,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 87 839
  • 773
  •   1
Отговори
# 255
Аз на Стоян Алексиев му разбирам всичко, което казва. Но на синовете му - трудно. Кривите зъби не са задължителна предпоставка за говорни дефекти. Например отворената захапка понякога е причина за фъфлене, но и това не е задължително. Просто синовете Алексиеви си мрънкат.

# 256
Тасев и Добрева също си мърморят под носа. Не знам защо добрата дикция за нищо я нямат. Бъркат ми здравето, когато трябва да се мъча да чуя какво си говорят. При певците е същата работа. Смятам за уважение към себе си и пред публиката да поработят над говора си.
Ако трябва да играят с чужд акцент или диалект никакви не ги виждам. Иска се много упорит труд, само връзките не помагат, ако искаш да бъдеш име, а не фикус.

# 257
На мен епизодът от вчера  почти ми хареса , а се опитах да го пропусна  Thinking
И аз не съм очаровани от триото Алексиеви , никой не си избира как да изглежда , но може да поработи върху това , все пак се натрапват през екрана . Как да си караме децата да си мият зъбките , като виждат това... #Crazy
Пак Калин и Натали  извадиха  епизода  bouquet
Все още се надявам  Praynig Верчето и Боби /вече им запомних имената/ да се разберат и най-после да са на една вълна .
Галя  започва да ми простее , то е дуене пред  Пеци -шефа , то е парадиране  пред колегите , че е забила  Наумчо ..Превърнаха я в тъпо парче . Вчера даже се изкефих как Пеци я плъзна и я разкара от  операцията .
Финалният спринт с яко подрусване на Марта  беше в повече .

# 258
  • Анкх-Морпорк
Как да си караме децата да си мият зъбките , като виждат това... #Crazy
Ето така: Ако не си миеш зъбките, ще станат като на този чичко!

Много претупват любовните истории в сериала. Първо Сашко и Биляна се ожениха скоропостижно, сега Стилиянова видя "мъжкото Барби" (много сполучливо сравнение) и хукна, все едно няма дете и прочее. И няма период на сближаване, в които нещо да си говорят, нещо да се подкрепят, а от вратата - за краката.

# 259
Наистина много простее историята на Галя, как си представят, че наистина някаква сестра /забравих как се казва тази с къдравата коса/ ще тръгне да се меси и да дава наставления във връзката между лекарка и доцент  newsm78 #Crazy
А Галя с това махленско отношение към Петър в реалния живот щеше отдавна да се е простила с кариерата си на гинеколог..

# 260
  • София
И аз се дразня на образа на Стилянова - бебето въобще го няма, хвана младото докторче и готово.  Някак недовършено ми стои всичко. Включително и другите истории този сезон. Налепили ги една за друга, ама като цяло спойката на сериала се губи. В Анатомията на Грей /примерно/ някак успяваха да го постигнат това, сериалът да върви като едно цяло, а не като отделни налепени парчета.

# 261
  • София
Буковска ще е утре при Мон дьо в Събуди се по Нова.

# 262
Гениално прозрение! Grinning Аз пък мислех, че понеже са им ужасно малки устичките, та трудно се отварят.  Joy Joy
Зъбите им са наистина потрес - неравни, липсващи или един върху друг. А на Василев май са направо два реда. Ами защо да си ги правят - нали ще ги вземат с връзки в който и да е сериал.
По-големият брат Алексиев си прилича направо на клошар. Как един , според сценария, толкова богат човек ходи самодейно подстриган и с подобни зъби? Колкото и да не си отварят устите и да ни оставят да гадаем какво казват, пак тези зъби бодат очите. Горката Буковска, преди се целуваше с Пеци с дупката в брадата, дето събира разни мръсотии, сега пък с онзи крокоЗЪБЕЛ. Не е лесна актьорската професия.
Само се учудвам как е възможно трима "актьори" да играят по абсолютно един и същи начин, и то каквато и да е роля.
И брадите им никак не харесвам - проскубани, редки и неоформени. Пфу!

Зелено мохито, Joy Joy Joy за коментарите ти!

# 263
Стилянова беше отвратителна след като Тасев напусна кабинета. И то пред сестра, пациентка, абе тотална деградация на образа й. От пълни злобари до ангелчета, или обратно. Какафония.

# 264
  • Разпиляна във въображението
Само Калин е както трябва. Браво на момчето ми

# 265
Сценаристите на сериала май наистина взимат  историите от  нашата действителност :
http://bultimes.com/mz-probutva-mareshki-v-borda-na-bolnitsa-koy … toj-iska-da-kupi/

Тъкмо ще видим как се прави приватизация на болница .

Бих гледала  с удоволствие  сериала  , ако имаше  повече истории между Калин и Натали .
Май наистина са вдигнали мерника на  доктора с опашката , а ако го надушат ,че той е снесъл  пред медиите  за състоянието на Калин ... #2gunfire #2gunfire  Хубавото е ,че Калин излезе победител  при това интервю .

# 266
Само Калин е както трябва. Браво на момчето ми

В началото аз хич не харесвах Калин, а мисля, че и доста хора тук също. Бяха му изградили образ на нахален и арогантен връзкар, супер егоист, изневеряваше на Биляна и т.н. А Сашко трябваше да бъде готин пич, който всички да харесаме и да му съчувстваме, за това, че е изоставен.  
Но не им се получи първоначалната идея Алекс да е готин, а Калин противен и затова си мисля, че основната интрига с размяната замря и остана в девета глуха.

# 267
И аз не харесвах  Калин отначало.
Но сега той е един от малкото,които играят добре. А и са толкова мили с Наталия. Много им се получават сцените.

# 268
  • Разпиляна във въображението
То може би аз съм единствената, която все му намираше оправдание  Grinning

# 269
Добрева не мога да я търпя - некадърна, луда,мънкаща, злобна че и с претенции. И казва на другите какво да правят, опитва се да командва лекари, които си работят в тази болница от години, зъби се нон-стоп на Пенев ( когото аз обожавам, страхотно играе). Всичко е много нереалистично - Романова заплашва Пенев вече два пъти , че ще го уволни за няма и нищо, докато онази откачалка Добрева рови по телефоните на пациентите и иска да ги кастрира и то докато е в изпитателен срок, да не говорим за другите грешки и неадекватното и поведение и въпреки това Романова все я тика напред. Луиза се държи се като лекар с 30 годиншен стаж - голяма смешка.
Тасев е същата работа - все забъркан в някакви безсмислени истории - 7 години не може да разбере, че обича Добрева, стиска някакви монети нон-стоп - даже ги вади от л..ната буквално, не влиза в операция без монета - егати смешника. Спи с който му падне - почти го изнасилват де - у него няма никаква инициатива - женчо и муньо.
Намирам, че и двамата се държат странно и неадекватно за хора в изпитателен срок и таакива искащи много да работят в тази болница.
Сюжетната линия аз я виждам така - изгонват се и Луиза и Тасев, защото за нищо не стават и много са надигнали носовете и стават опасни за пациентите. Изгонва се Стилянова за простотиите с Доцента. Спешно се връщат онези нещастници от Лондон, няма как ще ги търпим, на фона на Луиза - Смотлата  и Културиста са направо за Оскар. Биби губи бебето и майка й й намира едно бебе . Пенев остава, разбира се, Калин не е болен от Спин и се връща да оперира. Онзи санитар от първите серии завършва медицина и идва да работи в болницата и се жени за онази циганка.
Но Луиза и Тасев - ВЪН. И триото Алексиеви  - поне двама да разкарат.
А и онзи Коко да си отива в дома и да не му виждаме повече мушморошката физиономия и некадърната игра.

Общи условия

Активация на акаунт