,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 87 857
  • 773
  •   1
Отговори
# 510
  • тук, на мястото си
В първия ден в който дойдоха на работа в " Св. Кирил",  Тасев май че  беше с тъмно синя кола, после синя, сега бяла, нали е много богат, сменя колите като носни кърпички.  Joy Няколко пъти Вяра казва, че Борко е много богат, но откъде са му парите никой все още не казва.
Четох коментарите ви за Калин, аз също мисля че нещо не е както трябва, или Наталия нещо скри, или нещо друго, незнам!  newsm78

# 511
Бобчо е патрон, има си цял автопарк и с която му кефне, с нея ходи на работа  Laughing Фен на БМВ е гледам.

# 512
  • There I was on a July morning
За СПИН-а мисля, че вече няма място за съмнения - дори и Наталия да не е разбрала резултатите, Калин със сигурност ги е преглeдал после.
В анонса за следващата серия наблегнаха, че Калин вече оперира, т.е. всичко е наред. Той и досега си оперираше де, така че това малко недомислено ми идва. За колите на Борис и аз забелязах, че са поне 3 - дали е нарочно или недоглеждане - не мога да преценя.
От трейлъра за следващият епизод останах с впечатление, че Тасев каза на Стилянова, че Вяра е момичето с монетата. Ще бъде интересно тя какви действия ще предприеме след това. Захариев май, също ще я захапе на тази тема. Laughing

# 513
Аз за тая монета едно не мога да разбéра - какво ѝ е късметлийското, като Вяра не го е целунáла, като я е извадѝл от фонтан ли там кво беше. Sunglasses  hahaha Или приема, че е див късмет това, че не го е целунала. Той всъщност ѝ е казал, че не я е извадѝл, а се надявал да го целуне и без да е спечелил баса, ох, само глупости. tooth
Най-Важното бяха клещите. tooth
Не видях каква е колата, от която ги извади, защото само капака на багажника дадоха. Но и толкова ме засяга, де. tooth

# 514
Някой може ли да ми припомни семейното положение на Кръстева? Аз имам спомен от началото на филма, че съпругът й е починал , а колегите ми вчера твърдяха ,че не се е омъжвала....

# 515
Някой може ли да ми припомни семейното положение на Кръстева? Аз имам спомен от началото на филма, че съпругът й е починал , а колегите ми вчера твърдяха ,че не се е омъжвала....
Стара мома.

# 516
  • София
Никога не с е женила Кръстева. Прекарала е животът си в обожание на професора.
Мен ми е чудно как ще я направят шефка на болницата? Нали преди конкурс имаше, комисия, оценки. Генадиев за малко да остане без поста, ако не бяха измислили на Мазов присъдата.

# 517
  • Ланкър, планините Овнерог
В първия ден в който дойдоха на работа в " Св. Кирил",  Тасев май че  беше с тъмно синя кола, после синя, сега бяла, нали е много богат, сменя колите като носни кърпички.  Joy Няколко пъти Вяра казва, че Борко е много богат, но откъде са му парите никой все още не казва.

Имам спомен, че в една от сериите се срещна с Камбуров и стана ясно, че е син на известен доктор.

# 518
Вдовица е Кръстева.Имаше сцена,в която и звъннаха по тел.и казаха ,че мъжа й  я търси, А тя отговори, че това е голям проблем, защото отдавна е починал.

# 519
  • Разпиляна във въображението
Калин е здрав. В крайна сметка Виолета е отчела резултата. Нали не мислете, че го е правила със затворени очи?

Сцената между Калин и Наталия бе сладка. И ще се пробват за бебчета.

За Тасев/Добрева. За пореден път не разбирам защо подценяват Тасев и го изкарват натегач newsm78 Жекова какъв тон му държеше в закусвалнята. Тасев задава един въпрос и онази каква реч му дръпна. Човекът не бързаше толкова, а даваше документите, които са му ги искали. Защо му вменява чувство за вина? Бързал да я замести. Големи чудеса - държала родилката в легнало положение. В крайна сметка се вижда кого чак толкова бутат напред, та чак и сценки разиграват.

# 520
Да, между другото, точно Вяра е по-бутана от началото. Толкова гафове направи, а Тасев обърка една кръвна група и стана световен въпрос. Не, че не е важно, но все пак никой не се е опитал да кастрира в операция.
Борис кротко и тихо си работи, а цяла болница се занимава с психическите състояния на Вяра и накрая излиза, че Борис е натегач и се бута. Момчето е свястно, но ужасно неориентирано и от там всички жени му се катерят по главата, и Галя и Вяра.  Naughty

# 521
И на мен Ерна ми хареса този път  Peace

# 522
И аз се зачудих защо Жекова държа на Тасев такъв тон, но той като стана от масата и тя каза нещо от сорта, че това е очаквала...и останах с впечатление, че тя го провокира, за да покаже, че заслужаса мястото и е уверен в себе си.
Може и да не съм разбрала де, не гледах много съсредоточено.

# 523
  • There I was on a July morning
А аз не се учудих, че Жекова държа такъв тон на Борис. Simple Smile Първо, защото тя с всички, които смята за по-низшестоящи от нея разговаря по този начин. Второ - не одобрява връзката му с Галя Стилянова и трето - мисля, че се впечатли от раждането в асансьора с помощта на Вяра и съжали, че трябва да придвижи документите на Тасев.

# 524
  • София
Жекова не е по-висшестояща от Тасев. И въобще е много досадна. Бърка се навсякъде. Не била съгласна с връзката на Стилянова и Борис, че кой я пита. Много мразя такива колеги.

Общи условия

Активация на акаунт