Раждане в Окръжна Болница "Света Анна", София - 2

• 99 236
  • 850
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря ти много за отговора.

# 511
  • София
При мен изобщо не са идвали за тоалет в смисъл на смяна на памперс. Идваха само привечер да го вземат за къпане и това е. През останалото време аз си го обгрижвах изцяло.

# 512
Много странно, кога роди? Даже в началото веднага като ме заведоха в стая цъфна една акушерка с две декларации - за разрешение за ваксини и за това, че те ще му правят тоалет за престоя му там. Да не би да е само при избор на екип? Както и да е де, пак е добре да имате кремче, чеможе фа се наложи да си го сменяте.

# 513
Аз раждах с избор на екип и бебо си беше при мен от самото начало. Аз ну сменях памперсите, вземаха го само вечер за къпане. През деня на 2-3 часа винаги минаваше някой от персонала да пута дали всичко е наред, имаме ли нужда от нещо. За първата смяна ги пимолих да ми покажат, от там нататък действах аз.

# 514
  • София
Almond eyes, юни месец 2017 родих. И аз подписвах декларации за ваксините и за процедури, които ще му се правят по време на престоя, но памперси са му сменяли само докато бях в реанимация първия ден (родих секцио). На втория ден ми го донесоха, след като се раздвижих и се преместих в друга стая и след това само за къпане го взимаха. Минаваха да ме питат имам ли нужда от нещо.

# 515
  • София
А знаете ли колко са единичните стаи? Тоест какъв е шанса такава да има свободна, когато родя?

# 516
А знаете ли колко са единичните стаи? Тоест какъв е шанса такава да има свободна, когато родя?

Аз знам поне за две - едната беше с ТВ, а другата без.

# 517
Здравейте, моля за информация дали цитираната по долу информация е актуална, предварително благодаря:

tsvetelina83 -
23 септ. 2012, 09:58 ч.

Доста се отплеснахме в старата тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=529352.2265 и затова пускам нова .

ДОБРЕ ДОШЛИ в новата тема , леко и бързо раждане и здрави бебенца .

Нова цена в сила от юли 2012 г. за избор на екип 700 лв

Списък с необходими неща : 

* Нощници
    * Чехли
    * Джапанки за банята
    * Хавлиена кърпа за ръце/лице
    * Хавлия за тяло
    * Жилетка или нещо подобно
    * Дамски превръзки за родилки
    * тоалетни принадлежности
    * мокри кърпи за бебето - 1 неотворен пакет
    * памперси за бебето - 1 неотворен пакет
    * монети за телевизор от 10 ст. до 1 лв.
    * Прибори за хранене
    * Чаша
    * зарядно за телефон
    *помпа за кърма
    * шоколад
       залъгалка и ръкавички за бебето.

еднократни подложки за легло / преповиваве

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 16:33 от tsvetelina83

# 518
Актуално е. Само да добавя, че ако раждате без упойка, цената е 500 лв. Също така, за записването на бебето си подгответе копие от личната карта на таткото и копие на удостоверението за сключен граждански брак + вашата лична карта. Това, ако имате брак, разбира се.

# 519
Благодаря.
Раждането вероятно ще е секцио, поради предходно такова.
Ще видим разбира се, този мосец ще избирам лекар и ще си запиша час за консултация.
Брак нямаме- предполагам в болницата бебета не се припознават и таткото ще ходи до нотариус.

# 520
Да, мисля, ще се наложи посещение при нотариус.

# 521
  • София
Ходи се при нотариус, да. И ние сме без брак. Има в близост в Младост 1. Декларацията я дават от болницата; таткото отива с нея и двете лични карти при нотариуса и после носи попълнения и заверен документ. Не знам колко струва, но мога да питам мъжа ми.

# 522
  • София
Ходи се при нотариус, да. И ние сме без брак. Има в близост в Младост 1. Декларацията я дават от болницата; таткото отива с нея и двете лични карти при нотариуса и после носи попълнения и заверен документ. Не знам колко струва, но мога да питам мъжа ми.

Плаща се 50-60 лева при избран от вас нотариус. Мисля, че в рамките на ден-два трябва да се предаде декларацията, така че не е спешно и не е задължително да се търси нотариус близо до болницата.

Иначе най-близките нотариуси са до бул. Г.М. Димитров точно до сградата на КАТ, в Младост 1 на бул. Александър Малинов, както и на спирката преди Плиска на Цариградско шосе точно като се качиш от кръговото на четвърти километър (в бизнес сградата)

# 523
  • София
Октомври на Малинов нотариуската таксува 25 лв декларацията за припознаване на детето ни.

# 524
Здравейте, мами! Насочила съм се за ЖК с Окръжна болница, но се колебая при кого да се запиша! Моля посъветвайте ме първа бременност ми е и ме е страх.  Трябва да изчакам още 3 седмици за да отида на преглед за да ме запишат!

Общи условия

Активация на акаунт