъжен. Никой не е длъжен на никой. Но когато пледираш, че някой ти е много близък приятел, никога няма да постъпиш така с него. ПРИЯТЕЛИТЕ не постъпват така.

# 448
  • There I was on a July morning
Защо Стилянова да го зареже щом разбере за пиянския секс? Те по това време не бяха заедно май.
Бяха заедно. И не става въпрос само за секса, а и други събития, които навеждат на мисълта, че той е доста по-близък с Вяра, отколкото с нея. Може да разбере и че тя е момичето от Гърция с монетата.

# 449
Може Стилянова "случайно" да разбере за пиянския секс между тях и да го зареже. Thinking
Аз пък мисля, че сега като разбра че е богат, още повече ще се вкопчи в него. Да, ще има драма като разбере за секса м/у Тасев и Добрева, ама няма да го зареже.
Обратното ще стане - той ще зареже нея, заради евентуални материални интереси и обсебване

Общи условия

Активация на акаунт