Светъл празник се задава, две черти ни подарява! - 326

• 34 226
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Плодче Направо съм изумена..явно наистина е лоша партида. Не се притеснявай,другият път ще е истинска.

Ливче Като се обаждах преди 2-3 месеца ми казаха точно така - може ЦС по всяко едно време. Направих микробиология,хламидия,микоплазма,уреаплазма,пих дуфастон,дойде ми и се обадих да запазя час. Записаха ме за 28ми с уговорката да уточним час след 1 ден. След като говорили с доктора ми се обадиха да ми кажат,че трябва да мина първичен преглед и доктора да назначи ЦС Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 91
  • Габрово
При моята бх М беше абсолютно нормалния напоследък за мен.Единствено болката беше повече.

# 92
  • Бургас
Плодче, всичко ще е наред, най-вероятно е било БХ, аз имам няколко такива, цикъла само при едната беше обилен, но аз бях напреднала в 7 г.с....така , че е разбираемо. Но пък биохимичните не са патология, лекаря ми каза, че голям процент от бременностите преди сърдечна дейност, завършват така, ние просто ги хващаме с тези ранни тестове  Peace  Всичко ще е наред! Имаш две родени здрави дечица, до колкото помня нямаше сериозни проблеми , така че залагам че и този път всичко ще е наред и ще стане бързо  bouquet bouquet

Аз днес започнах лечение на зъбите, че ме чака и ортодонтска намеса. Направиха ми две снимки на главата......дано не са ме облъчили много, щото макар и минимален, има някакъв шанс да се е получило.  newsm78 newsm78 Ще видим..... ooooh!

# 93
Плодче,съжелявам 😔
Лили?

# 94
Изпуснах ви,но имах много работа  ooooh!
Плодче,дано другият път видиш ярки две черти    Hug
Лили,определено има нещо  Praynig Hug
Екзактли, мисля,че няма проблем от облъчването.Всички снимки  и процедури да минат по най-добрия начин ,за да имаш страхотна усмивка  Grinning И дано си направите пак зимно бебе  Hug
Криста  Hug
Много се радвам за страхотните новини на Дея  Hug
Вики,как е бебчо,рита ли вече  Flutter Hug
Комалче,Чери,Стормче,Пуфе  Heart Eyes
Съмърче, последно док каза,че няма нужда да чакаме.Даже днес започнах тестовете за о  Simple Smile При вас как са нещата  Hug
Мадлен,Вале,Силве,Ливче,Лори  Hug Hug
Совичка,дано сте си починали хубаво .Мисля,че болките и Ок не трябва да те притесняват,щом си на последното хапче,може и от Пмс да е  Simple Smile
За всички гонещи О и Нечакащи ц  Hug Hug

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 20:46 от Étoile*

# 95

Тук съм 😃

Не се сдържах и направих и едно престо! Вече се вижда втора чертичка! Не смея да се зарадвам.
http://prikachi.com/images/914/9081914Q.jpg

Плодче, много съжалявам. Прегръщам те силно и ти пожелавам следващия месец да е твоя!

# 96
Лилиии,страшно много се радвам! Казахме ти ние  newsm44
Честито  baby_neutral

# 97
  • Varna
Лили тихичко  честито! Лека бременност и пухкав финал Hug

# 98
Лилиииии честитоооо!!! Прекрасна бледушка Simple Smile Браво мила Simple Smile

Момичета, на мен вече ми е 3ти ден закъснение. Имам още един тест престо...кога да го направя? Тази сутрин и двата са отризателни, и бледушки няма...

# 99
Лили, тихичко честито! И моята чертичка на престо беше същата! Пожелавам ти всичко да е наред и леко бременеене!
Плодче, много съжалявам за Ц! Дано другия месец видиш втора бебешка чертичка!
Мини, жалко за - тестовете. Дано все пак е било рано да отчетат. Палчета да не идва лелката!

# 100
Леле, чак на 7 страница се записвам! Темата е мнооого красива - Великден ми е любим празник. Дано месецът е късметлийски и да имаме много две чертички Simple Smile

# 101
Честито Лилииии, сега да споделиш рецептата😄🤗

# 102
Лили, много се радвам. Имаш си прекрасни чертички! Тихичко честито! Hug

# 103
п.с. То вече няма значение, но днес когато погледнах теста от понеделник.. втората бледа черта май липсваше, а теста беше пожълтят сякаш е правен преди години.

# 104
  • София
Здравейте, момичета, цяла година мина откакто не съм писала в темата. През този период се сдобих с едно ноемврийче /2016/ и почваме опитите за ново попълнение на семейството (мъжът ми гони 40 г., аз 32 г. и с амбициозният ни план да имаме три деца нямаме никакво време за губене). Не мога да се похваля с реални опити за бебе № 2 поради факта, че с № 1 нощите са ..., да кажем изпълнени с рев и многокрани събуждания напоследък, а и цикъл имам отпреди 10-тина дни. Не знам кога ще смогваме с креватната гимнастика, защото малкият постоянно търси внимание, но все някак ще трябва да се организираме. От 3 дни съм се заела активно с мисията да сваля едни много натрупани килограми /по-голямата част от преди бременността, но и част от тях наследство от бременността/, тъй като с над 90 кг. не мисля, че лесно ще забременея - надявам се хъсът ми да не се загуби след седмица, както става обикновено, като почна диета.

Със съжаление установявам, че имам 4-5-6 познати ника в тази тема - на ветеранките тук пожелавам изключително бързо да се изнасят към отчетните теми. На всички други - максимум до 3 месеца да сте отпрашили към отчетни. Честито на виделите 2 чертички - лека и безпроблемна бременност с успешен финал  bouquet .

И последно да питам - преди ползвах тестове за овулация Oview, които никога не ми се насищаха достатъчно, ама както и да - за една година опити за бебе хвърлих доста пари по тях и съм решила да изпробвам ebay-ските тестове; въпросът ми е някой ползвал ли е тестове от ebay, от кои сте доволни, бързо ли пристигат до България - може ли да дадете линк.   

И тъй като леко се натресох - надявам се никой да няма против нови стари попълнения в темичката, която е страхотна - благодарности за старанието на commala  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт