Утре имаме уговорка с д-р Дачева да се чуем и ще ми каже дали са разрешили вече консултациите. Ще напиша тук

Аз на практика, пропуснах цял месец ЖК, но мисля, че съм добре и не давам зор.

Има ли приемно време, трябва ли да звънна предварително, за да запиша час? Също така, в коя седмица на бременността?
Даде ми напраления за кръвни изследвания, но ми записа час чак след месец. И нито каза кога да ги правя тези изследвания, да й се обаждам ли за резултати или да ходя чак другия месец, нищо.... Честно казано не очаквах така да ме претупа. Вярно, че има много пациенти, но все пак ми е първа бременност, а очаква от мен да знам какво кога да правя. Не ми каза нищо, не ми даде никакви насоки. Честно казано се замислям дали да не я сменям, защото ако ще ме претупва все така. Аз какво? Като си взема изследванията и й се обадя по телефона, какво да й кажа? Ами нали трябва да ги разгледа, ако има някакъв проблем, да ми каже какво следва. Не съм много доволна, че всичко беше през пръсти. Пиша понеже всички супер много я хвалят. Може и да е добър специалист, нямам още мнение по въпроса, но очаквам от проследяващия си АГ, че ще ми дава насоки и ще ми обръща някакво внимание. Не да ми пусне изследвания проформа. Препоръчани теми