,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 88 171
  • 773
  •   1
Отговори
# 135
... И аз се дразня, че развалиха образа на Стилянова...
За мен Стилянова, колкото и да ми е симпатична никога не е била от добрите персонажи. Върнах се назад с търсачката, да си открия постовете, в които съм описала кое ме дразни в нея:
Цитат
Сякаш жена му му държа ръката, неговата и на Стилянова, когато направиха аборта за сляпото бебе, сякаш Стилянова не е виновницата за смъртта на родилката /забравиха за този случай май/  Crazy...
Цитат
Става въпрос за родилката, която Василев закърпваше после и почина. Но той се опитваше да оправи поразиите причинени от Стилянова  Peace.
На мен Стилянова като герой изобщо не ми харесва - стажантка, която се набута при доцент, за който се знае, че има слаб ангел, записите, които правеше нееднократно... и др. неща имаше, то не са едно и две  Confused. Но някакси нея се опитват едва ли не да ни я представят, че е от добрите персонажи, а тя всъщност не е  Rolling Eyes
Цитат
Аз лично просто се издразних, на това, че Стилянова ни я представят за добричка, а тя съвсем не е такава. За случая тя и Генадиев са виновните, като тя - повече.
.....
Сега се сетих, че имаше и един случай /не го помня с подробности/, но Генадиев и Стилянова правиха някаква манипулация, за която после му се отплатиха с "торбичка". Той я даде за добре свършената работа на Стилянова и тя в присъствието на Пецан я отвори и в нея имаше пари. По негов съвет и двамата си замълчаха за парите  Crazy
Това са ми постове от ноември 2016г. - Сезон 2

# 136
  • София
Цветан Алексиев е театрален актьор. Затова не стои добре на екрана. Пък и звукът на сериала не е добър, не само на него не му се разбира какво говори.
Много сладки Наталия и Калин. bouquet

# 137
Съгласна съм за Стилиянова

# 138
 Laughing Кое по-точно? Че са я развалили като герой или, че никога не е била положителен такъв?

# 139
Че никога не е била положителна

# 140
  • Берлин
Стилянова си е като гладно цигане с широко отворени очи, ама и тя не знае къде гледа. Мисля,че подвеждащото й "добро" беше за паралел с Виолета, за да повярваме колко зла кучка е 2та. На мен ми е неприятна докторицата като персонаж...а и още един паралел - на безумното й поведение стои ответната реакция на Пецата - чак да го съжали човек. Алексиеви - цялото семейство са олицетворение на бездарност /това показват с играта си в сериала/. Абе....китки
Аз хвърлям по едно око, но вече не гледам с внимание. Много ми се избози цялата история

# 141
Само на сем. Алексиеви не им разбирам, всички останали ги чувам и разбирам ясно и добре.
А в тетъра този Цветан някой разбира ли го какво говори, то трябва да го гледаш в устата.

# 142
Че никога не е била положителна
И аз съм на мнение, че Стилянова никога не е била положителен герой. С хитрост оплете доцента, за да си подсигури "гръб" в болницата и да има кой да и пази мястото. Той пък нали беше известен със слабия си ангел и не му трябваше много, за да лапне въдицата. Роди му дете, с което пък се подсигурява и финансово донякъде, защото той ще плаща издръжка. Може по-нататък точно на това да наблегнат, понеже доцента нали сега има в сметката си парите на Виолета.
Използвачка си е Галето от самото начало...

# 143
В интервюта актрисата, която играе Галя, казваше че героинята и била просто влюбено момиче, но наистина не вдъхва подобно усещане!

# 144
  • София
Епизодът беше едно голямо нищо, освен че Наталия получи чанта, а Галя яде кексчета.
Добре че са Калин, Наталка и Виолета, иначе не се трае.  Марта много ме дразни в сцените с момчето, лигавички в повече ми идват.

# 145
  • София
Стилянова се държи като циклофреничка.

# 146
Като си спомня как лесно прие колата от доцента като подарък... bouquet

# 147
Аз пък Стилянова я виждах точно като влюбено момиче в сцените с доцента в предните сезони. И защото у мен е оставила такова усещане, държанието и сега разваля мнението ми за героинята.

Калин и Наталия ми харесват първо, защото актьорите играят прекрасно и второ, защото историята им изглежда много достоверна. При повечето ми познати и при мен самата, нещата са се развивали по подобен начин - уж за удоволствие, без нищо ангажиращо, пък най-временните неща се оказват най-дълготрайни. Достоверни са ми отношениета им и изиграни с лекота. Димо и Дария са страхотни таланти.

# 148
Аз пък не мога да разбера защо Захариев и Стилянова продължават да делят общ кабинет и общи пациенти и защо трябва и двамата едновременно да преглеждат всяка пациентка. Хайде докато Стилянова беше специализантка е разбираемо доцентът да я ръководи, но сега вече не ми е ясно какво правят вечно заедно.

# 149
  • София
Аз пък не мога да разбера защо Захариев и Стилянова продължават да делят общ кабинет и общи пациенти и защо трябва и двамата едновременно да преглеждат всяка пациентка. Хайде докато Стилянова беше специализантка е разбираемо доцентът да я ръководи, но сега вече не ми е ясно какво правят вечно заедно.

Точно това си мислех и аз снощи. Доста нелогично е. Аз такова нещо никъде не съм виждала, ама в сериала май вярват, че всичко е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт