,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 88 188
  • 773
  •   1
Отговори
# 165
Тези епизодични образи по-добре да ги махат, такова рецитиране...дано и на Коко му свърши ролята, че се мъчи детето с тези реплики, хич го няма. Като добавим и мънкането на Добрева, като цяло лош избор на артисти. Само Буковска и Дария се справят добре  Peace
И Димо, и Димо.  Laughing
Между другото актьорът играещ Пенев също добре играе.

# 166
Тези епизодични образи по-добре да ги махат, такова рецитиране...дано и на Коко му свърши ролята, че се мъчи детето с тези реплики, хич го няма. Като добавим и мънкането на Добрева, като цяло лош избор на артисти. Само Буковска и Дария се справят добре  Peace
И Димо, и Димо.  Laughing
Между другото актьорът играещ Пенев също добре играе.

Да, плюс тях двамата  Peace

# 167
А някой знае ли къде освен в nova play моха да гледам сетията от днес?  В сайта на nova не зарежда никое видео.

# 168
Аз свалям от алейн.орг

# 169
Благодаря  bouquet

# 170
 Peace
На Елен Колева отделиха 2 епизода!
На детито на сценариската ...вече 4 еп.участва ..после - не било семейна идилия..дъъъ нито е талант нито модел. Mr. Green

# 171
  • София
И още епизоди ще има с него. Жекова ще го осинови.  Grinning

# 172
Явно ще махнат Пенев за сметка на Добрева  Close

# 173
Пак недоумявам, да бяха взели двамата хирурзи дори на временен договор, при положение че И Калин не оперира за неопределен период от време...но както и да е Simple Smile
Пенев добре се справя  Peace

# 174
  • София
Цветан Алексиев е театрален актьор. Затова не стои добре на екрана. Пък и звукът на сериала не е добър, не само на него не му се разбира какво говори.
Много сладки Наталия и Калин. bouquet
Има ли изобщо бг сериал/филм с добро озвучаване и добра артикулация (или дикция, не знам кое е правилното) на актьорите?
Надали ходят на логопед, това е под достойнството на по-младите "звезди".

# 175
Аз не гледам много бг сериали и филми, но толкова зле не е имало никога!
Особено в първи сезон целия хол гърмеше, усилвахме на макс, за да можем дружно да разберем НЕЩО  Rolling Eyes

# 176
Има ли изобщо бг сериал/филм с добро озвучаване и добра артикулация (или дикция, не знам кое е правилното) на актьорите?

Има..."Връзки"! Много качествено направен сериал.
Казах ли ви аз, че ще изхвърчи Пенев. Сега след скандала, който спретна с Калин, ще летии с 200 км. Трябва им основание да остават и двамата. И махнаха най-непотребния, друг въпрос е, че сериала има нужда от такива герои.

# 177
  • София
Цветан Алексиев е театрален актьор. Затова не стои добре на екрана. Пък и звукът на сериала не е добър, не само на него не му се разбира какво говори.
Много сладки Наталия и Калин. bouquet
Вчера нищо не разбрах от разговора по скайп с Александър.  ooooh!

# 178
  • Разпиляна във въображението
Аз не разбрах какво стана с Янко Thinking

# 179
Замина си за Варна, а Калин му се обажда и му праща лекарства

Общи условия

Активация на акаунт