Борба с ранното остаряване....Как?-2

• 84 635
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Записвам се и аз в темата  bouquet Какви кремчета ползвате за " изпъване " на кожата ?

# 121
В буквалния смисъл изпъване на кожата: серумът по-долу нанесен вечер:

http://www.paulaschoice.co.uk/resist-weekly-resurfacing-treatmen … hydroxy-acid.html

# 122
Записвам се и аз в темата  bouquet Какви кремчета ползвате за " изпъване " на кожата ?
Аз  доверие нямам на кремове и мазила, те се ползват в ранните години като превенция срещу бръчки и състаряване на кожата, след това трябва намеса на специалист по тези неща и би помогнал.  Все пак за такива процедури е необходим професионален съвет. Бих ти препоръчала подхранваща мезотерапия, която има дълготраен ефект.

# 123
Ясно е, че кремовете не правят чудеса. Но понеже въпроса беше 'какви кремчета ползвате'.
Иначе има много други средства като посоченатата мезотерапия и останалите споменати в тази и другата тема.

# 124
Aз и в предната тема бях писала, че при мен козметиката оказва голямо влияние... Когато бях 20+ и 30+ с каквото и да се наклепам, резултата беше винаги един и същ и винаги добър...  Mr. Green Сега след 40 години, нещата не стоят така за съжаление... Кожата ми реагира на неподходящата за мен козметика... Тук не разделям на евтина и скъпа, защото това май няма значение.. По-скоро масовите кремове ми идват слаби и ефект не виждам, а от някои уж по-богати и подхранващи кожата ми се изпъпчва... Ако не ползвам за известно време хидратиращ крем и кожата ми веднага "повяхва" особено очния контур... С възрастта кожата ми от комбинирана стана суха и линийките около очите повече си личат... Освен това по-често се събуждам подпухнала, което преди никога не ми се е случвало... Ако преди подминавах околоочния крем, сега просто не мога без него... Разбира се от някои околоочни получавам обратен ефект - тъмни кръгове и подпухване, от някои масла около очите - също... Кремовете няма да премахнат бръчките, но може да предпазят от тяхното образуване или задълбочаване... Сухата и дехидратирана кожа = бръчки...  Laughing
Аз в момента ползвам хидратиращия крем на Талго сутрин, но мисля да взема още един хидратиращ и да ги редувам, защото кожата привиква към крема и в един момент той спира някак си да действа както в началото... Мострите на Корес ми свършиха, но май няма да купя тези кремове, нещо слаби ми се виждат като действие... Wink

# 125
А какво ви е мнението за рекламирания крем Юсерин?

# 126
Лунна същата съм. Преди месец си купих един крем на Филорга околоочен (Абсолит). То дето не хидратира, ами ми пресушава толкова, та върху него мажа друг на Есте който имам малко да доизразходвам. Но не ми се хвърлят и двата, че особено този на Филорга бая пари ми се видяха като за него и за резултата от него. Сега пък ще го ползвам сигурно половин година 30мл, понеже не ми харесва Mr. Green.

# 127
  • Варна
Vici, мажи го на шия и деколте
Или го пусни в темата за размени на козметика.

# 128
абе ще мажа май, че от тоя на Есте имам малко, другия пък нищо не мога да видя в тая черната тръба.... Joy

# 129
А какво ви е мнението за рекламирания крем Юсерин?

Кой крем рекламират? Ако е volume filler съм ползвала преди нощния и ми харесваше.. Даже си мисля дали да не го купя пак, защото Еуцерин не ми дразнят кожата и сутрин не съм подпухнала, а кожата ми е спокойна и свежа...  Peace

# 130
Давам отзив за маслото от опунция, за което пуснах линк по назад, има парафиново олио в него като добавка. От шишенцето има миризма, иначе като се нанася не се усеща, не попива бързо.

# 131
  • Варна
Давам отзив за маслото от опунция, за което пуснах линк по назад, има парафиново олио в него като добавка. От шишенцето има миризма, иначе като се нанася не се усеща, не попива бързо.
Много ти благодаря  bouquet

# 132
Омега3 как я приемате ,самостоятелно или с допълнителни витамини(А и Е)?Попаднах на една статия,в която се казваше ,че за да има усвояване от организма омега 3трябва да се приема с антиоксиданти и вит.А и Е.

# 133
Много често самите таблетки рибено масло са със витамин Е или Д в състава, трябва да се чете
Витамин А не добавям

# 134
Комбинирани омеги пия - 3,6 и 9 - от растителен произход  Peace

Общи условия

Активация на акаунт