,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 16

• 87 797
  • 773
  •   1
Отговори
# 555
  • Луната ни пази
Христо Шопов  Heart Eyes по Нова, говори и за Наум.
Оххх, невероятен е...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Харесвам много и Лилия Маравиля, жалко, че не са идвали насам с постановката си! Пожелавам си!!! (сори за оф-а Simple Smile )

# 556

Уникален актьор и мъж с невероятна харизма !
Благодаря ,че сподели изгледах го с най-голямо удоволствие !

# 557
  • София
https://nova.bg/accents/view/2017/04/09/178884/%D0%BC%D0%B0%D1%8 … 0%B5%D1%82%D0%BE/
Много е дразнещо това Димитър Рачков - син. Все едно не виждаме, че не е бащата. Пък и чак толкова популярен да е Рачков, че чак синът му титла да носи.

# 558
Анна, по какво съдиш, че не му е баща? По това, че е същото като майка си ли?

# 559
Страхотен е! Без да е кой знае колко красив, притежава някаква невероятна харизма и очарование! Надявам се и Наум да ги наследи на 100 %. А гласът му..... Heart Eyes

# 560
  • София
Анна, по какво съдиш, че не му е баща? По това, че е същото като майка си ли?

Не, не казвам, че Рачков не е баща на детето.  Laughing А, че се вижда, че не е възрастният, а детето му и няма нужда от това "син".

# 561
Ооо, ясно. Joy Joy Joy

# 562
  • somewhere near the sea
Така е прието: Александър Дюма(баща и син), Щраус(баща и син), Любен Дилов(баща и син)...

# 563
  • София
Така е прието: Александър Дюма(баща и син), Щраус(баща и син), Любен Дилов(баща и син)...
С кой точно от тримата бащи сравняваш Рачков, та да титулуваме него и сина му? Това се прави за наистина известни и успели хора.

# 564
  • Луната ни пази
С кой точно от тримата бащи сравняваш Рачков, та да титулуваме него и сина му? Това се прави за наистина известни и успели хора.
Въпросът не е до успял/ неуспял. Когато името на детето повтаря името на родителя се слага "син" за уточнение за кого точно иде реч. Срещала съм го и при съвсем обикновени хора, които не са известни в пространството, освен на най- близките си. Примера на Марсия беше с известни, но се използва като цяло.

# 565
  • София
Въпросът не е до успял/ неуспял. Когато името на детето повтаря името на родителя се слага "син" за уточнение за кого точно иде реч. Срещала съм го и при съвсем обикновени хора, които не са известни в пространството, освен на най- близките си. Примера на Марсия беше с известни, но се използва като цяло.
Аз при обикновени хора не съм го срещала, затова ми боде очите.   Peace

# 566
Галя да не се кани да се връща при Пецан? В промото го увещаваше с мило гласче да ходи вечерта у тях.
И аз като повечето от вас не мисля, че Вяра е извършила кой знае какво геройство в асансьора, освен че държеше главата на жената на коленете си. Ми със същия успех родилката можеше да легне върху мантата на Пецан например. Имала лезвие в себе си. А ако не беше в нея? И още нещо-цялата болница се занимава с фобиите и истериите й. На един му рови в телефона, друг щеше да кастрира, трети го убеждава, че приятелката му го лъже...А Борис направи една-единствена грешка с кръвните групи и никой освен Вяра не знае за фобията му от трупове.
Калин и Наталка бяха тооолкова сладки....
Силно се надявам влюбената Виолета да не страда.

# 567

Охххооо, тука бързо действат!

# 568
  • Варна
Според мен, за "геройство" по- скоро смятат запазеното самообладание и смелостта да се опълчи на Доцента и да успокои родилката...

# 569
  • USA
Гледам го за фон вече и ми е тотален траш,основно заради Вяра.
Не разбирам какво прави едно психично лабилно същество в болница,работеща като лекар.Пази от такива...не знаеш,докато лежиш на операционната маса,дали няма да ти резне я някой крак,я ти извади око...щото нещо не я кефиш.Бррр.
Мислих си,че няма по-лошо от Биляна/Василев,но ето,че се намери.

Общи условия

Активация на акаунт