,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 88 182
  • 773
  •   1
Отговори
# 120
Моят човек и половинка отново най-добри. Всички сцени на Наталия й се получиха /по мое мнение/ - с Виолета сцените, с хлапето, и с Калин всичките.  Heart Eyes
+1 много добре играе момичето отдава и се не е изкуствена а с Калинчо саа страхотни 💑💕
Подкрепям, добра е Наталия, даже доктор Добрева може да вземе някой урок от нея по актьорска игра. Само че и двете ми са много слабички такива, сякаш са прекалявали със забранени субстанции. Rolling Eyes
Ама Галя и Тасев кога правиха секс, че съм го проспала?  Thinking
Не са май... Или и аз съм го проспала.. 😁
Изпуснала съм го тоя епизод, дори не знаех че е възможно Галя да е бременна newsm78

# 121
  • София
Галя и Тасев не са правили секс.

# 122
  • София
Уоо това ще е интересно и Пецко ще получи инфаркт и ако види и Галя да се награби с Тасев съвсем  ще хвърли кърпата горкия...
Нали казаха над 50еп. Утре на кои сме че нещо не ги броя станаха ки 20..

23 епизод бе този, който мина преди няколко часа. Утре, т.е. вече днес е 24 епизод.
Обаче май никой не знае колко ще са епизодите този сезон, предполагам и продуцентите не са наясно и ще се нагласят според рейтинга.

# 123
Значи, ако е бременна Галя  Joy , то ще е от доцента. Joy hahaha
Но не вярвам чак толкова слабоумни идеи да имат сценаристите.

# 124
Само бременните ли ядат кексчета, че мислите, че Галя е бременна??

# 125
  • Бургас
Как пък го измислихте това с възможната бременност на Галя  Joy

Тоз новия Алексиев говори също като баща си, нищо не му се разбира  Crazy Искам субтитрииииии ....

# 126
  • Варна
Диаволо благодаря
Това не е възможно да в бременна та те не са консумирали любоФта си нито с Тасев нито С доцента евентуално преди да замине за Тайланд... Нафали е бременна
По скоро лакома за кексчета и развали нежното откровение на Добрева.. Та чак и Тасев се изнерви...

# 127
  • На брега на реката
Галя я изкарват като някаква разгонена простакеса. Идва на масата им, мляска кексчета и гледа тъпо. Чак ми е жал за актрисата.
На Пецко брадата му отива, скрива му провисналите бузи.
Тасев и Добрева ужасни, особено мрънкащата анорексична Добрева. Неприятно девойче, еле пък красавица и манекенка. ooooh!
Буковска не я харесвам още от Дунав мост, но не мога да отрека, че тук е перфектна, без забележка. Невероятна актьорска игра. bowuu
Алексиеви, дори не ми се иска да ги коментирам - отвратена съм. Потресаващо бездарни. Пък като гледам бизнесмена, чак ми домъчня за Сашето.

Наталка и Калин, перфектни!  Heart Eyes

# 128
Много ме издразни Галя, като каза за проблема на Виолета на Захариев. Жената ѝ сподели като на лекар, ако искаше да се консултира с бившия си мъж щеше да си отиде при него.

# 129
Много ме издразни Галя, като каза за проблема на Виолета на Захариев. Жената ѝ сподели като на лекар, ако искаше да се консултира с бившия си мъж щеше да си отиде при него.

И на мен това ми направи много лошо впечатление.

# 130
Алексиеви, дори не ми се иска да ги коментирам - отвратена съм. Потресаващо бездарни. Пък като гледам бизнесмена, чак ми домъчня за Сашето.

И на мен ми залипсва Сашко като гледам брат му. Същия мрънкалник, но Сашо поне има някакъв чар, макар и трудно забележим. Този сериал е същия като предаванията на Маги Халваджан - семейна продукция. Алексиеви са ми толкова излишни.
Добре, че са Дими и Дариа. То чар, то игра. Просълзих се при сцената с чантата, може би щото ми е самотно, а тяхната любов е това, което искам и аз. Без претенции и драми, просто се държат един за друг и се обичат. Красиво и простичко.

# 131
  • somewhere near the sea
Цитат
По-големият син Цветан Алексиев е определян като "майстор на детайла" и актьор с мощно излъчване на сцената.
168chasa.bg
Не съм го гледала тоя майстор, но не "приляга" за ролята според мен.

# 132
Никакъв сексапил не съзирам в Цветан Алексиев. С тази мрачност и кахърност ми прилича на шеф на погребална агенция.

# 133
Току що изгледах серията от вчера. Напълно излишни са ми Добрева и Тасев. И аз се дразня, че развалиха образа на Стилянова. В така развилият се сценарии са ми достатъчни Калин и Наталия. Играят с лекота. Между другото ми хареса как изиграха сцената м/у Генадиев и адвокатът му и разбира се играта на Йоана във всичките и сцени. Великолепна е (не зная вече за кой път го пиша).

# 134
Никакъв сексапил не съзирам в Цветан Алексиев. С тази мрачност и кахърност ми прилича на шеф на погребална агенция.

Добре ,че нищо не ми зависи от неговия "майсторлък" . Интересно кой ли  му е сложил тази  корона - "майстор на детайла"  newsm78
Хваща ме жал за тази гилдия - държавата им била длъжница , а това  което правят /поне според мен/ са разни префърцунени  сценки  , които само те /великаните/ разбират .
Да спрат навреме и да продължат с друг сериал , наследник на този , но без голяма част от  главните герои --Калин и Натали   Peace  Е и Вили може да лети на метлата си  наоколо  като оздравее  afwitch

Общи условия

Активация на акаунт