Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 145 546
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 945
  • Телиш/Плевен
А биричката Бритос, в определена верига ли я има само? Какво се регваше, код под капачката? Има ли обозначение на бирата, че е за игра някаква?
На доста места я има, кодът под капачката се регистрира, а на гърлото на бутилката има промоционален етикет, който изглежда така: Hug
Скрит текст:

Иии да се похваля с флашка от Куинс. Heart Eyes Много се радвам, с петия код я спечелих. Party
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 11 апр 2017, 17:08 от Лале в дъжда

# 946
Излезли са печелившите от Каменица.Добре,че вчера спечелих от играта,че мислех че Каменица
лично ме мрази нещо.

# 947
Голям съм шемет  ooooh! Минах през магазина и забравих да погледна за бирата.
По-късно, ако не ме домързи, ще се поразходя отново в търсене на бира  hahaha

# 948
Да се похваля. Въпреки, че закъснях с един ден да си предоставя данните за Каменица, ще ми изпратят награда. Писах и преди, че бях играла от името на мъжа ми. Нямаше го в списъка и се изненадах, че имам имейл, че печели бира. Все пак изпратих данните, въпреки закъснението с един ден и преди малко са ми изпратили имейл, че благодарят за данните. Grinning

# 949
Благодаря за разясненията. Ще взема бира и аз. Нищо че не пия, мъжът ми ще я пробва тъкмо.

# 950
И аз съм с кърпа. Бих разменила за топка ако има желаещ, че и аз с две деца трудно ще разделя една кърпа.

# 951
  • Телиш/Плевен
За мен хубавото на утрешното теглене на Бритос е това, че ще участвам с два кода. Mr. Green

# 952
  • Велико Търново
Аз си имам един код и много искам хладилна чанта-изглежда добре. Миналото лято така се надявах на Туборг на хладилна чанта,спечелих и тя се оказа една пародия на хладилна чанта. Тази изглежда истинска  Laughing
Имам няколко въпроса към спаркса. За раницата как мога да играя ? На какъв период от време обновяват наградите,за които може да се играе? Този опит постоянство за какво ми го дават и има ли полза някаква от него? Благодаря !

# 953
  • София
За раницата трябва да имаш мобилното приложение и да откриеш точка в града, където ти праща push notification. Тогава регистрираш код и можеш да играеш за раница. Около разни бензиностанции уж праща подобни пуш нотификации, за други места не знам, но сигурно има. Не съм запозната, нямам мобилното приложение...

# 954
А как мислите вие- ако днес регистрирам кодове на Бритос, утре ще участват ли в тегленето или ще останат за следващата седмица?
Днес София Мел са раздали 6 хлебоперкарни до момента.
Утре мисля да се пробвам и аз с моите две кодчета.

# 955
  • София
Таня, да не би да сте спечелили Ариана за цяла година Laughing

Да, в края на лятото имаше игра "Познай кой изпи бирата?". Мъжът ми спечели 1000 бири. Доста раздадохме, но това си е един палет с бира.  Laughing Няма изпиване!  Laughing

Днес видях въпросния Бритос, но го подминах. Горда съм със себе си!  Mr. Green

# 956
И аз с теб! Hug

Предполагам, че кодовете ще участват, но прочети най-добре в правилата какво пише.

Честита флашка на Лалето. Hug

# 957
  • Телиш/Плевен
За мен хубавото на утрешното теглене на Бритос е това, че ще участвам с два кода. Mr. Green
...каза тя и получи имейл, че печели федербал!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Друг няма ли да се похвали? Party Hug

Благодаря ти, Ивекс! Hug

# 958
  • при късмета
Много неясно са описали участието на кодовете на Бритос. Според мен, както го разбрах, регистрираните през седмицата кодове участват за седмичните тегления за малките награди, а за голямата ги трупаш от цялата игра, колкото участия успееш да запишеш.
Може и да не съм права разбера се, доста повърхностно и неясно е описано. Първо са написали, че ще си теглят седмичните награди в определен от тях ден. После са публикували дати, накрая не ги спазват. Каша  ooooh!
Като за първа игра, ще видим калко им е простено, като излезе утре тегленето  Mr. Green

Лаленце, сега видях, честито!
Отивам да проверя имейла, дано повече хора се похвалят

# 959
Лале, честито  bouquet
Щом има изтеглени печеливши вече, няма да се моря да ходя до магазина тази вечер.

Общи условия

Активация на акаунт