Раждане в Майчин Дом - София (3 тема)

• 113 640
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета можетели да ми препоръчате добър лекар в майчин дом за секцио и ако може да ми пишете телефонен номер
Професор Николов.Секциото ми беше при него.Много съм доволна.С плацента превия бях.

# 106
Момичета, здравейте,
Към момичетата, които са раждали при д-р Дяволов секцио, при негомлинотидохте не контролен преглед и след колко време от операцията? Аз знам, че трябва да е 30 дни, но понеже забравих да го питам... Simple Smile

# 107
Здравейте! Понеже не съм ползвала досега услугите на лекар по здравна каса, а съм здравноосигурена и ми предстои раждане, та имам следните въпроси:
1) Раждане- нормално безплатно ли е за здравноосигурените или гледам цената в ценоразписа? А с избор на екип?
2) Раждане- секцио безплатно ли е за здравноосигурени или отново се гледа ценоразписа.  А с избор на екип ?
И 3) Има ли разлика, дали секциото е с медицинско предписание, например заради положението на бебето или е по желание относно това дали е безплатно...
Благодаря предварително и се извинявам за тъпите въпроси, но не съм никак наясно.

# 108
Ако просто отидеш и родиш нормално при лекарите на смяна, без да искаш определен лекар, си е безплатно. Секциото обаче е безплатно само по медицински показания и пак без да избираш лекар. Секцио по желание и безплатно не вярвам да може да стане. При избор на определен лекар независимо дали нормално или секцио вече гледаш цените  Peace

# 109
Ако просто отидеш и родиш нормално при лекарите на смяна, без да искаш определен лекар, си е безплатно. Секциото обаче е безплатно само по медицински показания и пак без да избираш лекар. Секцио по желание и безплатно не вярвам да може да стане. При избор на определен лекар независимо дали нормално или секцио вече гледаш цените  Peace

Супер, благодаря много, изясниха ми се нещата!

# 110
  • София
Момичета, в кой кабинет трябва да се отиде, за да се определи начина на раждане- нормално или секцио и колко преди датата на термин  newsm78 Благодаря  bouquet bouquet bouquet

# 111
Здравейте. Някой да има телефоните на д-р Алън Начев? Благодаря.

# 112
Момичета, мога ли да отида на преглед в МД, инцидентно, без да се следя при някой там?

# 113
  • София
Момичета, мога ли да отида на преглед в МД, инцидентно, без да се следя при някой там?
Разбира се,можеш.
Към кого си се насочила?

# 114
Ами към никой, който е дежурен сега... Имам леки притеснения и заради това искам да мина.

# 115
Д-р Петров в момента е дежурен, пък е и по ЗК.

# 116
Summer, ами аз отидох не при д-р Дяволов, а при док от ЖК. Имаш право на безплатен преглед в рамките на  1 месец, според някои даже са 2 прегледа. Ама д-р Дяволов като не работи със здравна каса, знам ли, сигурно отиваш на частен преглед след 1 месец.

# 117
  • offshore & overseas
Summer, ами аз отидох не при д-р Дяволов, а при док от ЖК. Имаш право на безплатен преглед в рамките на  1 месец, според някои даже са 2 прегледа. Ама д-р Дяволов като не работи със здравна каса, знам ли, сигурно отиваш на частен преглед след 1 месец.
Тц, той може да не работи по ЗК, когато става дума за амбулаторни прегледи, но контролният преглед е към раждането и е включен в „пакета“, тъй да се каже. Лошото е, че само Дяволов може да каже кога и къде да отидеш, Summer. Може би е добра идея да му звъннеш. Simple Smile

# 118
А като отида там къде да търся лекарските кабинети и кой е дежурен в момента?

# 119
ако отиваш по спешност, отиваш при бърза помощ (не знам дали така се казва), намира се като минеш бариерата, където е паркинга, вляво.
ако не си по спешност, приемът става в 210 кабинет, поликлиниката, етаж 2, веднага до стълбите. Миналата седмица чух, че имало прием и през 206 кабинет, ама за какво, не питах. В 210 решават къде да те пратят и какво да те правят.

Общи условия

Активация на акаунт