,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 87 918
  • 773
  •   1
Отговори
# 360
  • София
На мен пъкми се върти из главата, че ще застрелят някой доктор и ще се освободят 2 места за Тасев и Добрева

Още, когато улучиха Хинова бях убедена, че ще си иде някой доктор, за да освободят още едно място за тез двамцата. Ама не очаквах да е Пенев, каква интрига завъртяха около него, не беше лошо.

# 361
  • Има много детски смях.
Още, когато улучиха Хинова бях убедена, че ще си иде някой доктор, за да освободят още едно място за тез двамцата. Ама не очаквах да е Пенев, каква интрига завъртяха около него, не беше лошо. [/color]

Ако сценаристите наистина черпят идеи от лекарските среди- като нищо може да са пресъздали и нещо наистина реално. 

# 362
На Галчето никак не й върви с мъжете. Първо се бореше с Виолета за вниманието на Пецан, сега "стига вече с тази Вяра". Но и аз имам усещането, че Боби скоро ще я разкара.

# 363
  • Бургас
И ще изприпка обратно при Пецко  Mr. Green
Противоречив ми е образът на Галя. Ту я харесвам, ту ми опротивява, в последно време определено ми е несимпатична.

Ще ми липсва Пенев, ако го махнат.

# 364
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не е вярно това за веганите/вегетарианците.
За суровоядците съм по-склонна да вярвам,че нещо не е наред,защото храната им наистина е доста лимитирана,но вегетарианците са като вас,но не ядат месо/риба.Всичко друго си е както при месоядните същества.
Веган - риба/месо/яйца/млечни продукти.Пак лимита не е толкова фрапантен,нито ядат само как беше "соя,плодове и зеленчуци"  Joy Колко прости могат да бъдат хората...
И Веган съм била и активен вегетарианец от години.Познавам и такива като мен,нито сме болни,нито сме през умиране от глад.Дори смея да твърдя,че се храним много по-здравословно.

# 365
  • София
Не е вярно това за веганите/вегетарианците.
За суровоядците съм по-склонна да вярвам,че нещо не е наред,защото храната им наистина е доста лимитирана,но вегетарианците са като вас,но не ядат месо/риба.Всичко друго си е както при месоядните същества.
Веган - риба/месо/яйца/млечни продукти.Пак лимита не е толкова фрапантен,нито ядат само как беше "соя,плодове и зеленчуци"  Joy Колко прости могат да бъдат хората...
И Веган съм била и активен вегетарианец от години.Познавам и такива като мен,нито сме болни,нито сме през умиране от глад.Дори смея да твърдя,че се храним много по-здравословно.

hahaha hahaha hahaha
Ама наистина голяма простотия се шири, какво ли ядат тогава, щото то наистина остават само плодове и зеленчуци. Или нещо невиждано и незнайно за месоядните консумират  #Crazy
Яжте си каквото искате, но поне си пощадете децата до навършване на разумна възраст, за да изберат какви трябва да са.
Разбирам, че Пенев си е тръгнал, а Жекова взе ли малкия сладур  Hug

Последна редакция: ср, 05 апр 2017, 20:15 от Shatzi

# 366

Веган - риба/месо/яйца/млечни продукти.Пак лимита не е толкова фрапантен,нито ядат само как беше "соя,плодове и зеленчуци"  Joy Колко прости могат да бъдат хората...

Особени тези, които се хранят само с храната на храната. Дефицитът е очевиден.  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 367
  • София
Започнаха пак с рекламите.  Laughing

# 368
Така хубаво ми стана като видях брошурката  Flutter
 Ще имат средства от SDI, ще могат да инвестират в сценаристи и ще гледаме интересен сюжет... ех, размечтах се hahaha Joy hahaha Joy

# 369
  • София
Така хубаво ми стана като видях брошурката  Flutter

hahaha

# 370
  • София
Изненадаха ме за първи път от доста време.
Малък Пешко не го даваха толкова отдавна и тогава беше без коса. Сега изведнъж е с буйна грива.
Историята с парфюмиста нещо ми е съвсееем недоразвита. Сигурно пак ще прекъснат тая линия.
Доста забавна физиономия на Камбуров, когато Калин им каза, че в тая зала са просто Гошето, Иван, Катето и Жени. Напуши ме един смях.
Много сладки Мазов и Хинова, харесвам ги.
Финалната сцена ми допадна, веднъж нещо неочаквано.

# 371
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Вместо подигравки,можете да потърсите в търсачката.Мозъчните ви гънки няма да станат по-малко.

# 372
  • тук, на мястото си
Много точна сцена, напълно реална - семейство "Веганови". Мъж муньо, жена префърцутена гладкомозъчна лигла, която се прави на много модерна и най-потърпевшия е детето.

Вместо подигравки,можете да потърсите в търсачката.Мозъчните ви гънки няма да станат по-малко.

От това, че рупам марули?  Знам, но явно ти не знаеш! Peace

# 373
Още, когато улучиха Хинова бях убедена, че ще си иде някой доктор, за да освободят още едно място за тез двамцата. Ама не очаквах да е Пенев, каква интрига завъртяха около него, не беше лошо. [/color]

Ако сценаристите наистина черпят идеи от лекарските среди- като нищо може да са пресъздали и нещо наистина реално. 
Много е лесно така - измислят някоя явна глупост и после- "ама тя е от реалния живот"...

# 374
  • Ню Йорк
Много се радвам за Мазов и Хинова, забавни са ми ужасно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт