Раждане в Окръжна болница гр.Пловдив - 3

• 80 558
  • 903
  •   1
Отговори
# 405
Много благодаря и аз за подробното мнение. Колко по- рано трябва да започна да се следя при лекаря, който ще ми прави секциото?
Аз имам едно секцио през 2016- та. Обмислях дали да не опитам сега естествено. Д-р Халил може ли да бъде ангажирана за естествено раждане?
Ами и аз имах 2015 г. секцио и я попитах за нормално раждане. Това което ми отговори е , че по учебник би могло, но тя, а предполага никой от колегите й не би рискувал, тъй като рискът от разкъсвания е много голям и от усложнения също. Нямам представа колко по- рано трябва да отидеш.

На мен ми.разрешиха ест раждане след 1год и 8м. Може би има значение, че предишното секцио беше в 5-6 месец пт бременността, а не в 9ти

# 406
  • Пловдив
На много места се коментира, че за доктора е по-лесно при правено секцио, пак да е секцио...не знам, най-добре е тия неща да се изкоментират с лекаря и ако не ви е ок да се търси друг.

# 407
  • Anywhere
Извън темата за Окръжна болница, но естествено раждане след секцио, в Пловдив, води само д-р Снежана Топалова в Селена.

# 408
Извън темата за Окръжна болница, но естествено раждане след секцио, в Пловдив, води само д-р Снежана Топалова в Селена.

Това не е вярно Simple Smile д-р Борислав Иванов също го прави, като изражда в Селена

# 409
Аз се следя и при д-р Топалова, и при д-р Иванов. Доволна съм много от тях, но искам да раждам или в Окръжна, или в хирургиите.

# 410
  • Anywhere
Радвам се,че има и друг лекар , който подкрепя VBAC вече!

# 411
В окръжна никой няма да се навие на нормално след секцио. И аз имах такива надежди, хем мина 5г от предното секцио, но просто ми казаха да забравя. Момичета раждащи секцио-ако ще избирате лекар само за самото раждане не виждам смисъл. И днете си деца родих секцио, без избор на екип/лекар, първото се наложи секцио, а за второто вече нямах и избор. И двете родих в окръжна, малкото точно когато Йончев се беше махнал и беше интересно положението. Та, мисълта ми е, че всеки на смяна ще се справи, при мен първия път беше др Демирев, втория Крушков и двете с пълна упойка. Зя второто така и не пожелаха спинална, незнам защо, демек не на всеки искащ я разрешават, там последна дума има анестезиолога. Раждането е най-малкия проблем. После идва интересното Grinning
Успех на чакащите!

# 412
  • Пловдив
Ох, това човек като има много информация е много лошо. Сега една позната обяснява как хирургиите били по-добре от Окръжна болница. Отделението било почти напълно обновено и там имало много добри специалисти.

# 413
Деси колкото хора питаш, толкова различни мнения ще получиш. При мен основното беше неонатологията в окръжна, това е много важно. Др Аргирова си е там и съм много доволна от нея. Тя на проф.преглед установи проблем със сърцето на голямото ми дете, като преди това нито педи нито някой друг беше разбрал. Та в общи линии както ти го усещаш, където и да избереш все ще родиш Grinning болката пак я има, няма начин. В окръжна  е доста съкратен персонала, но и няма наплив. Когато родих аз миналата година бях сама в отделенетието първата нощ. Сестрата само за мен се грижеше. После дойдоха още 3 момичета. Спокойно е, което за мен пак е плюс. През това време приятелки раждаха в Селена и имаше 20+ операции на ден. Караха ги на конвейер. Както ти идва на теб отвътре. Иди на отворени врати и в двете болници и то само ще ти каже гласчето къде да избереш

# 414
  • Пловдив
Ще видя кога ще има отворени врати, че сега заради карантината...
Наясно съм, че ще има болка, че няма да съм на ол-инклузив почивка.
Със сигурност вече не искам в Селената поради това, че лекарката, при която ходя там не работи със здравна каса, за мен е безсмислено един да ме следи, друг да ме изражда, отделна е темата, че там си е бизнес.
Имам време да го мисля, просто има хора около мен, които без да съм ги питала си дават акъл...пресен пример от днес, колежка разбра, че съм бременна и ми праща на месинджър някакви витамини Close иначе съм от онези, които като са си наумили нещо си го правя, та засега продължавам да чакам да мине този период и да се срещна с др Халил.

# 415
Абстрахирай се от непоискани мнения. Очакваш твоето дете, не на някой друг. Др Халил е чудесен лекар, момичето с което бях в стая я беше ангажирала (при нея се е следяла), беше изключително доволна, всеки ден идваше да я види и се чуваха по телефона. И към мен беше много внимателна.

# 416
  • Пловдив
Здравейте.Някой скоро раждал в Окръжна?

# 417
Здравейте.Някой скоро раждал в Окръжна?

Ами сигурно са много, но явно не влизат в теми и форуми като тези, за съжаление.
Много малко момичета и жени споделят информация за ражданията в държавните болници в Пловдив. В темата за Селена се коментрат и най-нищожните подробности, тук и в темата за УМБАЛ Св. Георги мълчание с месеци..

# 418
Колко скоро? Аз родих преди 5 месеца и половина.

# 419
Колко скоро? Аз родих преди 5 месеца и половина.
Е, че това си е скоро 😀

Общи условия

Активация на акаунт