Борба с ранното остаряване....Как?-2

• 84 721
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета за зехтина,кокоса и крема на никой няма да му хрумне да си ги слага едни след друг.Това го писах защото ani_d ме попита ,за това защото кажа та и се опъва  и аз просто и предложих да пробва един от тези варианти.
Миоки-да диша(да почине от всевъзможната козметика с която е третираме посояно като се почне от сутрешно измиване,нанасяне на крем,коректори, основа грим ,вечер отново почистване с някакъв продукт и нанасяне на крем.

Brie-Права си че всеки трябва да открие правилната козметика но всеки си сменя дори шампоана за коса, защото косата привиква нали Wink

# 616
Ако не се измия, в най-добрия случай кожата ми става груба и черните точки веднага се появяват, та няма как да пропусна, крем след това също ми е задължителен. Ако я оставя да диша, тя сама ще започне да произвежда мас и става страшно,та в момента недишаща се чувства много добре Simple Smile

# 617
Ако не се измия, в най-добрия случай кожата ми става груба и черните точки веднага се появяват, та няма как да пропусна, крем след това също ми е задължителен. Ако я оставя да диша, тя сама ще започне да произвежда мас и става
 страшно,та в момента недишаща се чувства много добре :

Радвам се за теб и дишащата ти кожа ☺,но аз никъде не видях да сме написали/написала да не слагаш крем.Въпросът беше просто да използваме по малко козметика за лице като брой продукти и да има дни в който да не натоварваме кожата допълнително.Явно нещо не сме се разбрали☺😉👍

# 618
Simple Smile ясно, просто аз не виждам причина да оставям кожата да диша. Нали я мия сутрин и вечер, няма натрупване на продукти, което да се задържи за повече от 12 часа, често и по-малко.

# 619
  • Бургас/Пз
Такаааа, разнищихме пиенето на вода, грижата за лицето, спорта и сега искам да ви поитам каква грижа полагате за кожата на тялото. Моята с годините стана много суха, понякога леко грапава на места, имам доста подкожни косъмчетата изобщо доста се е променила за последните 10 години. За отпускането и загубата на елестичност няма да говворя Sad От три месеца започнах процедури за лазерна епилация на подмишници и триъгълник и много се чудя дали да не направя и на ръцете. Изобщо с идването на лятото и разголването кожата на тялото ми е дерт

# 620
Крем за тяло от време на време и един захарен скраб, който е доста мазен и оставя мазен филм след изплакване, така че след него нямам нужда от крем за тяло. До сега не съм забелязала някакви забележителни промени по тялото, но и никога не съм имала резки промени в теглото.

# 621
Аз също се мажа рядко с лосиони. Нямам суха кожа като цяло, макар че и при мен се засуши леко последните години.
Нивеа имат едно мляко за тяло за под душа, то ми харесва много и ми е лесно с него. Не трябва след подсушаване да се мажа с нищо допълнително.

# 622
От тези съм, които се мажат редовно, ползвам и ексфолианти за тяло различни, а относно олиото за къпане, доста ползвам такива и нивеа не е  от нещата, които харесвам в тази категория.

# 623
Друг подобен лосион не съм пробвала, така че не мога да сравня, но ми харесва достатъчно, че да го ползвам, а и нямам някакви конкретни проблеми, така че за сега не мисля да инвестирам в по-така продукти в това отношение. Simple Smile
По-скоро бих задълбала в ползването на комбинация с масла.

# 624
Моята кожа и на тялото е много чувствителна и не мога да се къпя с какво да е... Та избирам душ-гел за чувствителна и суха кожа.... Ако усетя опъване и сухота, мажа с лосион или някакъв гел за тяло с масла... Лятото ми става по-суха и тогава май е задължително мазането след баня...  Mr. Green Иначе най-често мажа ходилата си, защото ми изсъхват петите, а аз мразя суха и груба кожа там... Ръцете си мажа с крем почти след всяко миене, там дехидратацията е най-голяма... За шия и деколте използвам крема си за лице и обилно мажа и шията всяка сутрин след лицето... Друго нищо специално не ползвам... Преди купувах всякакви анти-целулитни кремове, но откакто разбрах, че не ми действат и спрях... Сега понякога вечер си мажа краката с охлаждащ крем за уморени от седене цял ден крака... Wink Епилация не правя при козметик, сама си епилирам с машинка краката, а ръцете - с ленти, другото със самобръсначка при всеки душ... Това е... Hug

Ааа забравих, че не мога без ексфолианти за тяло - сол, кремове с твърди частици, утайка от кафе и разни други... Heart Eyes Heart Eyes

# 625
Сетих се и друго коетоси взех наскоро. Доста приятен душ гел, но мирише малко на сено  Laughing
Ето този La Roche-Posay Lipikar Cleansing Oil
Аз явно бях уцелила промоция, всичко на Ла Рош беше с 20% надолу.

# 626
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Според това, което чета, много сте се прецакали с тези кремове, как е възможно кожата ви да е престанала да изпълнява естествените си функции, да се самопочиства и овлажнява и омазнява, а да стои опъната... Никога не съм слагала кремове и кожата ми  супер, а след спорт съм като врящ чайник, от всички пори излиза пара... и вода... мисля, че е добре да оставите лицата си на мира, вманиачили сте се, хора... за ваше добро го пиша
кремовете не са панацея

Лъжа...сетих се, че съм ползвала масло от шипка... и от кокос, но вече не

и още нещо- не съм и някаква красавица, но явно кожата ми е здрава и се радвам за това

# 627
Не знам на колко години си, но абсолютно не съм съгласна с това твое твърдение. За теб може да работи, но за мен лично, вече не.  Naughty

Да си призная, от скоро полагам по-специални грижи. До сега бях измиване сутрин и вечер с някакъв измиващ гел за мазна кожа и евентуално някакъв крем през деня. Нощен - не, серуми - не, околоочен когато се сетя, тоест рядко при това гел, за шията да не говорим - там не съм мазала с нищо целенасочено май никога.
Кожата ми беше със запушени пори, черни точки, появиха ми се бръчки около очите, на шията кожата също някак се отпусна. Пъпки ми излизат рядко и само около цикъл. Имам и някои пигментни петна останали от бременността.
Откакто започнах серуми, кремчета, масла, вит.С, кожата ми светна. Черните точки изчезнаха, порите се посвиха, тенът се избистри. Кожата ми е по-гладка и открих няколко по-малки пигментни петна, които преди не се забелязваха заради повехналия вид на кожата и черните точки. Поне сега приличат на петна, а не на мръсно.  Twisted Evil

Слънцезащитният вече е абсолютно задължителен, в къщи поне дневен с фактор поне 15.
Все още няма подобрение върху бръчките, но се надявам и това да се случи с течение на времето или поне да не се задълбочават.

Определено не съм почитател на идеята да се върнем към природата и да оставим организма сам да се справи или поне не напълно. За съжаление, отдавна не съм на 20г. Забележимо промените започнаха след като чукнах 33. Тогава започнах да се замислям, а вече ми е тотално наложително. Не съжалявам и няма да се върна назад.  Peace

# 628
 Grinning  В очакване съм да последва още нещо било за ползите от веганство, суровоядство или нещо друго.

Може пък да има хора, на които цивилизационните вреди не се отразяват на кожата им.

# 629
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Няма да последва никакъв екстремизъм от сорта, на мен вашето ми се струва такова...доста крайно...на 38 съм

Общи условия

Активация на акаунт