Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~169

• 51 232
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Привет следобедно! Hug food010 easter

Миме HugЛу Hug

# 511
https://youtu.be/yl1QmwA51Ck
Буйрун шести епизод
Подранихме ще ни простите вярвам 😉😉😉

# 512
Буйрун шести епизод

Нерви Hug,благодаря много за преведения епизод! newsm51 На останалите момичета-също!  newsm51 newsm51 newsm51
Аз като че ли предчувствах и след обяд проверявах,където го качвате! Peace

# 513
Буйрун шести епизод

Безкрайни благодарности  на целия екип newsm20 newsm20 newsm51 newsm51 txtloves

Да вметна снощи гледах Втори шанс   Hug еми какво да кажа ХАРЕСАХ СИ ГО  Hug Heart Eyes

Ново от днес от сета  Peace Купона е на макс  Hug
https://vk.com/feed?z=video330264425_456239029%2F7b88aad5cb100d4e18

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 21:42 от mariq_72

# 514
  • Стара Загора
Здравейте waveyмомичета  Hug Hug Hug

Нерви Hugблагодаря на теб и останалите момичета за превода

Ани Hugне се е обадила още как е пристигнала newsm78

Злати Hug

Скрит текст:
Пишеш,че малката не е ходила на градина миналата седмица...Да не е болничка Thinking
Може и да си писала,но и на мен ми е много натоварено и все нямам време...,та чета постовете по-набързо Crossing Arms

Сиси Hug

Скрит текст:
Много шеташ,миличка newsm79 hang
И аз правя същото,малко по малко след работа...колкото сили имам ooooh!

Миме Hugтози линк на мен не ми се отваря newsm78
Изписва грешка  Thinking

# 515
Буйрун шести епизод

Ееее, Нерви... Сърдита съм, къзъм.....ама    какво да се прави.... ще го преглътна по-раншко преведения епизод    Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Нерви, душа златна, да сте живи и здрави  четирите  
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

и да се подсилите , момичета ...
Скрит текст:

Изгледах серията с бълг.превод и бързам да кажа само две неща .
бегюн пред асансьора сякаш усети парфюма на Фарук и се замисли...
и второто - сурея каза на Есма, че няма да стане майка, която да е унижавана пред собствените й деца. Може ли Есма да е унижавана от мъжа си или родителите му такаи тази мисъл да й помогна да се струполи...?
Лека нощ!

Последна редакция: вт, 11 апр 2017, 00:24 от dessislawa1

# 516
Буйрун шести епизод

Благодаря!

# 517
Здравейте момичета  Hug
Скрит текст:
Пристигнах живо и здраво отдавна - вече мога да кажа вчера. Ходихме със слънчо на площадката, играхме. След това на приказка с големите и мина полунощ.
Минах само да се обадя - благодаря на всички за вниманието  Hug

Нерви видях, че сте превели епизода предсрочно - поздрави и благодарности на всички момичета от екипа  Hug Hug Hug Hug Бъдете благословени  Praynig
Жалко, че скоро няма да мога да изгледам епизода  ooooh!

Лека и спокойна вечер и хубав Велики вторник  Hug

# 518
Искам слънце, море, морска тишина - шум на вълни, и лека нежна музика!

Последна редакция: вт, 11 апр 2017, 08:25 от Лукреция

# 519
Буйрун шести епизод

Ееее, Нерви... Сърдита съм, къзъм.....ама    какво да се прави.... ще го преглътна по-раншко преведения епизод    Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Нерви, душа златна, да сте живи и здрави  четирите  
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

и да се подсилите , момичета ...
Скрит текст:

Изгледах серията с бълг.превод и бързам да кажа само две неща .
бегюн пред асансьора сякаш усети парфюма на Фарук и се замисли...
и второто - сурея каза на Есма, че няма да стане майка, която да е унижавана пред собствените й деца. Може ли Есма да е унижавана от мъжа си или родителите му такаи тази мисъл да й помогна да се струполи...?
Лека нощ!

По-голямо унижение от това да имаш любовница, от която чакаш дете, здраве му кажи! Има много тайни, които не са ни разкрили още! Есма ли е богатата или Февзи? Как са се оженили, причини? Какво е накарало Февзи да поддържа интимна връзка с друга жена? Защо Февзи оставя завинаги Рейхан и Адем? Как е забогатял Адем?..........

# 520
Добро утро  ,  момичета!  Лу ,  Hug ! Ани ,  Hug ! И за всички , които ще наминете по-късно  Hug Hug Hug Hug Hug
Снощи не ми се пишеше и споделих само това, което все забравям... За Бегюн си мислех,че има нещо завъртяно около това дете ако изобщо го има... Пелин като гледаше снимките, погледна само тази на която са двамата... снимката с детето не погледна изобщо...
А за Есма - Ипек ще повтаря нейния живот. Толкова е дебела външната й обвивка, че не се зарадва пред останалите а избяга в стаята си и там скришом изрази радостта си.... Хубав ден, момичета!

# 521
След обеден привет момичета  Hug Heart Eyes Навън времето е прекрасно и настроението вече е празнично  Hug Heart Eyes само довечера с новия фраг да не ни попарят  Thinking

# 522
Здравейте,момичета! Hug Hug Hug

Сутринта не успях да се включа!Спряха тока,та до сега! Peace

Боби Hug
Скрит текст:
Внучката беше болна преди да пристигнем,но я гледахме цяла седмица,тъй като беше открит хипатит в др. градина и затова е пуснахме днес!И ние малко се поразболяхме,но я караме на крак! Laughing

Ани Hug
Скрит текст:
Ще се гледате или ще го водите на ясли внука!

Деси HugЛу HugМиме Hug,за споделеното! bouquet bouquet bouquet

Започнах снощи епизода,но не съм го догледала! Peace

Сигурно утре ще пуснат новите снимки и озета! Peace А довечера-фрагмана! Peace

# 523
Здравейте любими момичета,

Скрит текст:
Продължавам с пролетното чистене. Взех си отпуск - днес, утре и в други ден. 
Ще привърша нормално. Гостите ми ще пристигнат в петък вечерта.
Всичко най-хубаво. Да сте ми живи и здрави.
Обичам ви.  Пишете, а аз когато мога ще ви изчета.
Хиляди целувки от мен.

# 524
Привет момичета  Hug
Минах да видя има ли втори фрагман и снимки и озет, ама йок...Може би втория фрагман ще го пуснат тази вечер по време на рекламите на "Майка"...ама и него няма да гледам...

Злати
Скрит текст:
Гледаме се в къщи,  в яслата са в сборни групи, заради ваканцията на учениците имало много отсъствия...Има хрема и малко кашля, но няма температура....

Общи условия

Активация на акаунт