Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 36 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 89 190
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
krazz,много ти благодаря.Ще отида да си взема крем.Вече го бях отписала,не мислех,че ще намеря.

derma17,да,това е кремът много е хубав.То всичко от тази серия е хубаво.
Аз ще мина тези дни да проверя за кремовете с люляк и момина сълза. Обожавам тези цветя и си вземам всичко,което има с тях. Колко душ гела имам,не е истина. Но виж под формата на крем не бях ги срещала.
Дано да ги има в аптеката.

# 421
От Буржоа са пуснали ново интересно червило и мисля да пробвам.
А някой дали случайно знае за участие в томболата зе екскурзия в Париж само от Лили ли може да се купи?

# 422
  • Чукарландия
Аз съм доволна от това

Почиства много добре със супер малко количество и хидратира.

Момичета, благодаря за предложенията! bouquet

Showgirls, млякото, което си показала на коя марка е? Не мога да разчета от снимката. Hug

Преди около два месеца приключих тоалетното мляко на Дева с лайка. Бях го взела от Кауфланд. Преди години го бях ползвала също, но това последното, което купих въобще не приличаше на предишното. Нещо са му "повредили" състава. Не ми хареса. Peace

# 423
  • Стара Загора
Някой знае ли как става участието за шопинг в Милано при пазаруване на декоративна козметика над 20 лв. от ДМ? В неделя пазарувах за над 20 лв, но на касата не ми дадоха да попълня нещо като талонче  newsm78

# 424
  • offshore & overseas
Белла, ето го. На „Българска роза“ Карлово е.

# 425
От къде може да се закупи ?

# 426
  • offshore & overseas
Някой знае ли как става участието за шопинг в Милано при пазаруване на декоративна козметика над 20 лв. от ДМ? В неделя пазарувах за над 20 лв, но на касата не ми дадоха да попълня нещо като талонче  newsm78
Не съм сигурна, но вероятно трябва да си поискаш талончето на касата, след което предполагам, че се пуска в кутия заедно с касовата бележка (както обикновено при промоции). Моля, някой да ме поправи ако греша!

В нашия клон на ДМ никога не пропускат да ме уведомят, че има промоция и какво трябва да се направи, много са съвестни. Да не би пък още да не е стартирала тази за Милано? Thinking

От къде може да се закупи ?
Ако питаш за тоалетното мляко, в някои аптеки го предлагат, а също и във фирмените магазини на Българска роза, но трябва да се отиде на сайта им и да се вземе от там информацията за магазините.

# 427
  • София
И аз в неделя пазарувах декоративна козметика за над 20 лв и ми дадоха талонче на касата, попълва се и се пуска в една кутия след касата. Дадоха ми и несесер подарък. Става въпрос за dm на площад Славейков в София.

# 428
Вчера, освен че ми дадоха несесерчето(което е ню-ню😃) и мицеларната водичка без да питам за тях, ми казаха и за томболата с екскурзията. Да, попълва се талонче, прикачва се касовата бележка, едната, а другата се пази, щото, ако ви изтеглят, трябва да я представите.

# 429
Видях ги , никакъв шанс да открия в Лили или ДМ нали ? Магазините им са толкова малко ...

# 430
  • Чукарландия
Благодаря, Мяуче! bouquet

# 431
  • на последния етаж
Видях ги , никакъв шанс да открия в Лили или ДМ нали ? Магазините им са толкова малко ...
Виждала съм го в Ремедиум.

# 432
Момичета,
На Балеа термозащитният спрей някой да е ползвал? Да ми препоръчате търся си термозащитен спрей и спрей за лесно разресване, ако има такава комбинация. Косата ми е рядка, но с тънък косъм, който лесно се заплита.
Мисля да се възползвам от 15% намаление за рожденици в ДМ. Там какви бяха условията ...Тази седмица няма да мога да пазаря марките на промоция ли? Набелязах някои неща като бялата пудра на есенс, много лъщя последните дни и топ гел лак на есенс, какво ви е мнението за тях?

# 433
Ванеса, не знам на каква възраст си, но кремовете от тази серия заслужават внимание
https://www.aroma.bg/uploads/catalog/products/474/photo/photo_849_640_t.png
http://www.infarmaciq.com/2017/03/01/3-от-най-добрите-български-кремове-за-ли/
(копирай втория линк и го отвори в нов таб)

Млада и суха Simple Smile

# 434

Общи условия

Активация на акаунт