Борба с ранното остаряване....Как?-2

• 84 667
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
На мен ми става лошо от омега 3 таблетките.

# 136
Как ги пиете тези рибени омеги? Mr. Green Аз така и не мога да поемем нищо с произход риба... Naughty
 fata_morgana, кои са тези омеги с растителен произход, дай линк моля... Praynig

Момичета, някоя от вас има ли проблем със сутришна скованост след непосредствено ставане от леглото? Как решавате проблема? Вече втори матрак ще сменяме, възглавниците сменям и пак ставам с някакъв дискомфорт в кръста...  Sick

# 137
  • Варна
И аз мъчих да пия едно рибено масло, уж имаше нещо добавено за по - лесно гълтане, ама йок  Mr. Green,
всеки път стисках носа и гълтах, но пак ми се повдигаше.

Лунна пътека, мен ме болят всички стави, включително кръст и често гръб, но скована не се събуждам.

# 138
lunna pateka, знаеш ги омегите  Wink

Не съм имала проблеми със скованост и болки, но откакто си взехме Магнифлекс, където и да спя извън къщи ми е неудобно  Mr. Green

# 139

Лунна пътека, мен ме болят всички стави, включително кръст и често гръб, но скована не се събуждам.

В петък сутрин съм толкова схваната и изморена цялата, че ако не ме беше срам щях да лазя на 4 крака до работа. Всичко ме боли след работната седмица и обикаляне напред-назад. newsm78

# 140
  • София
Омега3 как я приемате ,самостоятелно или с допълнителни витамини(А и Е)?Попаднах на една статия,в която се казваше ,че за да има усвояване от организма омега 3трябва да се приема с антиоксиданти и вит.А и Е.
Tаблетките, които съм взимала са били комбинирани с А и Е или само с Е. Към вторите вит.А не съм добавяла.

lunna pateka, имах период, в който се събуждах със скован врат - не можех да си завъртя главата без да се обърна цялата в желаната посока Grinning (то не е за смях де, ама...) Масажирах се известно време с един гел с арника и се оправиха нещата.

Аз пък от седмица не мога да спя. Будя се 4546519 пъти и сутрин съм все едно ме е прегазил влак ooooh! Преди с валериан, глог и мента се оправяха нещата, но сега ТЦ...

# 141
Хей момичета,като ви чета,не знам правилно ли е да се обръщам така към вас😁😁😁.Безсънието и мен ме мъчи.Мисля,че е пролетен проблем.Преходните сезони обострят слабите места в организма.Успокоителни взимам в краен случай на зверско безсъние.Имало е поредни нощи без сън.Започвам да се замислям за антидепресант.Има ли такива,които прибягват и до тези методи за справяне с тревожност и липса на сън?

# 142
  • София
lanirema, по-напред в темата съм споделила скромно мнение за /евентуално/ подходяща добавка точно при тревожност и безсъние.  Peace

# 143

Аз пък от седмица не мога да спя. Будя се 4546519 пъти и сутрин съм все едно ме е прегазил влак ooooh! Преди с валериан, глог и мента се оправяха нещата, но сега ТЦ...

Според приятелка психолог - по-добре мента със спрайт, отколкото мента-глог-валериан  Mr. Green

lanirema, антидепресантите са тежка артилерия и съвсем не са безобидни. Има достатъчно алтернативни начини - пробвай с добавки, повече движение на чист въздух през деня, някакъв спорт, преосмисляне на вечерята - такива неща  Peace

# 144
Благодаря bouquet,за препоръките,но вече всичко съм изпробвала и триптофан и спорт и лек хранителен режим и каквото се сетите.Нервната система ми е бъгната и безсънието е част от последствията.Уморих се да се боря с това.Понякога се прибягва и до по-сериозни методи.

# 145
И аз си мисля, че човек не може да се мъчи добезкрай без да може да се понаспи. Който не е имал истински проблем, няма как да го разбере.
Страничните ефекти от безсънието може да са по-кофти от тези на лечение.

# 146
И аз си мисля, че човек не може да се мъчи добезкрай без да може да се понаспи. Който не е имал истински проблем, няма как да го разбере.

bouquetБлагодаря за разбирането!

# 147
Благодаря bouquet,за препоръките,но вече всичко съм изпробвала и триптофан и спорт и лек хранителен режим и каквото се сетите.Нервната система ми е бъгната и безсънието е част от последствията.Уморих се да се боря с това.Понякога се прибягва и до по-сериозни методи.

Сега влизам в темата и не знам историята ти, но бих те посъветвала да си провериш обстойно щитовидната жлеза. Дълги години се мъчих с безсъние и знам какво е. Ако решиш, може и на лични да ми пишеш.
Също така пробвай с мелатонин, вземи си този амброуз, който е с удължено освобождаване. Магнезият също спомага за отпускане на нервната система и влияе на спокойния сън.

# 148
Благодаря bouquet

# 149
  • София
Да, понякога се налагат по-сериозни мерки, безсънието е огромен и ужасно съсипващ проблем. Дано намериш бързо решение на проблема си!  fingerscrossed
Скрит текст:
Поради здравословен проблем се нагала да пия антидепресанти, един от страничните ефекти се оказа бонус - започнах да спя, а не бях го правила с години. Е, "наслаждавам" се и на много неприятни такива, но понякога няма как.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт