Перилни препарати и омекотители – 46

• 71 090
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
А, разклащай, разклащай, че парфюмните капсули се утаяват май. Laughing
Тая нощ ще пера със синия с лодките и утре ще пиша как е. Сложих 60 мл. Мислех зеления, но нещо нямам настроение за мента.
Абе нямам особени очаквания като знам другите какви са (без жълтия, който си ароматизира добре).

# 361
Guess Who, някои прахове май имаха съставка против пренос на цветове. Знаеш ли кои са и това означава ли, че ако една дреха пусне, то няма да боядиса останалите?

# 362
Не намерих друга подходяща тема, та ще си задам въпроса тук:
Имаме пералня Беко,купувана е преди няма и две години. От самото начало дрехите не ми миришат много-много след пране. Какви ли не прахове и омекотители сменях - не и не. На майка ми пералнята е 10годишна,на снаха ми също не е нова, но тяхните дрехи отдалеч се усещат да миришат на чисто. Някаква идея защо е така? На моменти усещам и миризма на канал сякаш...

# 363
  • Русе
Имаме пералня Беко,купувана е преди няма и две години. От самото начало дрехите не ми миришат много-много след пране. Какви ли не прахове и омекотители сменях - не и не. На майка ми пералнята е 10годишна,на снаха ми също не е нова, но тяхните дрехи отдалеч се усещат да миришат на чисто. Някаква идея защо е така? На моменти усещам и миризма на канал сякаш...
Прочети първа страница и ще си отговориш на половината въпроси Peace

# 364
  • Русе
Да дам отчет за черните кърпички на Хайтман.
Пуснах една пералня с черни дрехи. Бях сложила 2 комплекта анцузи памук с ликра, 1 сако 100% памук, 1 боди памук с ликра, една блуза плетиво 100% памук, 2 тениски. Напъхах кърпичката в ръкава на едното горнище, но по някое време глупавата ми пералня я изхвърли отпред на уплътнението ooooh! Като я извадих накрая, си личеше, че има още боя по нея.
Тази вечер, като ги прибрах от простора установих, че бодито и едната блуза плетиво, все едно не са били в пералнята. Стояха си така избелели, както си бяха и преди прането, а иначе етикета на блузата, който е бял  и също е памучен беше станал сив. Другите дрехи си бяха приятно освежени. Анцузите бяха станали най-черни от всичките дрехи.
Забравила съм да сложа омекотител. Дрехите бяха така твърди, че все едно прибирах замръзнали дрехи през зимата Laughing

# 365
Guess Who, някои прахове май имаха съставка против пренос на цветове. Знаеш ли кои са и това означава ли, че ако една дреха пусне, то няма да боядиса останалите?
Май само при Персил ги има. В Ариел ги махнаха от състава..
Правилото за сортиране по цветове си остава. Тъмни /сини,червени,черни,лилави/-на едно пране. Светли цветове....отделно Peace

# 366
Прочети първа страница и ще си отговориш на половината въпроси Peace
Благодаря много! Телефонът не ми показва целия текст на първото съобщение, та си помислих, че само темите са изредени  Embarassed bouquet

# 367
Донякъде - да. Зависи от дрехата и цвета й. В общия случай предпазва.
Ариел, Тайд, Бонукс и ОМО color със нямат такава съставка (VP/VMI), другите си ги имат. Ако те интересува конкретно някой прах, мога да се опитам да проверя.

# 368
По-добре не си давайте парите за този лимитиран Doussy. За омекотяване - омекотява, но не оставя никакъв аромат дори и с по-голямата доза.
Перилните и почистващите им на Лидл са добри, но омекотителите не струват.

# 369
Благодаря за отзива, Гес   Peace значи, ще ги пропусна Дуситата  Simple Smile
И аз да кажа - Коколино с аромат нарцис е добър откъм аромат. Приятен е и траен, но за омекотяване - не съм много доволна.

# 370
  • Русе
И аз да кажа - Коколино с аромат нарцис е добър откъм аромат. Приятен е и траен, но за омекотяване - не съм много доволна.
При нас го няма в Кауфланд и тази седмица.

# 371
Коколиното нарцис го взех от един местен магазин за препарати/Враца/ не знам дали не е за паралелен внос. За врачанки - магазин Финес.

# 372
Ако е 1 л е официален внос, ако е 750 мл е паралелен.

Сега има ново Коколино тубероза и ванилия.
Скрит текст:

# 373
  • Русе
Сега има ново Коколино тубероза и ванилия.
Скрит текст:
Предната седмица някой го показа тук в темата. Официален внос ли е?

# 374
Семаната не ми омекотява много, но пък аромата е хубав. Нямам угодия аз. Хем искам да мирише силно и дълготрайно, хем да омекотява много добре...
Иначе конц. Формил ми харесва много.

Общи условия

Активация на акаунт