,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 87 828
  • 773
  •   1
Отговори
# 300
Мен Иво Аръков пък не ме радва.. в обявените актьори май само Димо ми е интересен.

# 301
Всичко хубаво на този нов хилм, но ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ ПАК ДИЛЯНА ПОПОВА??? 😲😧

Работа няма, пък дете храни...недей ти така!  Joy
Да го храни с манекенство и моделство, защо всички се напъват да са актриси и ТВ водещи? А тези, които учат това остават в трета глуха. Напра'о ме хваща бяс!!!

# 302

Да го храни с манекенство и моделство, защо всички се напъват да са актриси и ТВ водещи? А тези, които учат това остават в трета глуха. Напра'о ме хваща бяс!!!

То моделството е до време, пък тя вече го е попреминала това време. И аз не я харесвам като актриса, но е хубава жена и може би затова я взимат.

# 303
из инервюто на Дария/Наталия
май чете доста често тук Mr. Green
да знаеш ти и Калин сте ми фаворити от ден 1 Hug

"В момента тя е, така да се каже, с двата крака в „Откраднат живот“ и много се забавлява със зрителските коментари във форумите, някои от които съдържат дори препоръки какво да се случи по-нататък с даден герой или пък откровения как самият коментатор би постъпил в подобна ситуация.

# 304
И аз това си помислих за Дария като прочетох интервюто. Laughing
Скрит текст:

То моделството е до време, пък тя вече го е попреминала това време. И аз не я харесвам като актриса, но е хубава жена и може би затова я взимат.
Оооо за красива е ужасно красива. За мен направо е идеал за женска визия, но подобно на повечето манекенки, които се изявяват в киното, играе доста лигаво.

# 305
  • София
Абе имаше някакъв подобен американски филм, нашите пак копират.
Аз не харесвам Иво Аръков, много ми е изкуствен и в Мармалад.

# 306
  • София
Абе имаше някакъв подобен американски филм, нашите пак копират.

Хитч мисля, че беше.

# 307
О, Иво Аръков за водещ е абсолютна дупка, в Мармалад Митко си беше екстра, ама остана само на тъпата класация топ 10-незнамсиквиглупости за жалост.
Като актьор Аръков съм го гледала само в един сериал и в един пърформанс (повече танцово беше, а и той беше малък тогава) и не мога да го преценя става ли или не става... в сериала беше горе-долу приличен.

# 308
  • София
Утре в 13:30 на страницата на сериала във Фейсбук ще има лайв чат с Луиза и Наум. Чудя се дали ще има някое позитивно мнение за играта им?  newsm78

# 309
Някой каза, че Дария често чете тук.  Ако е така, да кажа и аз-Дария, прекрасна си! Един от най-силните образи във филма и една от най-добрите актриси, наред с Буковска. Вие двете и Димо сте ми тоталните фаворити!
На Луиза рядката косица ме дразни. И с тази анорексична фигурка, с това изпито личице, много болнав вид има.

# 310
Утре в 13:30 на страницата на сериала във Фейсбук ще има лайв чат с Луиза и Наум. Чудя се дали ще има някое позитивно мнение за играта им?  newsm78
Ще има , доста. Младите много ги харесват.

# 311
  • Има много детски смях.
Иво Аръков нЕма го гледам.  Crossing Arms Редом с Ники Сотиров пък въобще. Диляна пО- мога да я преглътна, поне гали окото. Най- ощетен от този негативен вот ще е Димо Алексиев, но пък на него ще му се наслаждавам в "Откраднат живот"!!! Crazy
Имаше един сериал преди няколко години, Аръков играеше виден мафиот а жена му беше... Мазовица. Отново тотален крах при подбор на двойка от страна на екипа. Не помня как се казваше филмът, идеята беше добра, но не и изпълнението.  Tired

И аз да кажа: Дария, прекрасна си! Heart Eyes

ПП Сега и друго се сещам- нали и Лорчето разбра за тайната за разменените бебета, там също явно са имали намерение да развият нишката, но на другия ден, след монтажа, са забравили. Пууууууу, направо ми иде да взема една червена химикалка и да им нацвъкам сценариите с много вълнисти линии и въпросителни знаци.  Mr. Green

# 312
Жената на Аръков беше другата вечна тв "прима" - Яна Маринова, а Мазовица/Хинова беше съпруга на Даниел Владимиров. "Фамилията" се казва сериалът и Иво и Яна изглеждаха не като мъж и жена, ами като леля и племенник. Simple Smile

# 313
  • Има много детски смях.
Аууууу, да! Точно така беше. И Лорчето, като снаха, имаше афера със свекъра- Стефан Данаилов.  Laughing Но защо ми се върти в главата, че Хинова и покрай Аръков нещо се увърташе.  Thinking

# 314
  • There I was on a July morning
Аууууу, да! Точно така беше. И Лорчето, като снаха, имаше афера със свекъра- Стефан Данаилов.  Laughing Но защо ми се върти в главата, че Хинова и покрай Аръков нещо се увърташе.  Thinking
Пак не уцели  Laughing - Лора/Яна Маринова беше дъщеря на Стефан Данаилов, а Хинова му беше снаха и му се увърташе, всъщност някакъв компрометиращ запис му спретна. Аръков и Маринова - наистина приличаха на леля и племенник, разликата във възрастта им е голяма. Peace

Общи условия

Активация на акаунт