Пазаруване от Amazon - тема №65

• 96 145
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
gatanegra, явно никой не е купувал точно такива сандали, но на мен ми изглеждат добре. Аз на майка ми и баба ми купувам Rieker и много си ги харесват. Носят си ги повече, отколкото някои други обувки, които са били по-скъпи.

pastir, аз също нямам нито една загубена пратка досега за всичките години пазаруване онлайн. Случвало се е няколко пъти да се забавят, но винаги ги получавам. Аз бих пуснала запитване до директора на пощенския клон.

Запитване съм пускал. Показвал съм им отворени пакети, но не за всяко нещо си имат оправдание и то винаги с друг. Факт е че изпращах за щатите комплект пирографски способия и даже бележка не ми дадоха. Поисках си, нацупиха ми се и ми издадоха. Познайте обаче продължението - пратката бе върната от САЩ разкъсана и празна... Преди това ползвах станция до работата ми и нямах нито една загубена пратка, нито изходяща нито входяща...

# 376
Скрит текст:
Причината за отказа - недостаъчна наличност ли е? Мисля, че вкарах точна сума, освен това картата е Visa-кредитна и няма как да е била на минус...
 Името на картата не е с това на профила, но от опит знам, че не е проблем.
Предния ми опит беше с друга карта и си беше чисто Stornien, но там я бях ползвал и по друг профил... та разбираемо, но този път?

ПП: Мисля да си издам виртуалка, че чувам от вътрешен човек за кражба на данни от карти и злоупотреба (за amazon.de говоря)...

Към ЦКБ извадих, понеже имам онлайн банкиране там, но има такси по 3% от захранваната сума... и трябва на ръка или през някакъв сайт техен да нареждам, което пак взима такси (май?), а от банкирането няма как, което се обезсмисли идеята с една банка. Най-вероятно ще си извадя нова пластика (с различен номер на карта) към същата разпл. сметка (за да не плащам още една мес. такса подръжка) - така решавам ли проблема със сигурността? Така ще мога от вкъщи да превеждам определена сума и след това да пазарувам.

Други идеи (без ДСК)  newsm78

Ihre Bestellung bei Amazon.de
Скрит текст:
Guten Tag,

wir haben Ihre aktuelle Bestellung(en) bei Amazon.de storniert, weil wir Ihre Kreditkarte nicht belasten konnten.

Wir konnten leider nicht in Erfahrung bringen, warum Ihre Kreditkarte abgelehnt wurde. Eine Belastung kann aus verschiedensten Gründen abgelehnt werden. Einige davon stehen auch nicht im Zusammenhang mit der Gültigkeit der Kreditkarte. Aus diesem Grund versuchen wir oftmals, die Belastung zu einem späteren Zeitpunkt zu verarbeiten.

Möglicherweise sollten Sie Kontakt mit Ihrem Kartenaussteller aufnehmen. Einige Aussteller beschränken möglicherweise elektronische und Internet-Einkäufe.

Wenn Sie beim nächsten Mal eine Bestellung über den Einkaufswagen aufgeben, geben Sie Ihre neuen Informationen im Zahlungsabschnitt unseres Bestellformulars an.

Wenn Sie lieber 1-Click-Shopping verwenden möchten, können Sie Ihre Einstellungen so anpassen, dass zukünftig 1-Click-Bestellungen über den Link für die 1-Click-Einstellungen unter "Mein Konto" laufen. Klicken Sie auf unserer Website auf "Mein Konto" und anschließend auf "1-Click-Einstellungen". Melden Sie sich mit Ihrer E-Mail-Adresse oder Mobilfunknummer und Ihrem Passwort an. Sie können die Optionen dann für jede beliebige Adresse im Adressbuch ändern, einschließlich Ihrer standardmäßigen Kreditkarte für jeden Eintrag.

Sie können außerdem eine neue Kreditkarte zu Ihrem Amazon.de-Konto hinzufügen, bevor Sie eine Bestellung aufgeben. Klicken Sie auf unserer Website auf "Mein Konto" (möglicherweise werden Sie dabei zur Anmeldung aufgefordert). Klicken Sie anschließend im Abschnitt "Zahlungen" auf "Zahlungsart hinzufügen" und befolgen Sie die Anweisungen zum Hinzufügen Ihrer Kreditkarte.

Weitere Informationen zu den von uns akzeptierten Zahlungsarten finden Sie im Abschnitt "Zahlungsarten" auf den Hilfeseiten von Amazon.de unter http://www.amazon.de/hilfe.
Да, това ти е варианта. И аз така правя. Прехвърлям си от едната пластика на другата към същата сметка. Втората я ползвам само онлайн и дори да я компрометират , няма как да ми вземат парите.
Амазон нямат грешка, така е. Цяло удоволствие е да се пазарува от тях.
В смисъл?! Thinking
Последното беше в към коментара на zvanche.

# 377
Здравейте,
има Л размер
http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B019ZIHQBI&cAsin=B00Q1 … amp;ref=qd_ic_t_d
отговаря ли си и как е качеството?
Мисля, че някой получи този елек. Да споделите мнения за размер и качество. Аз вече съм си го платила, но пусто женско нетърпение  Joy

# 378
  • ВАРНА
Здравейте,
има Л размер
http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B019ZIHQBI&cAsin=B00Q1 … amp;ref=qd_ic_t_d
отговаря ли си и как е качеството?
Мисля, че някой получи този елек. Да споделите мнения за размер и качество. Аз вече съм си го платила, но пусто женско нетърпение  Joy

Елекът е страхотен,мека агнешка кожа,изпипам.Получих М,нося Ук10 и ми е леко свободен,С мисля,че щеше да ми теснее.Все още се чудя с какво да го нося обаче  Thinking

# 379
  • София
Кана с филтри BRITA на добра цена, но продавача не е Амазон. Дано действително да я изпращат с филтрите!  https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B001EHF29W/ref=dp_olp_new … amp;condition=new
Тази кана много я харесвам.

# 380
Здравейте, някой да е поръчвал тази пола на Есприт? Ако я има в размер 26 или 27 може ли размери Simple Smile

http://es.buyvip.com/#page=d&dept=women&asin=B017PEZGF2& … ;ref=qd_dp_mr_p_2

# 381
Очила СК, 12.50€, още едни, 17€
Nike, №36, 15€
Nike, №39, 20€
Melvin&Hamilton, №39, 18.50€
Prada, №35, 50€
Детска седалка за кола, 15-36 кг, 40€
Кецове K-Swiss, №44.5, 14€
Часовници под 20€
И уникално романтичен подарък Mr. Green

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 13:28 от Розова маслинка

# 382
# 383
  • София

gatanegra, явно никой не е купувал точно такива сандали, но на мен ми изглеждат добре. Аз на майка ми и баба ми купувам Rieker и много си ги харесват. Носят си ги повече, отколкото някои други обувки, които са били по-скъпи.

Благодаря ти  bflmpbouquet
Взех ги, надявам се да са удобни, което е най - важното в случая.
Търсих удобство и стабилност. Надявам се, да са точно  такива. Отзивите са сравнително добри, но ми се искаше някой с опит от първа ръка Wink  Embarassed

# 384
  • Пловдив
Здравейте, някой да е поръчвал тази пола на Есприт? Ако я има в размер 26 или 27 може ли размери Simple Smile

Имам 27 номер, доста е уголемена. Ако не е късно, ще премеря до час.  Peace

Редактирам: Талия - 42, дължина 48. При мен просто отлежава в гардероба.

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 16:35 от adoration_

# 385
# 386
Здравейте и честита Цветница! Дайте идея за сокоизтисквачка от тези, дето им викат "дъвчащи", може от немския, може от английския амазон... Някой, който си е купувал, може ли да ми препоръча модел? Благодаря предварително!  bouquet

# 387

Имам 27 номер, доста е уголемена. Ако не е късно, ще премеря до час.  Peace

Редактирам: Талия - 42, дължина 48. При мен просто отлежава в гардероба.

Благодаря. Колебаех се между 26 и 27 и за малко да сбъркам с по-голямата.

# 388
  • Тополовград
Благодаря много на Розова маслинка. Благодарение на нея обух цялата къща с хубави обувки. Сега питам за тези отговарят ли на номера и според вас подходящи ли са за 23 годишно момиче. Искам да изненадам дъщеря си. http://es.buyvip.com/ref=pe_220051_153483541_dpi15?ie=UTF8&s … amp;ref=qd_ic_t_d

# 389
Ние вкъщи не ги харесахме.. аз съм на 27. Simple Smile И аз благодаря за линковете, оглеждам се за кожени боти, часовник, очила.. иначе нищо не търся, но това не ми пречи да се оглеждам. Simple Smile)) От Кемперите сме супер доволни, впрочем, не се свалят откакто са получени, уникално качество и комфорт!

Общи условия

Активация на акаунт