Прочистване на организма от паразити

• 288 801
  • 587
  •   3
Отговори
# 150
  • Пловдив
Мисля, състоянието на кожата ми се влоши, това нормално ли е?

# 151
Някой давал ли е тройчатка на дете на 5г.
Благодаря!
Бях решена да я давам на 6 год ми син,но в био магазина настояваха,че не можело.Предложиха ми за него тиквени семки,като противопаразитно средство.

# 152
Мисля, състоянието на кожата ми се влоши, това нормално ли е?
Организма се прочиства и през кожата, така че:
Да, нормално е. Често преди да се подобри състоянието, се влошава. Болки на болните места също.
Ако се колебаеш.
Направи си консултация с кадърен доктор /това е сложна зад/,ПКК и кръвно изсл за вит Б12

# 153
Благодаря!

Не се дава. Не прави глупости.
Ако увредиш щитовидната жлеза сега ще превърнеш живота му в ад.
Да му се невиди, какво толкова да му е опаразитено на едно 5 годишно дете?

# 154
  • Милано
Благодаря!

Чета ви постоянно, но не съм наясно може ли да приемам Тройчатка ,като съм с отстранена щитовидна жлеза?

# 155
К.лена , пробвай и виж как ще ти се отрази. Да не би Еутирокса или др химия да има по малко странични ефекти.
Това е природен продукт!
Тhe Дорис, ами да не даваме и орехи на децата тогава.... Щит жлеза може да се увреди при дете от ваксините до 1 год, ког всички системи се развиват. А клинична картина може да има след години, ког майката наивно казва: Ама ние приключихме с В. Да ама те не са приключили с нас за съжаление. Затова сме в тази тема....
Благодаря!

Чета ви постоянно, но не съм наясно може ли да приемам Тройчатка ,като съм с отстранена щитовидна жлеза?

# 156
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Благодаря!

Аз затова попитах само!!!

# 157
Mislq, не си права! Орехите не влияят толкова директно на щитовидната. За ваксините хич и не ми се говори в тази тема, моето дете не е ваксинирано - освободено е. Нали разбираш, че нещо се е случило и то именно с ваксина! Въпреки това смятам, че децата трябва да се ваксинират, но по-полека и с по-качествени ваксини.

*** vselena***, ако нещо те тревожи покрай детенце хайде да помислим за изчистване от паразитите по-меко. Искаш ли? Има ли нужда? Извинявай, че реагирах остро, но стане ли дума за здравето на деца и откачам  Crazy Разкажи ни какво те тревожи и заедно ще помислим. Ще ти напиша и как сега избивам паразитите при моята щерка ако искаш. Тя е на 12 с телосложение на голям човек и пак не бих и дала тройчатка и нито един лекар не препоръчва препарати.

K.Lera, аз не бих я пила след като имам такъв проблем. Защо не се насочиш към друг начин на пречистване от паразити?

# 158
  • Милано
Mislq, не си права! Орехите не влияят толкова директно на щитовидната. За ваксините хич и не ми се говори в тази тема, моето дете не е ваксинирано - освободено е. Нали разбираш, че нещо се е случило и то именно с ваксина! Въпреки това смятам, че децата трябва да се ваксинират, но по-полека и с по-качествени ваксини.

*** vselena***, ако нещо те тревожи покрай детенце хайде да помислим за изчистване от паразитите по-меко. Искаш ли? Има ли нужда? Извинявай, че реагирах остро, но стане ли дума за здравето на деца и откачам  Crazy Разкажи ни какво те тревожи и заедно ще помислим. Ще ти напиша и как сега избивам паразитите при моята щерка ако искаш. Тя е на 12 с телосложение на голям човек и пак не бих и дала тройчатка и нито един лекар не препоръчва препарати.

K.Lera, аз не бих я пила след като имам такъв проблем. Защо не се насочиш към друг начин на пречистване от паразити?

Били ме насочила кън нещо конкретно?

# 159
Здравейте,

Тръгнах да търся отзиви за Germitox и така попаднах на старата тема ... Благодаря за информацията.

Бих искала да попиам дали някой от вас има отзиви за този продукт? Наястно съм, че прочистването с билки, чиято отвара приготвя аз ще е по-ефективно, но поради забързания начин на живот, който водя не мисля, че това ще ми е възможно. За сега успявам да пия по 1-2 чаши зелен чай само, но готов на пакетчета, което е нищо.

И още един въпрос... Имам дъщеря на 7 години, която постоянно боледува от тонзилит и ангини. Предполагам, че основната причина за това е, че постоянно си яде ноктите. /стеснителна е и явно това я успокоява в училище и детската/ и внася мръсотията в организма си. Също така има лош дъх в устата и ми се иска да и направя някакво прочистване ако може. Бихте ли ме посъветвали?

Благодаря предварително. Flowers Bouquet

# 160
  • Пловдив
Започна да става интересно- имам главоболие, болки в ушите и зъбите. Кожата се влоши още повече. Или съм на прав път или стерса на тялото ми му дойде в повече..

# 161
армира, колко дена си на това прочистване

# 162
  • Пловдив
23 дни, като не гладувам, плодовете на сок, зелечуците на салата. Добавките ги написах по напред

Последна редакция: вт, 23 яну 2018, 00:03 от armira

# 163
Странна работа. Преди години и аз правих такова прочистване само на ябълки и чай. Бяха казали че главоболието е горе долу до 14 ден. После само дето си гладен от време на време. За световъртежа разбирам това е нормално като гладуваш , но тези болки. Между другото точно на 23 ден отидох при Лидия Ковачева- тя като ме видя каза че мога още 10 дни да гладувам, но аз издържах още 3 и почнах да се захранвам.  По принцип съм чела , че ако паразитите умират наведнъж, телата им започват да гният в червата ни и се получава нещо като токсикация на организма, тогава боли глава. Но това се случва в началото. Нямам и идея от какво може да са тия болки.

# 164
Амира, имаш болки в ушите и зъбите, защото имаш стари проблеми и интоксикации там. Това е самолекуване. Ще спре да те боли там като се излекуват. Имаш ли стар гранулом. Ушни инфекции като дете. Обикновено там удрят ваксините. Ще почне на други проблемни места да те боли. Пий В12. Не може да се предозира Methylcobalamin  под езика. Виж ми в публикациите. В темата Главоболие писах сега.

Общи условия

Активация на акаунт