Перилни препарати и омекотители – 46

• 71 085
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
Семаната не ми омекотява много, но пък аромата е хубав. Нямам угодия аз. Хем искам да мирише силно и дълготрайно, хем да омекотява много добре...
Иначе конц. Формил ми харесва много.
Наистина ли не ти омекотява Семана? Изненадана съм. Много я харесвам и чаршафите винаги са мекички с нея, а не слагам цяла доза. Възможно е да е и от материята им.

# 376
Търсих в темата мнения, но не открих...относно течния перилен препарат на марката на dm- Denk mit, както и Бинго. Има ли доволни? В момента пера с Омо, но ми се иска да разнообразя.

# 377
Правилото за сортиране по цветове си остава.
Спазвам правилата по принцип, но снощи направих един гаф с учудващ резултат, та затова питам.

Донякъде - да. Зависи от дрехата и цвета й. В общия случай предпазва.
Ариел, Тайд, Бонукс и ОМО color нямат такава съставка (VP/VMI), другите си ги имат. Ако те интересува конкретно някой прах, мога да се опитам да проверя.
Конкретно ме интересува за Персил, но доколкото разбирам, той съдържа въпросната съставка. Пуснах пералня на 60 градуса с Персил за бяло. Дрехите бяха много светли, дори някои части по тях бели. Винаги така ги пера, но този път сложих и една тениска на бяло-сини райета. Нея за пръв път я изпрах на толкова високи градуси, в резултат на което синьото пусна и боядиса белите райета. Учудващото за мен беше, че нищо друго не се боядиса. Тогава се сетих за тази съставка и реших, че тя е предотвратила преноса на цвят. Дали е така?

# 378
Перилните препарати за цветно съдържат съставка против пренос на багрила. Тези за бяло (с изключение на ОМО) не я съдържат. Персил за бяло категорично не съдържа съставка против пренос на багрила, но този за цветно - да.

# 379
Перилните препарати за цветно съдържат съставка против пренос на багрила. Тези за бяло (с изключение на ОМО) не я съдържат. Персил за бяло категорично не съдържа съставка против пренос на багрила, но този за цветно - да.

Ясно... Благодаря!

# 380
В ДМ гледах парфюми за пране-сипва се по малко в отделението за омекотител.Доволни има ли?

# 381
Ако е 1 л е официален внос, ако е 750 мл е паралелен.

Сега има ново Коколино тубероза и ванилия.
Скрит текст:

950мл. е. Шах с пешката.  Laughing Що е то?

# 382
Официален внос. Не, че има чак такова значение.

# 383
  • Русе
Официален внос. Не, че има чак такова значение.
Да знам къде да го търся. Но като се има предвид, че снимка на трите нови аромата се появи на 8-ми март, а в Кауфланд още го няма...

# 384
Добро утро, имате ли идеи как да изчистя ръжда от яке. Копчето е пуснало ръжда и се е отбелязало на гърба, май нямашанс, ама да пипитам Simple Smile

# 385
  • София
Не знам дали аз съм се повредила, но нито един от ароматите на Doussy - лимитираната серия омекотители в Лидл не ми хареса. Sad

# 386
Не си се повредила. В момента зеленият, който ми хареса, ми мирише на лекарство, а и другите вече ми са откровено гадни. Ще взема да ги върна без този, който наченах.

# 387
Добро утро, имате ли идеи как да изчистя ръжда от яке. Копчето е пуснало ръжда и се е отбелязало на гърба, май нямашанс, ама да пипитам Simple Smile
С този препарат съм махала петна от ръжда:
Скрит текст:
Не стана от първия път, но подейства, с уговорката, че съм го ползвала само върху много светли дрехи и не знам как ще се отрази на наситени цветове. В упътването пише първо да се пробва на скрито място.

# 388
Навлажнява се мястото където е ръждата и се посипва с лимонена киселина, оставя се да престои и после се изплаква.

# 389
  • София
мнение за този омекотител? http://prikachi.com/images/349/9107349Z.png

Общи условия

Активация на акаунт