,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 87 785
  • 773
  •   1
Отговори
# 540
  • София
OK, това съм го пропуснала. Тогава си мислех, че твърде много го изкарват гадняр Калин, че и всичко в личния му живот се срутва. Сега, дано оставят една оптимистична линия, че много драма.

# 541
  • София
Но пък имат Даун в рода, дано сценаристите да са го забравили това вече.  Simple Smile

# 542
От верно за Даун ! Забравили са го я, те и Янко забравиха.

# 543
  • Анкх-Морпорк
Аз друго се замислѝх - след като д-р Кръстева, любимката ми, не е И неонатолог, какво аджеба правеше в родилно през '82г. при великата рязмяна?! Shocked
Щото за асансьорното бебе щели да чакат неонатолог, а няма, та да го поеме педиатър. Shocked ... Родилно отделение има, неонатолог - не?!? Shocked
Жекова каза да не викат Кръстева, защото имаше предвид, че е с махмурлук и надали ще е много полезна, а не щото не е неонатолог. Смотолеви нещо в духа на "Днес точно не е най-добре да викаме д-р Кръстева"

# 544
Аз друго се замислѝх - след като д-р Кръстева, любимката ми, не е И неонатолог, какво аджеба правеше в родилно през '82г. при великата рязмяна?! Shocked
Щото за асансьорното бебе щели да чакат неонатолог, а няма, та да го поеме педиатър. Shocked ... Родилно отделение има, неонатолог - не?!? Shocked
Жекова каза да не викат Кръстева, защото имаше предвид, че е с махмурлук и надали ще е много полезна, а не щото не е неонатолог. Смотолеви нещо в духа на "Днес точно не е най-добре да викаме д-р Кръстева"
Романова ясно каза - "Кръстева да дойде да поеме бебето, докато дойде неонатолог." Явно в това родилно си работят без неонатолог.
Не става съвсем ясно Кръстева Е или не е, но става ясно, че неонатолог в родилното няма. Баси елитната болница.

# 545
  • Бургас
Много задълбахте с неонатолога. Може да имат такъв, да е бил зает и т.н., това са излишни подробности.

Мисля, че Генадиев ще остави и Добрева и Тасев на работа, да се развие интригата с любовния триъгълник  Mr. Green. Добрева, разбира се в гинекологията, да боде в очите на Стилянова. И Пецко ще я хвали непрекъснато колко е добра.
Ама професора голям гадняр: Взех решение, ще го кажа утре сутринта  Mr. Green

Струва ми се, че Петър ще се окаже прав за онзи, дето сваля Виолета (забравих му името  Confused).  Ще я използва, а тя се е влюбила и после ще страда.

# 546
 Всеки си намира майстора! Защо и Стилянова да не си го намери в лицето на Тасев? Тасев се казва младия доктор. Нейният образ намери облика си. Не харесвам жени, които разбиват семейства... И мъже, които смятат, че някоя друга , а не съпругата му има нещо по-различно, да не казвам къде.... Това е обикновена тъпотия!  В живота се среща все по-често това- като се види  повече пари мъжът и хоп,нова ,по-млада жена... Laughing Нищо ,че парите ги изкара жена му. Тя беше моторът на цялото престъпление....

# 547
Не, то всичко в сериалчето са излишни подробности, майно льо rotfImao, за което и да се хванеш, винаги се стига до тотален нонсенс, затова наистина е по-добре да не се задълбава никак.
Между другото, от сърце и душа се надявам Наталия и Калин нито да ги женят, нито да ги забременяват, че бозата съвсем ще прокисне.
И честит цветопразник на всички! bouquet

# 548
  • Варна
Може би това имаха предвид, че ще чакат неоантолога от там. Не че няма такъв в болницата.

О, да! Велика мисъл! omm omm omm
И понеже си имат неонатолог, затова педиатрите викат. Hands Clap
Ами аз не претендирам за велики мисли... Имах предвид, че може би чакат неоантолога, който ще вземе бебето и ще го отнесе в обурудвана неоантология. Дори и да имат неоантолог, без нужното обурудвана той не може да направи кой знае какво...

# 549
  • Разпиляна във въображението
Сетих се какво друго ме подразни - отношението на Петър към Галя, когато разбра, че ще си прави застраховка. В смисъл, че го правила нарочно, дразнила го. Всъщност за втори път става ясно, че Стилянова не ползва никакви пари от него, а сама се грижи за бебето.

Честит празник на тези, които носят имената на цветя и дървета bouquet

# 550
Може би това имаха предвид, че ще чакат неоантолога от там. Не че няма такъв в болницата.

О, да! Велика мисъл! omm omm omm
И понеже си имат неонатолог, затова педиатрите викат. Hands Clap
Ами аз не претендирам за велики мисли... Имах предвид, че може би чакат неоантолога, който ще вземе бебето и ще го отнесе в обурудвана неоантология. Дори и да имат неоантолог, без нужното обурудвана той не може да направи кой знае какво...
Ами... newsm56... Ти дори не знаеш как се пише неоНАТОлог, явно не знаеш и какво работи.

# 551
  • Варна
Ами... newsm56... Ти дори не знаеш как се пише неоНАТОлог, явно не знаеш и какво работи.
Явно не знам, да. Ето вече знам. Сега искаш ли да ми обясниш какво работи?
А с подигравателния и ехиден тон искаш ли да попрестанеш вече, че попрекали?

# 552
Не, то всичко в сериалчето са излишни подробности, майно льо rotfImao, за което и да се хванеш, винаги се стига до тотален нонсенс, затова наистина е по-добре да не се задълбава никак.

Joy hahaha hahaha

Между другото, от сърце и душа се надявам Наталия и Калин нито да ги женят, нито да ги забременяват, че бозата съвсем ще прокисне.

Абсолютно съгласна!

# 553
Не, детайли не, вече в никакъв случай не следя детайлите

# 554
Христо Шопов  Heart Eyes по Нова, говори и за Наум.

Общи условия

Активация на акаунт