,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 87 824
  • 773
  •   1
Отговори
# 270

И триото Алексиеви  - поне двама да разкарат.
Ааа, не! Те си вървят в комплект!
За всичко друго подкрепям!

# 271
  • София
Новите от епизод на епизод все по-зле играят. И докато Луиза поне се старае, то Наум е пълна трагедия и изобщо няма място като актьор, освен ако не играе статуя.
На мен ми харесват Жекова и Коко и се надявам тя да го осинови. Само да не забутат и тази история в девета глуха. Последната сцена обаче беше излишна. Бе направена, за да вкара повече драматизъм ама се получи крайно нелепо. Така е като се копира без грам мисъл.
Иначе като цяло добра серия.

# 272
Тасев може да играе и културист - примерно пациент-културист със сърдечна криза от много анаболи.  Mr. Green

# 273
  • somewhere near the sea
Разбра ли се Верчето откъде е получила тая фобия от пениси? Има си лична история изглежда. newsm78

# 274
  • София
Да, косвено стана ясно, че е била изнасилена.

# 275
Йоана Буковска сега в "Събуди се" с мон Дьо. Heart Eyes

Разбра ли се Верчето откъде е получила тая фобия от пениси? Има си лична история изглежда. newsm78

Май още не.

# 276
хванах малка част от интервюто, много ми харесва Буковска  Heart Eyes

За Добрева аз предполагах, още в промото с кастрацията, че този е изнасилвач, а тя е била жертва и го приема лично.
В разговора им с Романова мисля, че това се потвърди, макар и да не го каза в прав текст.

# 277
  • Бургас
Аз пък се чудя като има фобия и не може да пипа пениси, как така лесно си легна с Тасев? Че се сети и че има чувства към него?
Все си мисля, че ако наистина има фобия, това трябва да и се отразява на личния живот, не само при операции  newsm78

# 278
Йоана Буковска сега в "Събуди се" с мон Дьо. Heart Eyes

Докато гледах епизода с Е. Пиаф и рязането на косата ми хареса много, но не ме разчуства. Толкова много. Обаче сутринта като се разциврииих. Голям рев.  Rolling Eyes

# 279
  • There I was on a July morning
Аз пък се чудя като има фобия и не може да пипа пениси, как така лесно си легна с Тасев? Че се сети и че има чувства към него?
Все си мисля, че ако наистина има фобия, това трябва да и се отразява на личния живот, не само при операции  newsm78
И аз така мисля. Може би, защото беше подпийнала и й паднаха задръжките. Thinking
Явно те са доста близки от поне 7 години, но не са били интимни до сега.

# 280
Верчето и Боби  здраво се бяха отрязали  и направиха това , което и двамата искат  , но не  смеят да си признаят . За днешното доста отворено поколение  малко  ми стои фалшиво   newsm78 толкова    да  са близки  и да си крият чувствата .  
След  погушкването  Боби се опита да направи контакт , но тя  го отряза и той веднага  се обърна към Галя .
Сега пък  Верчето размисли  и му дава сигнали , но той  се е заблял  по каката .
Непрекъснато ни  намекват /доста твърдо/ , че Добрева  има  проблем  ooooh!
Може и скоро да я разкарат , ако това е вярно https://www.novini.bg/news/415380-%D0%BB%D1%83%D0%B8%D0%B7%D0%B0 … %D0%BE%D1%82.html
Как ли ще развият  мръсната игра  с приватизирането на  АГ отделението ?Дали Виолета    пак ще си  стане гадина  или  ще размисли ?

Последна редакция: нд, 02 апр 2017, 19:02 от Ели-фен

# 281
  • USA
Каза ли нещо интересно Буковска?
Ако имате линк към предаването,давайте насам.

# 282
  • София
Каза, че Виолета й е най-комплексната роля досега. И аз съм съгласна. Тя играе най-добре от всички, въпреки че на моменти преиграва малко, може би заради театралната школа.

# 283
Ако Виолета преиграва, какво да кажем за Жени. Страхотно играе, красива жена,  най- най е в този филм.

# 284
Ако Виолета преиграва, какво да кажем за Жени.
Най-добре нищо да не казваме. Joy

Общи условия

Активация на акаунт