Раждане в Окръжна Болница "Света Анна", София - 2

• 99 354
  • 850
  •   1
Отговори
# 240
Д-р Жекова фучи понякога, защото носи отговорност за цялото отделение, а то определено има слаби места.
Нормално е лекар, който предписва терапия, да изисква да се изпълни. Освен това си вдига телефона денонощно.

Аз съм възхитена от професионализма й, направи ми такова секцио, че на третия ден след него вече ходех нормално. За сметка на това първото ми в друга болница беше пълен кошмар!
Ако реша да родя още деца, бих родила още 3 пъти при нея!
привет може ли инфо дали изписва антибиотик след секцио? колко време преди термин го планира и дава ли възможност за избор на дати? по колко човека в стая са при избор на екип?

# 241
  • София
Аз бях с избор и пожелах да съм сама в стая, но ако искаш може и с други родилки да те настанят.

# 242
Lady Be,
Мога да кажа за дата,дава да си избереш.При мен каза седмица преди термина да си изберем някаква дата,може би зависи от случая.За другите въпроси нямам инфо за момента.

# 243
Благодаря ти Крис.значи ако терминът.ми.е на 16.12.  мога да планирам зата от 11 до 15?

# 244
Благодаря ти Крис.значи ако терминът.ми.е на 16.12.  мога да планирам зата от 11 до 15?

Може би не съм се изразила правилно,можеш примерно 5,7 дни преди 16.12,т.е. 9-11.12..Но най-добре да я питаш нея,защото то може би зависи какви са причините за секциото и също тоновете са важни,дали са ок,тя ще ти ги следи.Защото знам,че някой и две седмици преди термин правят секцио,всеки случай сигурно си е индивидуален.На мен ми каза 5,7 дни преди термина.И всяка седмица съм на тонове.

# 245

Може би не съм се изразила правилно,можеш примерно 5,7 дни преди 16.12,т.е. 9-11.12..Но най-добре да я питаш нея,защото то може би зависи какви са причините за секциото и също тоновете са важни,дали са ок,тя ще ти ги следи.Защото знам,че някой и две седмици преди термин правят секцио,всеки случай сигурно си е индивидуален.На мен ми каза 5,7 дни преди термина.И всяка седмица съм на тонове.
Благодаря ти Крис😀
Антибиотик дават ли след секцио?

# 246
Момичета, утре ми е термина, но госпожицата май няма намерение да излиза. Искам да ви попитам в неделя дали има кой да ми запише тоновете и ако има къде трябва да отида и какво им е работното време. На регистратурата никой не ми вдига и нямам никаква информация...

# 247
  • Sofia
Момичета, утре ми е термина, но госпожицата май няма намерение да излиза. Искам да ви попитам в неделя дали има кой да ми запише тоновете и ако има къде трябва да отида и какво им е работното време. На регистратурата никой не ми вдига и нямам никаква информация...
За отделението няма събота и неделя. Естествено, че има кой да ти запише тоновете.

# 248
А в родилното ли трябва да отида или на друго място?

За отделението няма събота и неделя. Естествено, че има кой да ти запише тоновете.

# 249
  • Sofia
А в родилното ли трябва да отида или на друго място?

Да ☺

# 250
Днес бях на "тонове" . Не могат да ги запишат защото съм била без избор... Много лошо отношение получих и сериозно на прага на термина започвам да се чудя дали да раждам там..... Sad

# 251
  • София
Наистина  ли ?. На мен лично ми казаха, че имам право на два безплатни записа. Аз не казах нарочно , че съм с избор екип.
Да не е един доктор дребен с очила бил?

# 252
Беше ниска възрастна жена. Още с влизането ме попитаха дали съм с екип и след като разбраха, че съм без им беше все тая. Все пак се бях "разкарала" до там и само за 3 сек чуха тоновете и г-та си излезе без да  каже нищо..... Аз реално си я усещам, но нали трябва да се види как е бебето......
Наистина  ли ?. На мен лично ми казаха, че имам право на два безплатни записа. Аз не казах нарочно , че съм с избор екип.
Да не е един доктор дребен с очила бил?

# 253
  • София
Мега тъпо аз два пъти родих там и само хубави неща мога да кажа нямам забележки.

# 254
Днес бях на "тонове" . Не могат да ги запишат защото съм била без избор... Много лошо отношение получих и сериозно на прага на термина започвам да се чудя дали да раждам там..... Sad

И при мен се случи същото само че аз попаднах на главната им акушерката която само с документи се занимава.....
Казах че ще раждам там и ми записаха тоновете но не ме прегледаха защото лекарите бяха влезли в секцио и не ми се чакаше. И аз знам че имаш право на 2 безплатни записа а в окръжна знам че не взимат пари и за повече...
Просто има и гадни хора там както е навсякъде .
Аз ще отида пак на тонове на 15ти казаха ми че е по добре да отида след 13 часа

Общи условия

Активация на акаунт