Борба с ранното остаряване....Как?-2

• 84 667
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас/Пз
Да ви изместя малко темата за кекса  Joy Че като чета, как някой правят всеки ден и се депресирам, че нещо не ми е наред.  Mr. Green

Ама случайно да сте ползвали нещо от тази марка Pharma Hyaluron https://www.farma.bg/pharma-hyaluron-hidratirasht-koncentrat-13ml.html

# 376
Съвсем сериозно, по темата за тонуса на влагалищната мускулатура е добре да се работи.Особено на тук спряганата възрастова група.Ражданията и напредващато време,доста влошават положението и предизвикват множество проблеми.Пускам един линк,дано не ме анатемосате Praynig  http://m.jenite.bg/%D0%92%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0 … l.a_i.203673.html

# 377
Категорично отказвам да правя секс всеки ден. Да не говорим, че според мен сексът е силно преувеличен.
На мен други неща ми носят много повече удоволствие. И за 1 ден не мога да 'огрея' навсякъде.

Когато съм напрегната и имам проблеми, каквото и да прави мм не ми се получава. И не ме интересува дали според някого съм нормална или не. Никога не съм била някакъв полов атлет, а и не мисля че е необходимо.
Няма да изпадам в подробности, за да не предизвиквам спорове и т.н. Мм не ми е първият мъж очевидно и вината не е в него.
Просто има хора, които са по-сексуални, други по-малко, трети са асексуални.

# 378
Stardust@, колко си права... Hug Секса трябва да носи удоволствие, а не да се постигат някакви рекорди... Ако питаме мъжете, те са на принципа "винаги готов" и колкото повече, толкова по-добре... Ние жените сме на друг принцип... При мен например, ако съм изморена или ядосана нещо от деня, не ми е до никакъв секс, а пък ако ще и 100 мачовци да са пред мен...  Joy Забелязах, че ми влияе доста емоционалното състояние, много повече от преди... Една ревла съм станала, за щяло и нещяло... Mr. Green

ani_d, не съм пробвала този серум, но ХК в други продукти съм ползвала, има хидратиращ ефект... Даже такъв контактен гел с ХК имам и го ползвам с домашен уред за лицето...  Peace

# 379
Аз не съм ревла, но това прекомерно изтъкване на женската сексуалност в България и Русия (това не е насочено към никоя от потребителките, говоря общо) ми идва прекалено неестествено и пресилено. Като някакъв комплекс от социализма например. И онази лудата Кобилкина?! Какво недоразумение! Досега не говорехме за това, дайте сега да правим всичко, навсякъде и на всяка възраст! Ако жена над 55г. ми каже че приритва да прави секс, освен ако няма някакви проблеми със самочувствието - е няма да повярвам!
Мъжете  - да, дори май с възрастта либидото се повишава, а при нас е обратното.
Ако има смърт или неизлечима болест в семейството, трагичен случай - последното нещо, за което бих мислила е секс. И мисля че мъжете трябва да проявяват разбиране към нас, както ние към тях.

Ползвах хиалуронов гел на Пола и не видях никакъв ефект, не съм във възторг ...

Имам въпрос към фармацевтите / докторите в темата:
Препоръчвате ли приема на диатомит? До колко е опасен и непрепоръчителен, изчетох противоречиви мнения, но най-вече положителни?

# 380
Съвсем сериозно, по темата за тонуса на влагалищната мускулатура е добре да се работи.Особено на тук спряганата възрастова група.Ражданията и напредващато време,доста влошават положението и предизвикват множество проблеми.Пускам един линк,дано не ме анатемосате Praynig  http://m.jenite.bg/%D0%92%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0 … l.a_i.203673.html

Еми те тези упражнения хубаво звучат, но за съжаление не вършат чак чудеса. Много неприятен проблем е отпускането на влагалищните мускули  и аз съм засегната от него, само че при мен е по-тежко след раждане  Sad За щастие проучих за решение, та много се надявам да се оправят нещата.  Grinning Ето тук обсъждаме темата с другите майки: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=971148;topicrefid=20.  Колкото до секса всеки ден - явно си е до човек, всеки е различен. Но за мен не е преувеличено това удоволствие - то си е едно от най-страхотните и струващи си.  Grinning

# 381
 Kalina_Mallina, прочетох темата, но тези момичета много са се отчаяли, а няма за какво... Аз съм раждала с операция и двата пъти, болки колкото искаш, за нормален секс и дума не можеше да става месеци наред... А тези момичета искат 2-3 месеца след раждане с шевове да правят нормален секс... Ами доста рано ми се вижда, тези шевове зарастват бавно, понякога се получават сраствания, които се лекуват, може да се наложи следваща операция и т.н.. Това не е обикновена пластика, това е вид здравословен проблем... Нормално е да има болки в началото и период на оздравяване... Те мъжете им не са раждали, нищо им няма и хайде сега секса е проблем... Трябва да се влиза в положение на тези майки или на жени с операции и други проблеми...  Peace На тези момичета им съчувствам, представям си ако имат проблеми и заради секса, какво им е... Не стига, че търпят болки и възпаления от разкъсванията, ами и натяквания или неразбиране заради секса... Но всичко се лекува и се оправя, с лазер или операция, всичко минава след време... Мъжете просто трябва да изчакат този следродилен възстановителен период на всяка жена, той може да е 20 дни, но може и година да отиде... Божа работа... Wink

# 382
Намалих много солта, на не кажа, че почти съм я изключила. Сега се опитвам да намаля месото , колкото мога, но ми е трудно, защото по принцип съм месоядна много. Като цяло въглехидрати се опитвам да ям до 17ч , после само протеини. Няма кой знае какъв ефект, ама все се надявам, че някой ден ще се появи  Flutter Hug Peace

Винаги съм предпочитала 'солени', не сладки храни и месо със зеленчуци пред въфглехидрати и сладкиши. Сладко почти не консумирам, от месото и солта няма как да се откажа. Това означава да спра да ям.  Sick Не ям много солено, но безсолно съвсем не мога да консумирам. По принцип след 6 вечерта не ям нищо. Тогава вечеряме след работа, цялото семейство.

# 383
Имам въпрос към фармацевтите / докторите в темата:
Препоръчвате ли приема на диатомит? До колко е опасен и непрепоръчителен, изчетох противоречиви мнения, но най-вече положителни?                             Ако си има всички разрешителни и регистрации за хранителна добавка,пийте си го.Това не е лекарствено средство.А колко помага и на кого,това е друг въпрос.За мен всичко е бизнес.

# 384
Прочетох малко от темата в горния пост. Да ви кажа, за първи път чувам за такива неща.
Имам три естествени раждания, след всяко съм възобновявала интимния си живот без проблеми. Явно съм попадала на лекари виртуози, но и ММ коментираше, че съм си като нова.

Стори ми се много странно когато приятелка ме попита дали и аз се изпускам малко като кихам...сякаш е нормално...Тя има две деца, но първото е било много тежко раждане с форцепс. Аз нямам никакви оплаквания. Не е чак такъв хорор нормалното ражане, едва ли съм такова чудо на природата, че нищо ми няма. Peace Peace

Не ми се отваря линка за "богините", но упражненията Кегел ги знаят и котките. Правила съм ги и през трите бременности, за мен бяха супер важни.  За тях ли става дума?

Отделно, в Аштанга йога цялата практика се провежда със включването на мускулатурата на тазовото дъно, което със сигурност благоприятства всичко около него.

Не съм сигурна дали статията е идеална, но под това име може да търсите: Мула Банда
https://yogainternational.com/article/view/a-beginners-guide-to- … -bandha-root-lock

# 385
  • Варна
Прочетох другата тема и се уплаших в какво положение има жени, това е някакъв ужас...

# 386
До организъм е, слаба съединителна тъкан, и други фактори.

# 387
Да, наистина е ужас всичко което и аз прочетох. Определено интимния живот би ми бил най-малкия проблем, пък мъжо ако ще, може да си търси харем да се измести там. Хич няма и да ми дреме за неговите мераци. Като ги знам мъжете какви са лигльовци, ако на някой от тях му се наложи да преживее подобно нещо, секса не знам дали изобщо би му минал през ума до края на дните му. Дано се оправят тези жени и преодолеят психическата бариера.....

# 388
Намалих много солта, на не кажа, че почти съм я изключила. Сега се опитвам да намаля месото , колкото мога, но ми е трудно, защото по принцип съм месоядна много. Като цяло въглехидрати се опитвам да ям до 17ч , после само протеини. Няма кой знае какъв ефект, ама все се надявам, че някой ден ще се появи  Flutter Hug Peace

Винаги съм предпочитала 'солени', не сладки храни и месо със зеленчуци пред въфглехидрати и сладкиши. Сладко почти не консумирам, от месото и солта няма как да се откажа. Това означава да спра да ям.  Sick Не ям много солено, но безсолно съвсем не мога да консумирам. По принцип след 6 вечерта не ям нищо. Тогава вечеряме след работа, цялото семейство.

Вижте нисковъглехидратно високомазнинно хранене  Peace

За секса не искам да се изказвам категорично - не е само до възраст, а и до тръпка. И жени над 55 години стават тигрици, ако се влюбят  Wink

# 389
Качвам поне по 200 стъпала на ден (само вкъщи са 50), но нито съм се стегнала, нито съм отслабнала  Joy
Към трениращите редовно - ако ги качвам с бързо темпо, дали ще има смисъл? Колко стъпала трябва да 'избягам'?........
Има смисъл и да, ще отслабнеш и ще се стегнеш и ще заздравиш и мускулите, но само и единствено ако го правиш с такава интензивност, че да си вдигнеш пулса и да се изпотиш. Ако не се постига това ефект няма и мазнини не се горят. Може и по 1000 стъпала на ден да минеш все тая. Качването на стъпала се води кардио и е ефективно. Имам приятел на 66 години, който живее на 17ти етаж в Герена и тренира по този начин от години. Взима си книгата и шишето с водата и тръгва нагоре - не е нужно да тичаш, и без това много скоро ще потече пот от теб.
На въпроса "Колко стъпала трябва да 'избягам'?" би могъл да ти отговори инструктор, има правила за кардио тренировките. Аз не бих се наела да обяснявам, не съм много информирана, правя си това, което на мен са ми казали и има супер ефект. Много хора казват "аз тренирам обаче няма ефект". Няма да има ако не се прави както трябва и по правилата. Потърсете и прочетете - интересно е и е полезно.
Кростренажорът е много добър за в къщи ако имаш достатъчно място за него например пред телевизора Laughing Може да се настройва на различни видове тренировки с редуване на висока скорост с високо натоварване. И отслабването съвсем не е най-ценния резултат. Много по-ценно е, че се стягат и засилват мускулите, раздвижват се ставите, топят се мазнините, заздравява се и се тренира сърцето. Тази година ще навърша 52 години, два пъти седмично ходя в зала само по 40 минути и възглавничка на корема и бричове нямам и кожата в горната част на ръцете ми не виси, а и целулит нямам  Laughing всичко това е достатъчна мотивация да се лиша от гледане на филм или четене на книга, игра в нета или обикновено мързелуване два пъти седмично.

Общи условия

Активация на акаунт