Прахосмукачка робот - Прочети, преди да питаш! - 12-та тема

• 123 849
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Елинка,и аз чакам нещо като Скуба ,ама...няяяма. Затова купих това Не върви само,но пък чисти добре.Купих без кабел ,че да ми е по-лесно по етажите.Странно ми е обаче защо толкова мръсна е мръсната вода.При положение ,че Роботите минават всеки ден ,а Бравата през ден на етаж.Чак ми е странно.Но поне мие с вода ,а не с парцал.Батерията ми стига за 1 етаж  .Може би като махна мебелите 100 -110 кв чиста площ.Макар ,че има значение какво се чисти,защото ламината го подсушавам повече отколкото теракота и мозайката.

# 106
  • Русе
Ако купя още някой непотребен боклук и вече ще ме изгонят  Crazy Затова мия ръчно но вече имаме магаре (куче но с размерите на пони) и се налага всеки ден да мия Sad Ония двамата се трудят всеки ден но си трябва нещо по-така  Thinking
Гледах го твоето но ми се струва че доста мокро оставя а у дома сме само с ламинат, вече два пъти сменян  ooooh! Иначе би ми стигнала батерията за моята площ. Но пак батерия, пак някаква драма ще има  ooooh!

# 107
Renydent, това си изглежда истински дзвер  #2gunfire Аз също бях скептична към разните парни неща, ако няма въртящи части, логично е да въртиш ти. Но твоята машина май е класи над другите, които съм намирала досега. Добре ли суши?

# 108
  • Пловдив
Аааа,това няма пара.Суши според това колко пъти минеш.Ламината в дневната и хола ми е много висок клас,но този в едната спалня и гардеробната е отпреди 17 години.Щом на него нищо му няма за половин година,значи е ок.Препарат купувам от тук непенещ се.Добър дезинфектант е и на добра цена.
http://www.hmi-company.com/index.php?product=162&mod=product … %B5%D0%B1%D0%B0.-
Има такъв звяр комбиниран за килими и твърди подове-твърдят в англ форуми че е мноого добър,ама аз нямам килими

# 109
Аааа,това няма пара.Суши според това колко пъти минеш.Ламината в дневната и хола ми е много висок клас,но този в едната спалня и гардеробната е отпреди 17 години.Щом на него нищо му няма за половин година,значи е ок.Препарат купувам от тук непенещ се.Добър дезинфектант е и на добра цена.
http://www.hmi-company.com/index.php?product=162&mod=product … %B5%D0%B1%D0%B0.-
Има такъв звяр комбиниран за килими и твърди подове-твърдят в англ форуми че е мноого добър,ама аз нямам килими

Всичко проучено Simple Smile Още 2 въпроса като им погледнах коментарите и филмчето:
1) Консумативи откъде купуваш? В един от отзивите пишеха лоши неща за четката по-специално.
2) Тези, които гледах аз, се хвалят колко са тънки и минавали под всякакви мебели - само че си нямат двоен танк. Твоята чистачка минава ли, където минава и робота, или е по-висока?

# 110
  • Пловдив
Не разбирам какво е това двоен танк/освен ако нямаш предвид двата контейнера за вода/.Консуматива съм го дала като линк.Друго за сега не ми се е налагало да купувам.Да е тънка... не минава под хладилника,няма как да мине навсякъде където минава робота.Например под спалнята няма как да се мушна до средата.Шкафовете и секциите са ми малко и са на крака- под тях влиза.Ако обаче са широки ще можещ да я мушнеш,но няма да можеш да обереш водата,защото няма да може да направи вакуум.На мен не ми е проблем,защото не са огромни ,а и Брава минава там.
Ако се наложи смяна на четката-имат консумативи в сайта.Ако четеш в англ форуми предполагам си разбрала ,че те я ползват без да прахосмукват преди това.Това естествено не е ок.Не е прахосмукачка и като им се набие четката с косми и боклуци трудно я чистят.
Оставам с убеждение че говорим за различни неща,защото това чисти с вода и мръсната вода отива в друг контейнер-тоест няма как да е с един контейнер.

# 111
Не разбирам какво е това двоен танк/освен ако нямаш предвид двата контейнера за вода/.

Точно това имах предвид. Първата подобна чистачка, на която попаднах, е с друга конструкция - с мопове вместо четки, без вакуум и само с един контейнер. Твоята май ми харесва повече - записвам си линка да следя цените.

Благодаря за бързата справка  bouquet

# 112
  • Пловдив
Често имат намаление във Вакс или в амазон .Последното беше миналата седмица /от петък до неделя/.Беше на 79.99.Толкова го взех и аз.По добре е да се вземе от амазон,защото ще ви го доставят до Бг ,и ако има проблем връщането ще ви го поемат.Аз обаче не се стърпях и го взех от Вакс.

# 113
Здравейте,
Ако някой търси робот Xiaomi на промоция, в момента по случай 7-мата годишнина на тази марка има намаления. Попадна ми това на Geekbuying, най-ниската цена, която съм виждала досега: http://m.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi-Robot-Vacuum-Cleaner-Robo … White-372010.html . Не съм гледала дали има намаления и по другите китайски платформи. 

# 114
Здравейте,
Ако някой търси робот Xiaomi на промоция, в момента по случай 7-мата годишнина на тази марка има намаления. Попадна ми това на Geekbuying, най-ниската цена, която съм виждала досега: http://m.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi-Robot-Vacuum-Cleaner-Robo … White-372010.html . Не съм гледала дали има намаления и по другите китайски платформи. 

Прегледах и аз, но по ниската цена не намерих, добра е офертата.

# 115
Здравейте, записвам се и аз да ви следя. За сега само с мечти за прахосмукачка робот Simple Smile

# 116
Здравейте, много ще съм благодарна, ако някой ми помогне с инфо как се използва функция "стая по стая". Знам, че е с виртуалния навигатор, но в упътването не ми стават ясни нещата. Само един брой ли е достатъчен или трябват толкова броя, колкото стаи имам и на коя от всички врати се поставя  newsm78 Например стая 1 с док станция, пускам я от там, на вратата на същата стая ли трябва да бъде поставен навигаторът и след това как ще се ориентира за останалите. Другото, което не ми е ясно, с логото напред трябва да бъде, но кое е това напред ( обърната към стаята или към коридора ) .
Много много благодаря предварително за инфото bouquet

# 117
  • Русе
А ще споделиш ли каква марка е роботът?  Simple Smile

# 118
ЛГ си намира базата независимо откъде е пусната.И говоря не за
новите ,а за старите модели.Освен това в моите стари книжки пише ,че когато се пуска робота от базата той работи по вече запаметена карта и ако нещо е разместено той ще пресканира помещението в движение.Това обаче ще го забави.Ако обаче се пуска от друго място , първо сканира и тогава започва да чисти.
С Брава мия пода всеки ден,но не е моето чистене.Да,става за ежедневна поддръжка.
Аз мия с това http://www.vax.co.uk/hard-floor-cleaners/floormate-cordless-hard-floor-cleaner вече половин година-без забележки съм.Цената периодично пада на около 80 паунда.
Не съм Ели, Събчо е Самсунг Joy
И аз мия с това вече 3та година. Оглеждам се да пуснат периодично подобен робот, ама няма...
Много съм доволна от вакса.

# 119
А ще споделиш ли каква марка е роботът?  Simple Smile

Пропуснах, става въпрос  за Румба 886

Общи условия

Активация на акаунт