,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 87 889
  • 773
  •   1
Отговори
# 480
По моите критерии Верчето не се държи като  приятелка изобщо - непрекъснато хапе и обижда Наумчо . Той явно  е изпитвал доста силни чувства към нея , щом я е търпял до сега . Тя все кисела , измъчена , стресната - без да сподели проблема , за да и се помогне....Когато някой е решил да се самоунищожи , напълно  безумно е да опитваш  да го вадиш от ла-ната  и сам да се  набутваш .
Тези  каузи са безмислени , на тези хора все някой им е виновен и крив , все са болезнено чувствителни , а същевременно  си мислят ,че имат правото да нараняват чувствата на другите .
Даже вече ми е все едно дали    Верка и Боби ще се разберат и съберат .
Да ходи верка в АГ-то и да се вземат с Пецан - и двамата са изоставени и мрънкат .

# 481
Играта на баща и син Алексиеви е много добра, органична - както казват в гилдията. Наум Шопов младши също много ме радва. Луиза Григорова е по-добра в театъра

Сценарият е едно от най-слабите звена в сериала.

# 482
Някой ще ми припомни ли какво стана с Мерцедеса на Стилянова и защо парите на Виолета са у Пешко?
С противоречиви чувства съм към Тасев - на моменти ми се струва мънкащ и дървен, в други сякаш виждам доста от таланта и мъжествеността на баща му и в него.

# 483
  • Бургас
Някой ще ми припомни ли какво стана с Мерцедеса на Стилянова и защо парите на Виолета са у Пешко?
С противоречиви чувства съм към Тасев - на моменти ми се струва мънкащ и дървен, в други сякаш виждам доста от таланта и мъжествеността на баща му и в него.

Стилянова катастрофира с въпросния Мерцедес. Виолета прехвърли всичко на Пеци, за да не и вземат парите, ако я осъдят, като се раздуха историята с бебетата.

# 484
Мерси!

# 485
Стилянова върна мерцедеса и Петър го продаде. Катастрофира с джип.

# 486
Генадиев да ги раждаше по-бързо щеше да е приключил с назначаването.
Калин ша живей! Heart Eyes

# 487
  • София
Уф, най-сетне нещо хубаво в мрачния сериал. Много са сладки Калин и Наталия.

# 488
  • София
Юхууууу, тестът е отрицателен.  Grinning Party

# 489
  • София
Помислих, че и това с Калин ще го отложат за другата седмица.  ooooh!, добре, че не.  Simple Smile

# 490
  • София
Ох, олекна ми за Калин. Прекрасни са с Дария.
Не съм споменавала, но много харесвам Романова - за съжаление остава в сянка.
Иначе, не знам кой е музикалният озвучител, ама на моменти хич го няма..

# 491
Да де, ама Калин не погледна теста. Whistling

# 492
  • София
Да де, ама Калин не погледна теста. Whistling

А, не... само това липсва.  Joy

# 493
  • София
е, хайде сега...  Laughing
то това би било свръх простотия вече, което само пълен малоумник може да сътвори.
Изобщо цялата тази история със спина беше супер нелепа, че да имаме и пореден кофти обрат и Наталия да е скрила истината. Не бил видял теста. Теста не е скъсан и унищожен. Наталия няма как да знае, че Калин няма да иска да го види. Моля ви се.  Naughty

# 494
Може би Дари* имаше предвид, че е възможно Наталия да не е разчела правилно резултатите. Все пак не е лекар и може да има нещо, което ѝ убягва.
Аз поне така си разтълкувах сцената. Иначе логично беше и Калин сам да погледне резултатите. В такива ситуации, обикновено хората реагират първосигнално - искат и сами да се убедят със собствените си очи.

Общи условия

Активация на акаунт