Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 36 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 89 175
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Аз много харесвам тоалетното мляко на Балеа. Маха и силен очен грим без проблем. За 3 лв е супер.  Peace

# 406
  • Вестерос
Това ползвам от две седмици и съм във възторг, прекрасно е:

Лита, благодаря, че ми обърна внимание на тази серия, наистина са много хубави продуктите bouquet
от къде е?

За интимния аз харесвам на билка с роза

# 407
Лактацид взех, голяма опаковка 400мл е 6,99 лв.
Ми докато някой напише за спиралата на Римел, вече бях в магазина и взех нея. Ще я видя каква е. От розовата на Есенс се отказвам. При все че не слагам на долните мигли, горните ми мажат под очите като мигам Shocked особено във вътрешните ъгли на очите и такова чудо ми се случва за първи път в живота, откакто ползвам спирала за мигли, а то не е малко време Laughing Освен това се сваля трудно дори с гела на L'Oreal, остава и при миене с гела на Микса, скубе ми миглите, изобщо - ужасна е!
Зелените кърпички на Гарние взех. Май са по-малко бройки за повече пари, 5 и нещо са, ама заради аромата се реших.

И аз + за млякото на Дева.

Да спомена, покрай нещата на Фитокод си поръчах точно такъв продукт, който търсех - почистващ гел за лице без отмиване, страхотен е!

# 408
  • Бургас
И на Ариес Козметикс с краставица е хубаво,но трудно се намира вече.
Миме,в аптека Пулс в Славейков,на ул,,Разделителна,, има.
Има цялата серия,т.млека,тоник за лице и др.
Аз от там си го вземам това мляко,само него използвам.  Peace

Момичета,благодаря ви,за мнението за гланцовете и спиралите. Май ще ги пропусна,не са ми спешни  Crazy

# 409
Сложих си от римелската спирала, харесва ми. Четката ми е удобна, извива миглите. Вероятно с още едно нанасяне ще направя и обем, но след малко ще влизам в банята и не се мацотих повече, само я пробвах. Но пък ще я видя лесно се сваля.

# 410

Момичета,благодаря ви,за мнението за гланцовете и спиралите. Май ще ги пропусна,не са ми спешни  Crazy
За този крем ли става въпрос? http://ariescosmetics.com/prestashop/product.php?id_product=42

# 411
  • Бургас
Скрит текст:

Момичета,благодаря ви,за мнението за гланцовете и спиралите. Май ще ги пропусна,не са ми спешни  Crazy
http://ariescosmetics.com/prestashop/category.php?id_category=10
Ето тук е цялата серия! Имам и тоника със седем билки,с розова вода. Използвала съм и др.от тях. Всички са много хубави  Peace

# 412
  • Бургас
krazz,много ти благодаря.Ще отида да си взема крем.Вече го бях отписала,не мислех,че ще намеря.

derma17,да,това е кремът много е хубав.То всичко от тази серия е хубаво.

# 413
Дами, имате ли някаква информация кога ще има Никс в Пловдив и дали ще го има изобщо?
Другият ми въпрос е дали някой по- бюджетен хидратиращ крем с по - свясни съставки си заслужава внимание ?

# 414
Ванеса, не знам на каква възраст си, но кремовете от тази серия заслужават внимание
https://www.aroma.bg/uploads/catalog/products/474/photo/photo_849_640_t.png
http://www.infarmaciq.com/2017/03/01/3-от-най-добрите-български-кремове-за-ли/
(копирай втория линк и го отвори в нов таб)

# 415
Абе защо лимитките на Есенс все последни идват в София и то на 2-3 места само.... ooooh! онзи ден бях до Дебенхамс и от серията Blossom dreams или както там се казваше, бяха останали 2 продукта на кръст #2gunfire а тази за рождения им ден кога ли ще благоволят да я донесат и насам?
И за да не е само хранене, от лимитката на Катрис се сдобих с хайлатъра на перли. Блясъкът му е супер, не е прекалено силен, но е достатъчно видим, за да постигам желания ефект Heart Eyes

# 416
  • на последния етаж
Търся бързосъхнещ топ лак. Моля ви за препоръки.

# 417
Аз ползвам на Голден роуз,вече повече от година. Доволна съм,има и хубав блясък Peace

# 418
Топ лакът на Essence е доста хубав и сравнително бързо си съхне, според мен. Мисля, че е някъде 5-6 лв.

# 419
  • София
Топ лакът на Есенс наистина е бъзосъхнещ, но при мен се сгъсти много бързо и стана неизползваем - можех да го нанасям само на напълно изсъхнали нокти. Сега ползвам топ лака на Sally Hansen - по-скъп е (около 15 лева, но го взех на някакво намаление, така че може и да е повече сега), но е много хубав и наистина бързосъхнещ.

Общи условия

Активация на акаунт