Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 61 - април 2017

• 145 543
  • 2 463
  •   1
Отговори
# 960
Честито и от мен. Hug

Аз не мога да си отворя имейла, но съм сигурна, че не печеля нищо, другият път.

# 961
Включвам се само да кажа, че удобни Лайфове и Фантазии нямам, само Кауфланд до Кайлъка. Днес бях в него, но като не пием Бритос и забравих да погледна. Утре като заведа детето на плуване ще погледна в тамошния Лайф.
Мислех да купя 2-3 брашна, но на всички им бяха отлепени кодовете. Както и на много сокчета Теди.

# 962
Момичета, къде е кода на София мел? Едва отлепих кръгчето с някакъв лъскав правоъгълник и сега го гледам умно кАт...........няма да си призная като какво! Embarassed Rolling Eyes   

# 963
Трябва да го изтриеш това лъскавото. Mr. Green

# 964
Момичета, къде е кода на София мел? Едва отлепих кръгчето с някакъв лъскав правоъгълник и сега го гледам умно кАт...........няма да си призная като какво! Embarassed Rolling Eyes   
С монета изтъркай лъскавия правоъгълник.

# 965
Трябва да го изтриеш това лъскавото. Mr. Green

Гууулема съм умница, знаех си!  Embarassed  bouquet, Ивекс! Hug

Cилвияbouquet Hug

# 966
Дано е на късмет. Praynig

Току-що си проверих пощата и нищо няма, надявам се на следващото теглене, късмет на останалите. Hug

# 967
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви, момичета! Hug Много приятно се изненадах. Въобще много хубав ден е днес (а за мен и много вълнуващ, понеже братовчедка ми роди син рано сутринта Heart Eyes), много съм щастлива. Party

Силве, почти сигурна съм, че в Кауфланд няма Бритос или поне аз не видях, а гледах (уж) внимателно. Но е възможно да греша, разбира се. Както греша за кварталите, в които те „пратих“. Blush

Лабрекс, взимаш някаква стотинка и внимателно изтриваш това лъскавото, под него е кодът. Hug
Изпреварили са ме.

# 968
Много глупаво са го направили така с кодовете на брашното.
И аз първия път гледах умно.
Силве, как са ги махнали кодовете на брашното  Shocked Че те направо са отворили пакетите.

# 969
Отлепят ги някак си, въпреки че аз у дома като знам как се боря..... Joy Joy

Приятелката на брат ми онзи ден в Кауфланд видяла една госпожа, отлепяла и регистрирала на момента, признавам си, умрях от смях, но нищо не спечелила, така ѝ се пада.
То бива наглост, но това вече......

Лале, честито бебче на братовчедка ти, да Ви е живо и здраво. bouquet

# 970
От брашното се отлепват сравнително лесно. Аз у нас отлепих всичките си кодове, без да отварям пакетите, но си помагах с нож. На място как става не знам.

# 971
Благодаря за помощта, момичета и момче, нищо не печеля! Simple Smile bouquet Купих брашното просто ей така, за проба, пазарувахме в Кауфланд, иначе вкъщи вземаме брашно от мелница, та нямам и извинение. Но намерих и Бритос най-после! Peace

Лаленце, чудесна новина! Това вече е нещо истинско и много, много хубаво, да са живи и здрави бебчо, братовчедката и близките им, радост голяма имат! bouquet

# 972
Значи само аз съм смотана. Голяма борба пада  hahaha
Сега за тези двата ще си приготвя нож.
Ама какви хора има  #Crazy Как може да се излагат така?!

# 973
Аз ги отлепям много трудно, все такива ми се падат.

Има, има, на какво ли не съм ставала свидетел и тук съм писала как по време на играта на Троя с кафемашината съм виждала вафлата оставена, а опаковката взета, поне да я бяха изяли.
Виждала съм от бисквитките мюсли отворени пакети само с бисквити, свили са станиолчето с кода и т.н. Това всичкото в Кауфланд. bowuu Някои хора явно наистина имат мания и искат да спечелят на всяка цена.

# 974
  • sofia
Лаленце супер новина!!! Здраве да има!!! И честито за наградата...на Бритос и аз играх, но нямам мейл още....тайничко се надявам, бяха много наградите, пък няма много похвалили се.Дано и аз се похвяля ☺

Общи условия

Активация на акаунт