,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 88 176
  • 773
  •   1
Отговори
# 150
Много ме издразни Галя, като каза за проблема на Виолета на Захариев. Жената ѝ сподели като на лекар, ако искаше да се консултира с бившия си мъж щеше да си отиде при него.

Аз си мислех, че Галя ще реши, че с него точно не и се получава  Mr. Green

# 151
Това с общия кабинет е доста тъпо , а даже и  великата докторка  му взима пациентките , като първо му се кара пред тях .
Също така беше много просташко ,че  разкри  пред  Захариев проблема на пациентката си , независимо ,че ставаше въпрос за Виолета - явно  момата  на село не е учена на елементарна етика , да не говорим за лекарска .
Все се надявам и двамата  младоци да останат на работа и най-после да се разберат кой кого харесва  Praynig

# 152
  • София
А за кексчетата, аз до последно си мислех, че ще е продуктово позициониране.  Laughing Скоро не е иамало, вече никой не иска да рекламира в сериала.  hahaha

# 153
Мда, отървахме се от Кредоуеб Party

Стилянова за мен не е била отрицателен герой, аз смятам, че се влюби в Захариев наистина, а не просто да се възползва от положението му в болницата. Доколкото си спомням тя прие колата и след това я върна, после какво стана с нея не помня дали са давали.
В случая с починалата родилка пак смятам, че основна отговорност и вина носи Генадиев за това, че я остави да завърши сама операцията без да има нужната квалификация и опит.

В този сезон обаче съвсем окепазиха образа й и поведението й е доста нелепо. Флирта с Тасев е много фалшив, също й раздялата й със Захриев. Колкото й да са изстинали чувствата й към него, можеше да има поне малко терзание за това, че оставя бащата на детето си и се влюбва в колега. Аз смятам, че тези неща не се случват от днес за утре и не може поне малко да не премислиш действията си, въобще много ми е фалшив този четириъгълник.
Това, че изпорти Виолета е много неприфесионално, явно трябваше да жегне Пеци с нещо, но не беше това начина, още повече, че в операционната имаше и други хора освен тях двамата.

Жекова и детенцето ми харесват, внасят положителни емоции в цялата сивота.
Калин и Наталия бяха невероятни просто  Heart Eyes много ми хареса сцената с чантата  Blush

# 154
Калин и Наталия и на мен са ми много мили.
Като свърши този сериал (ако въобще свърши Laughing), предлагам да направят спин-офф само с Калин и Наталия  Sunglasses

# 155
Стилянова не обсъждала пациентките си с доц. Захариев, чухте ли сега, а? Joy

# 156
Генадиев е толкова противен образ, брррр, ужас

# 157
  • Разпиляна във въображението
Уж не бил корумпиран Joy

Само на мен ли ми писна от тази монета? Банално е вече Crossing Arms

# 158
А какво каза Тасев за децата, че Стилянова се нацупи? Нещо изтървах...

# 159
Че го дразнят

# 160
  • тук, на мястото си
И аз не разбрах какво каза Тасев, ама и Силянова за какво ли не се цупи!
Тази серия ми беше много мъчителна физически, убих се да се напъвам да разбера баща и син Алексиеви какво говорят. А доколкото разбирам нещо намекват за връщането и на третото мрънкало. Ужас!

# 161
  • Берлин
Изкуших се да хвърля едно око....трагедия...тези умопомрачени сценаристи ще ме принудят да гледам турската сапунка по бтв  Joy  Joy  Joy

# 162
Тасев и монетата-това е въпросът! Къде е тя и от къде може да я извади? Доста сцени имаше с нея... Гледах трейлъра, ще има развръзка по корупционната схема! Дано младите се разберат и плеснат с ръце и т.н.

# 163
 ooooh! Даже и 1 час не е минал след  епизода , а вече дори не помня  за какво да се хвана ...
А , да , започнаха тъмните схеми на българския преход в здравеопазването и далаверите , източването на касата и т.н. По-добре да си пусна някоя опозиционна телевизия за това .
Виолета беше много  беззащитна и  мъничка ..., харесва ми как играе  Буковска .
Галя пък с какво право се цупи , никой не е длъжен след първа среща  да приеме детето на Захариев  и чак да го заобича  Thinking
Все още се надявам  Луиза да се пребори за Наумчо  Praynig
Генадиеви даже не ми се коментират  #Crazy
Камбуров пък като клюкарка седна в болницата и започна да дава  информация  за размяната на децата, без да му пука дали  Калин и Сашко искат това .
Ще опитам да избутам  останалите епизоди като фон на нещо друго полезно , което ще  си свърша .

# 164
Тези епизодични образи по-добре да ги махат, такова рецитиране...дано и на Коко му свърши ролята, че се мъчи детето с тези реплики, хич го няма. Като добавим и мънкането на Добрева, като цяло лош избор на артисти. Само Буковска и Дария се справят добре  Peace

Общи условия

Активация на акаунт