,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 87 917
  • 773
  •   1
Отговори
# 375
  • София
А Галя какво подари на Тасев?

# 376
А Галя какво подари на Тасев?

Острие на скалпел. Много ме дразни как се развива нейният образ. То бива тъпотия, бива, ама в повече ми идва.

# 377
  • София
Meрси.  Hug

# 378
  • Там,където се събуждам щастлива.
Още, когато улучиха Хинова бях убедена, че ще си иде някой доктор, за да освободят още едно място за тез двамцата. Ама не очаквах да е Пенев, каква интрига завъртяха около него, не беше лошо. [/color]

Ако сценаристите наистина черпят идеи от лекарските среди- като нищо може да са пресъздали и нещо наистина реално. 
Много е лесно така - измислят някоя явна глупост и после- "ама тя е от реалния живот"...

Ами, от реалния живот са. Проверено инфо.

# 379
Ми да ти кажа, не ги представя в добра светлина

# 380
Ми да ти кажа, не ги представя в добра светлина

Лекарите ли? Ами, навсякъде има гадни хора и са на всяка географска ширина. Работенето в колектив е низ доста нелицеприятни неща.

# 381
Героинята на Шинова  са я поочовечили , усмихва се и даже  прегърна Лорчето след прегледа на Мазов Thinking
Верка пък е яла крак от кокошка и не може да си държи устата затворена , навсякъде дрънка  каквото и падне и прави гафове - сега ще настане едно тръшкане за парите на Наумчо....Това  със слепия пациент също беше безумно - гаджето ти  открадна  кредитната карта ...- пълна  тъпня  Naughty
В инфото за утре Калин се превиваше от болки - дано да не се окаже ,че наистина се е заразил от спинозната пациентка  Praynig

# 382
  • София
В инфото за утре Калин се превиваше от болки - дано да не се окаже ,че наистина се е заразил от спинозната пациентка  Praynig
Чак толкова бързо да се проявят симптоми не ми се вярва. По-скоро предполагам, че е странично действие на терапията.

# 383
Зарадва ме днес участието на Славчо Пеев, макар и епизодично. И приказките за парфюми ми харесаха, щото обичам парфюми.
 И, разбира се, Добрева се вълнува повече от личния му живот, отколкото от каквото и да е друго. hahaha

А ролята на Галя става все по-тъпа. Утре ще я зареже Бобито, но Пецко едва ли ще си я вземе обратно, иди ми, дойди ми.
А Бобито видимо не е безразлично към Вяра, та...
Вяра реши, че Боби се е разкрил пред Галя, след като я е возил в колата си. А с тази кола ни вземат за пълни идиоти hahaha , то нииикооой от болницата няма да го види с какво пристига на работа, даа. hahaha

# 384
Историята със слепия пациент показа как се гледа на подобни връзки: по-младата жена със сигурност е с по-възрастен мъж, заради парите. И Добрева това си мислеше, докато не се оказа, че не е права. И думите, които й каза пациентът, бяха точно попадение за нейната ситуация.

Колата нали я паркира някъде встрани.

# 385
То пък една кола - ще кажеш, че Ферари крие. Много дървен горкия Тасев. И редкокосата хич я няма. Мъка става вече ...А Жени как пък веднъж не го сложи този молив като хората - все изглежда сякаш е минимум с вчерашен грим. И едни мазни коси разпилени...
Не остана доктор нелекуван в тази болница - само Стилянова роди на улицата... Grinning Нейният образ стана вече съвсем истеричен, а Доцента се държи като двегодишен. Тасев как посяга да бие доктори - много далече от реалността.

# 386
От реалността, ама паралелната черпят... добре че в темата има колежки, които да обясняват какво искал да каже авторът на по-тъпичките като мен.  Whistling

# 387
А защо Добрева да е сбъркала в историята със слепия пациент? МАцката нали си пишеше с някого и не беше особено заинтересована? Нещо съм
Пропуснала сугурно...

# 388
А защо Добрева да е сбъркала в историята със слепия пациент? МАцката нали си пишеше с някого и не беше особено заинтересована? Нещо съм
Пропуснала сугурно...
Оказа се, че се е опитвала тайно от него да организира пътуване-изненада. Той пак беше разбрал, ама тя си мислеше, че не я е усетил.

# 389
мацката Стела по телефона каза: Да слънчице , знам че искаш да дойда по-бързо, но още го чакам. Целувам те...И се появи Добрева. Намирисва ми на паралелна връзка. Или пък да има дете, на което да говори така...

Общи условия

Активация на акаунт