,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 87 927
  • 773
  •   1
Отговори
# 345
Явно идеята беше, че Калин намира телефон, но не знае чий е и решава да отговори на обаждането в случай, че този, който го е изгубил звъни от друг номер. Не знам дали го обясних ясно.  Crazy

За мен по-глупавото беше, че Пенев изведнъж го направиха голям гадняр за има-няма 3-4 епизода. Преди беше някакъв веселяк, макар и с тъпи шеги. Ясно е, че са го отписали сценаристите, но беше редно по-плавно да стане тази промяна у героя.

# 346
  • София
Аз пък съм се смяла с глас  на сцената с майката веганка и мъжът - чехльо. Имате ли отношение по въпроса - имам, каквото каже жена ми.  Joy И после как обясняваше - то аз не съм веган. И ММ разправя - сигурно мятка кюфтета в обедната почивка. А гласът на кардиолога ми е много познат, а по физиономия не го знам.

# 347
Проблема с родителите вегани, които съсипват здравето на децата си е доста актуален. Веганско - вегетарианските общества са направо изтрещяли в последните години. Познавам подобни хора и е плашещо, другото е да не се лекуват с нормална медицина, и себе си и децата си. И тук го видяхме това, много е страшно.

Сцената с ревящите жени и Калин беше голям майтап.  hahaha hahaha hahaha

# 348
  • София
Joy И после как обясняваше - то аз не съм веган. И ММ разправя - сигурно мятка кюфтета в обедната почивка. А гласът на кардиолога ми е много познат, а по физиономия не го знам.

И аз си го помислих за кюфтетата  Laughing А кардиолога озвучава филми, но не му знам името.

# 349
  • Варна
Ако не беше вдигнал телефона , ще трябваше да чакаме още 30 епизода  , за да се разкрие  кой  е клюкарил за Калин.
Е, можеше да се понапънат... Че имат еднакви телефони например, това-онова...
Явно идеята беше, че Калин намира телефон, но не знае чий е и решава да отговори на обаждането в случай, че този, който го е изгубил звъни от друг номер. Не знам дали го обясних ясно.  Crazy
Айде ти ясно го обясни и май наистина така трябваше да изглежда, ама да намериш телефон на работното си място, в съблекалнята с пет шкафчета на кръст, и да му търсиш собственика по този начин... newsm78
Абе не им се мисли за досадни подробности на сценаристите и това си е...

# 350
  • София
Излиза, че Вяра трябва да се напие, за да й се получи сексът.  Grinning Значи проблемът е никакъв.
И аз от обяснението не разбрах категорично за изнасилване - май само ние така си го тълкуваме предвид омразата й към изнасилвача.
Калин обра де що имаше ревяща жена, само Наталия беше на кеф.
Чувах, че Дария Симеонова май е екранно име, не по документи.

Последна редакция: ср, 05 апр 2017, 12:39 от Cuckoo

# 351
Излиза, че Вяра трябва да се напие, за да й се получи сексът.  Grinning Значи проблемът е никакъв.

Проблема не ѝ е никакъв, още по-малко пък е смешна тази ситуация. За съжаление имам приятелка, която я изнасилиха, когато беше 8-ми клас. Подобно на поведението на Вяра, ако видеше пенис само на снимка, изпадаше в голяма паника, разви и панически атаки след това. Ходи по лекари дълги години, до секс стигна около 12 години след случката с настоящият ѝ съпруг. Секса беше точно след едно безпаметно напиване от нейна страна. Всеки следващ път също след употреба на алкохол. Да е жив и здрав съпруга ѝ, че имаше канско търпение да я чака, да я предразполага, да и обяснява, и да направи всичко възможно за да я освободи от този товар. Днес имат и детенце  Heart Eyes

# 352
Проблемът в действителност далеч не е малък. И искрено съчувствам на такива жени, за съжаление никой не е застрахован от подобна случка, без значение на колко години е. Когато е в тийнейджърските години е още по-страшно, защото тогава се сфирмира характера на човек. Въпросът е отново в пресъздаването на темата в сериала. Щом има хора, които не разбраха била ли е или не жертва на изнасилване Вяра, значи пак нещо не е доизпипано. А и явно до края на сезона (надявам се това да е и края на сериала), все ще има такива ситуации на недоизясняване и неизпипване. Абе... доста станаха - телефонът, изнасилването, заразяването на Калин...

# 353
А пък кака Галя  колко изнервено вече го дава - стига с тая Добрева , защо се грижиш за нея ... ooooh!
А дано дочакам на Наумчо да му писне  Peace от нея . Направиха я  вече много  натактична и гадна  селска кранта ...

# 354
И мене ме нерви Галя, толкова нагло същество. Харесвах я преди като героиня, сега направо не я понасям. Борис ще му писне, усещам аз. Той по-скоро не навива там, защото не знае истинските чувства на Вяра. Като ги разбере, Галчето ще изгории.

# 355
  • София
Нямам предвид, че омаловажавам психическата травма при изнасилване, все пак съм жена.
Критикувам сценария - напиваш се и всичко е 6.
Стилянова вече е постоянно нахилена, подрязала е косата, малко променила прическата и има леееко червеникав оттенък, поне аз така го видях. Нов мъж - нова коса, хората са го казали.

# 356
Скоро четох че в реала Стилянова била любовница на Башар Рехал. Имал отворен брак с жена си, която е в чужбина, а докторката често била в публиката на Капките, където той участва.

# 357
Критикувам сценария - напиваш се и всичко е 6.

Кое е странното на "напиваш се и всичко е 6"? Много хора, за да избягат от проблемите си, прибягват до алкохола /за съжаление/ И да, когато са пияни, забравят за кратко за тях.

# 358
  • Има много детски смях.
Какъв беше проблема на Добрева с пенисите? Пропуснах нещо.

От снощи го чета пенСИИтеJoy  Joy  Joy
Няколко пъти се връщах да хвана логиката, не успях. Чак сега, за 10 път сигурно го прочетох правилно.  Laughing

# 359
  • София
Скоро четох че в реала Стилянова била любовница на Башар Рехал. Имал отворен брак с жена си, която е в чужбина, а докторката често била в публиката на Капките, където той участва.
Дори живеели заедно. Няколко пъти съм чела за негови различни любовници, нищо чудно, щом единият съпруг трайно е в София, а другият - в Лос Анджелис.

Общи условия

Активация на акаунт