Борба с ранното остаряване....Как?-2

• 84 548
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
"АЗ "и другите, лоша поличба да се смятат всички освен АЗ-а за зле информирани. Не прочетох някой да смята, че като изпие 2 литра кола и уиски да смята,  че се е хидратирал. Прочистването го пробвай, тайната е в количеството вода, сутрин на гладно, не в солта.
Сега кой се заяжда Wink  Информация има наистина предостатъчно  Hug
Правила съм процедурата - няма нищо общо с пиенето на вода сутрин на гладно.

Какво представлява шанк пракшалана почистването? Първо трябва да подсолим вода до концентрация на физиологичен разтвор. Колкото е солена кръвта, толкова да е солена и водата. Изпива се количество от 600 мл. до 1 л. вода на три пъти – тоест общо около 3 литра. Какво означава да се подсоли до концентрация на физиологичен разтвор? От практична гледна точка, за литър вода вода това са две, равни чаени лъжички. След като се направи разтвора, се изпива това количество вода и се правят 5 упражнения, които спомагат водата да мине бързо надолу. И тъй като тя е солена, не се усвоява, не се абсорбира от тялото и клетките, а минава бързо надолу и изтласква отпадъците и се изхвърля лесно. (Има се предвид храносмилателната система).

Тайната всъщност е в солта и упражненията. А чистата вода просто ще мине през пикочния мехур, както вече писах по-рано.

# 481
звучи ... солено  Crazy

не се заяждам, просто не обичам солено и готвя доста безсолно  Peace

# 482
О, това не е нещо, което да се прави всяка сутрин. Освен това след процедурата си има специфично захранване. Правила съм го само веднъж през живота си - изживяването не е от най приятните, но наистина пречиства дълбоко  Mr. Green
Аз също не обичам сол и готвя безсолно  Peace

# 483
В книгата на Венцислав Евтимов е обяснено много добре. Процедурата не е приятна заради солта, пише си че може да не се изкара всичко първия път. Пила съм същото количество вода топла, ефекта е същия. Упражненията помагат, но не са магични. Изпий това количество неподсладен билков чай сутрин на гладно и пак ще си говорим. ✌
П.п. На 40 годишен човек се събират до 4 кг. затлачвания по червата, които отделят токсини и спомагат развитието на болести.

# 484
Здравейте! На 40г.съм. Остаряването при мен започна да дава видими признаци. Най ме тормози лесното качване на килограми и трудното сваляне. Кожата на лицето и шията ми малко се отпусна. Бръчки ми се появиха за първи път на 35-6г.и сега си ги имам най-вече около очите. Нямам целулит,нямам стрии, не пуша, не пия алкохох, не се храня здравословно, без сладко не мога. За лицето използвам кремове и хидратиращи маски. Започнах лесно да се уморявам и имам чувство, че имам слаба памет:) или поне леко отслабнала:) Вие приемате ли някакви витамини, добавки? Знам, че в тази възраст е хубаво да се приема магнезий. И да добавя-вече имам бели косми и безамонячната боя вече не ми върши работа.

# 485
Пробвах на вкус физиологичен разтвор и не мога да си представя да изпия 3л солена вода! На мен ми идва доста солено.

# 486
Пробвах на вкус физиологичен разтвор и не мога да си представя да изпия 3л солена вода! На мен ми идва доста солено.
Делиш в чашки,1 по 1 и не на екс, се получават нещата. Пак казвам стига водата да е топла си върши работа и без да е солена. Само морска вода ако се пие се умира от жажда, за солта ще проверя в книгата, дали не беше сода.  Изчиства се стомаха и червата, хубаво ме присетихте отдавна не съм го правила.

Последна редакция: ср, 26 апр 2017, 16:29 от adelinda

# 487
Абсурд! Особено с моя гастрит  Mr. Green.

# 488
Че водата какво ти пречи? Точно ще измие киселините от стомаха и няма да те боли.

# 489
Солта е проблем, не водата макар че и безсолна да е пак не мога да изпия 3л- ако ще да е ужасно горещ ден.

# 490
Ха, и аз съм така. Сол иначе консумирам, но не чак в такива големи количества.

По отношение на водата и чайовете - няма как да изпия 700 мл чай и отгоре на това отделно 2л. вода.

Недоумявам как може да правите такива неконтролируеми пречиствания, защото ги пише в книги - една такава процедура може да увреди организма (ако има скрити проблеми) или да отключи такива. Не трябва ли подобно пречистване да се препоръча от лекар?

Нали знаете за тази процедура, която е популярна в чужбина:

http://wellness-studio.co.uk/treatments/colonic-irrigation/locat … tMCFcYV0wod3iUI3A

Прави се в оторизирани центрове и твърдят че очистват токсини трупани с години ... аз лично не бих се подложила на това, освен ако лекар не ми каже че е необходимо.

# 491
Тя водата не седи в организма, а се изхвърля до няколко часа. Измиват се стомаха и червата.

# 492
 Grinning Извинявам се, но това измиват се червата е меко казано смешно.
За прочистването или детоксикацията има много противоложни мнения за и против, които смятат че това е една голяма измама и всяка теза уж подкована с доказателства от експерти.
 Simple SmileЕдни такива златни прахове за прочистване и аз съм си купила все пак, но още не им е дошъл реда, но дали имат истински ефект или плацебо малко трудно да измериш в точни критерии колко си си"измил" корема.

# 493
Не е смешно, индийците имат и много по-драстични методи за прочистване, гледала съм ги по телевизията. Те са специфични и се правят само със специални знания и подготовка и има разни условия. Аз им вярвам, не съм пробвала, но се замислям  Grinning много добре ми звучи точно този метод.
Правя си олекотено "пречистване" с диня лятно време - ям колкото мога и после пак до откат така цял ден. Режа една голяма диня и стои на масата цял ден докато я изям  Laughing

# 494

Нали знаете за тази процедура, която е популярна в чужбина:

http://wellness-studio.co.uk/treatments/colonic-irrigation/locat … tMCFcYV0wod3iUI3A

Прави се в оторизирани центрове и твърдят че очистват токсини трупани с години ... аз лично не бих се подложила на това, освен ако лекар не ми каже че е необходимо.

Популярна е и в България Wink

Общи условия

Активация на акаунт